Cure iz Pule i Istre, evo rodit ćemo ipak u novom rodilištuod 14.4. hitna ginekološka i rodilište sele se u onu novu veliku "zelenu" zgradu, poliklinika ostaje u onoj manjoj žutoj.
Woohooo 🥰🥰 a na kojim katovima ce biti? Ili ostaje raspored isti?
Mrvicakma da, ti si bas normalna, nisi sitnija, ja sam 10cm manja od tebe i sitnijr građe, jedino guzu uvijek imam😂🤣😂
Doraja planiram samo dvije spavacice za bolnicu, za doma imsm kratkih piđamica s gornjim dijelovima koji se mogu pomaknuti za dojenje, bit ce i toplo pa se moze i dizati i svasta nesto…a mislim da ti oni daju svoju za porod
Vucica cestitam na dobrom nalazu
Tu u bolnici di ja idem nosis svoju i na samom porodu sto mi iskreno uopce nije drago i radje bi ako vec zakrvavim i userem sve da je njihova 😅
Yvette ne brini, mislim da nam je svima odredjena doza straha prisutna, ali dodi ce nam prirodno, a ako i ne dodje, naucit cemo kao i sve druge zene! 😘
Polly jel stigao baby centar? Meni su predivne tetrice, a jos ih drzim zapakirane 😄
Aaaa tako, pa da, bolje unistiti njihovu spavacicu
💙
Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?
Rose, iste smo. Ja isto samo gledam i istrazujem svu tu baby opremu i bodice...i imam vec oznaceno medu omiljenjim koju robicu bi zeljela na svim ovom stranicama, ali nemam hrabrosti naruciti nista😅. Bas me straah. Uuh. Ja sam mislila s tim finalnim stvarim krenuti pocetkom 6.mj. Jedino cu kolica i krevetic naruciti prije.
Yvette draga pa super i ti odspavaš, ali neka, zbilja će nam trebati snage kada nam dođu naše bebice 🥰 Tako da samo spavaj draga, tijelo traži koliko mu je potrebno, to sigurno, još i naši hormoni.. Uglavnom samo spavaj 😴😴😴
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Yvette što se straha tiče, isto je i kod mene, a sigurna sam da je barem malo strah sve žene ovdje, neke više, neke manje.. Tak da smo u istoj kaši sve 😂😂
Ja sam u čudu recimo kak će cijela mala beba dolje izaći!? To mi do mozga ne ide nikako i nikako, jasno je meni kako to sve ide, al da dolje izađe malo biće mi je čudnovato i strašno 🤦♀️🙈🤦♀️🙈
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobar dan cure!
Cestitam svima na punim tjednima!
Dora nisi ti ni sasava, mali kofer pun hrane Ma pripremila sam ja sebi vec neke krekere i kekse te nekoliko energetskih plocica, a za dalje bude muzic nekako donosio
snaci ce se
Vidim sve nesto radite i pospremate, svaka vam cast ;-) htjela sam i ja, ali muz je sve napravio s obzirom da moram mirovati. Kako god da je, ne opterecujem se time, ima vremena za ciscenje kad rodim
38+6
27 punih tjedanaa..
Elena je za 13 tuu. To mi je tako blizu a i daleko. Sad me panika pocinje lovit da sta sve jos moram nabavit gdje kupit itd..
Narucili smo se i za 4D u utorak 🤗
Danaa sam osjetila sa lijeve i desne strane pupka kao neko rastezanje bolno u misicima neznam kako objasnit. Kao da ligamenti pucaju 🤣🤣🤣 moguce da se trbuh rasteze beba raste a ?
Yvette što se straha tiče, isto je i kod mene, a sigurna sam da je barem malo strah sve žene ovdje, neke više, neke manje.. Tak da smo u istoj kaši sve 😂😂
Ja sam u čudu recimo kak će cijela mala beba dolje izaći!? To mi do mozga ne ide nikako i nikako, jasno je meni kako to sve ide, al da dolje izađe malo biće mi je čudnovato i strašno 🤦♀️🙈🤦♀️🙈
Tocno to! 🤗 gledala sam na videima kolika je vec sad gledam u trbuh ma kamo je stala tako vec velika.
Sortiraj odgovore
Najstariji