Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    10. Travanj 2020. 14:55

Vrapcic najvaznije je slusati babicu, ja sam prije poroda stalno visola na Rodi i mantru mantrala da cu slusati svoje tijelo,  imat cu plan poroda, osluskivati sve...aha, dok nisam dosla pa me oprala trema 😅 One bi prepoznale kad ce trud i tocno rekle kako da disem, to pred sami izgon mislim, jel. Jedino se sjecam trena kad sam ga rodila da sam se pridigla i vikala "zasto ne place, zasto ne place", bas me panika zesca oprala, ali bila je od muza super kolegica i prijateljica pedijtruca, samo je pokazala 👍 i on je proplakao, cistili su ga s onom cjevcicom, ma to je trajalo niti 3 sekunde. Imao je apgar 9/10 jer je bio malo plavkast, poslije su mi rekli da je razlog sto je bio okrenut glavom dolje od 17.tjedna. Nakon pola sata porumenio a i dan danas je takav, bas ima jako rumene obraze 🙂

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 15:00

Trudy

Vrapčić123

Žuža čula sam zbilja od svih da je jako važno surađivati i pratiti njihove upute i da zaista bude lakše tako. Tako da se nadam da ćemo mi to sve izdržati hrabro! Moja sestra imala grozan i težak porod i sva je isprepadana dan danas, dvije godine nakon poroda. Rekla je da nije sigurna dal će više ikad rađati od straha… 🙄🙄🙄

Imam i ja takvih oko sebe 😟 nadam se da cemo imat ljepsa iskustva❤️

Nadam se i ja 🙏🙏🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    10. Travanj 2020. 15:00

Vrapčić123

Rio draga ja se tješim time što žene od vijeka vjekova rađaju i rađati će, pa si mislim pa valjda ću i ja nekako roditi, ne znam kako al nekako 🙈🙈🙈 No uvijek sam u čudu žešćem što se poroda tiče i svega vezanog za porod .. I baš me zanima jel se zbilja sve dolje vrati u prvobitno stanje? Al onak skroz ili ipak ima promjena? 🙈 Imam milijun pitanja ko malo dijete kakvo… 🙃

Hahahaha, kao da sebe slušam.
    Valjda nekako hoćemo, jednom kad krene nema u rikverc😅
    E sad to prvobitno stanje...ko zna, ja ti sebe uvjeravam da će biti još bolje.
    😅😂😂😂

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 15:07

Kaktusica rumenko mali od rođenja pa ti je takav i danas 😊 Ma vjerujem ti, tako svi kažu, treba slušati babicu i njezine upute, da bude tako puno puno lakše, no kak mi je to  nepoznato sve frka me baš, al ajde kako su i druge žene tako ću i ja 😅😅😅
    Uf vjerujem ti da si se prepala kad je bio tako plavkast i ja bih se prepala sigurno... Eto prekrasno je za čuti da je na kraju sve ispalo kako treba i da je bio potpuno zdrav 🙏🙏🙏

Amneris
    10. Travanj 2020. 15:09

Trudy hvala na info za Ri rodilište. Ja sam pripremila i dvije svoje spavaćice pa nek se nađe. Ovo s mrežastim gaćicama si potpuno u pravu, uzela sam Tosama M i baš me režu. Sad sam usput naručila na Svijetu beba neke Jane jednokratne najveći broj pa su mi te Tosama višak..

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 15:12

Anav05 ma ja vjerujem da ćemo nekako to izdržati 😅A što se tiče prvotnog stanja, živi bili pa vid kako će biti 😂😮🤔

Trancie
    10. Travanj 2020. 15:29

Ja imam 4 para potkosulja i 4 grudnjaka za dojenje cini mi se ( tako me memorija sluzi ) meni au potkoaulje prakticne bile ispod duksa kad je bila jesen i proljece , al ljeto sam bila samo u njoj po kuci! I za noc je prakticna kako je stegnuta preko sisa moze stat onaj kusinic ato upija mlijeko da ne padne .. 
    za vanka sam uvijek svoj grudnjak nosila obicni... ovi su mi bez umetaka bezveze...
    Cure di ima duzih ko sportskih tunik/majica da idu na tajice i tene !? Sad za proljece

Vucica
    10. Travanj 2020. 15:37

Hmmm i ja sam M uzela te jednokratne, al inace imam malu guzu... Koliko uopce treba tih gacica? Uzela sam 1 paket od 5, da uzmem jos jedan L je to dovoljno? 

Rose1
    10. Travanj 2020. 15:44

Trudy

Rose i cure iz Ri za bolnicu ne treba nosit spavacicu svoju, bar ne za radjaonu. Za sobu poslije kako hocete. Nas 3 smo bile u njihovima cijelo vrijeme jer mi se iskreno nije dalo presvlacit, i opet, bila sam tocno 48 sati u bolnici tako da, nije ni bilo neke svrhe.

Superrr, hvala na info. Ja imam 1 i mislila jos 1kupiti za poslije ako bude trebalo...

💙

Amelie 1
    10. Travanj 2020. 15:45

Dobri dan cure! Ja opet muke mučim s prijavom na forum🙄🙄🙄
    Meni isto danas h&m stigao, naručila sam pidžamice za maloga i bas su slatke, sebi upravo te potkošulje o kojima pričate. Uzela sam M broj i malo su mi velike, al bit će taman još kad se dobijem🙈 imam i lidlove te potkošulje za dojenje i samo njih planiram na početku i nosit. Lakše mi je to nego grudnjake.
    Da li je koja uzimala možda polovna kolica, kakva iskustva imate? Ja se nešto lomim oko te odluke... nisam ni sama pametna. Na početku mi nije dolazilo u obzir uzimati polovna, a sad sve vise razmišljam o toj opciji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.