Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    10. Travanj 2020. 14:34

Nikita206

Cure iz Pule i Istre, evo rodit ćemo ipak u novom rodilištuod 14.4. hitna ginekološka i rodilište sele se u onu novu veliku "zelenu" zgradu, poliklinika ostaje u onoj manjoj žutoj.

Opalaaaa 🥰 super

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 14:34

Žuža čula sam zbilja od svih da je jako važno surađivati i pratiti njihove upute i da zaista bude lakše tako. Tako da se nadam da ćemo mi to sve izdržati hrabro! Moja sestra imala grozan i težak porod i sva je isprepadana dan danas, dvije godine nakon poroda. Rekla je da nije sigurna dal će više ikad rađati od straha... 🙄🙄🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    10. Travanj 2020. 14:35

E da, sjecam se da smo jos o onom popisu za bolnicu pricale. One mrezaste gacice si malo vece uzmite. Ja kad sam isla isla put sam L uzela i bile su mi savrsene. Isla sam rodit sa cca 72 kg/ visoka 172, ako ce vam to sta znacit kao orijentir.

Trudy
    10. Travanj 2020. 14:36

Vrapčić123

Žuža čula sam zbilja od svih da je jako važno surađivati i pratiti njihove upute i da zaista bude lakše tako. Tako da se nadam da ćemo mi to sve izdržati hrabro! Moja sestra imala grozan i težak porod i sva je isprepadana dan danas, dvije godine nakon poroda. Rekla je da nije sigurna dal će više ikad rađati od straha… 🙄🙄🙄

Imam i ja takvih oko sebe 😟 nadam se da cemo imat ljepsa iskustva❤️

Pepilli
    10. Travanj 2020. 14:45

Onda sam si ja uzela maleee... Kao M veličina al sam zaboravila da su mi malo bile naknap u butina...  Ajde valjda ću stići kupiti koje L ,a ako koja mama hoće pošaljem joj taj paket M , Samo neka se javi( Tosama M mrežaste , friško kupljeno

Sreća mamina

Dobrodošao

Nikita206
    10. Travanj 2020. 14:48

Bebac, ako sam dobro shvatila u prizemlju je hitna ginekološka, a na 3.katu rodilište. Članak je na Regional expressu pa pogledajte da nebi nešto pogrešno rekla, ima čak i slikovno prikazano 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

m_maaree
    10. Travanj 2020. 14:48

mamsita

Rose1

mamsita

Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?

Je, to je trudnoca! Drzim fige da se lijepo udupla i da bude sve uredno…u ned bi ti trebala biti preko 1000

Hvala puno na odgovoru..zbunjuje me to jer mi je radjen ultrazvuk pre vadjenja bete jutros i nije se videla trudnoća..posle toga je radjena beta i sa tim rezultatom i novim koji radim u ponedeljak tek onda idem na ultrazvuk..zbunjuje me to sto se nije videlo jutros na ultrazvuku?!

Tako je bilo i meni draga.. Vjerojatno ti kasnija ovulacija bila.. I meni se nakon dva tri dana vidjelo i na uzv.. Nista ne brini 😊

• mamsita
    10. Travanj 2020. 14:50

m_maaree

mamsita

Rose1

mamsita

Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?

Je, to je trudnoca! Drzim fige da se lijepo udupla i da bude sve uredno…u ned bi ti trebala biti preko 1000

Hvala puno na odgovoru..zbunjuje me to jer mi je radjen ultrazvuk pre vadjenja bete jutros i nije se videla trudnoća..posle toga je radjena beta i sa tim rezultatom i novim koji radim u ponedeljak tek onda idem na ultrazvuk..zbunjuje me to sto se nije videlo jutros na ultrazvuku?!

Tako je bilo i meni draga.. Vjerojatno ti kasnija ovulacija bila.. I meni se nakon dva tri dana vidjelo i na uzv.. Nista ne brini 😊

Hvala puno na odgovoru 😊 svako dobro vam želim 😊

yvette
    10. Travanj 2020. 14:52

Mamsita ne brini, dok beta ne prijede 1000 na uzv se ni ne vidi nista. Potom se vidi tek gestacijska, a nakon toga se pojavi plod u njoj i oko 6 tt se vidi i srcana akcija.
    Ja sam uzela tosama M, valjda nece biti male aupm. Ja sam u klubu visljih 178 cm, a za sada smo na 72 kg. Do kraja racunam da bi moglo jos 3-5 kg ali posto mi je prva trudnoca, pojma nemam kojim tempom idu kile zadnjih 8 tjedana 🤔

• anav05
    10. Travanj 2020. 14:55

zmya

Vucica

Hvala Rose 😁
    Zmya rado al ne bi vece od M uzimala mislim da bi mi slampala

Je, dosta su komodne, meni cice vire ispod lastika ispod, da sam bar znala po ure prije pa bi si M narucila sa ovom KIDS narudzbom..aaaah.
    Idem probati staviti na moje krpice, a ako ne, vratit cu, sta cu. :)

Ja ti L cice mogu samo sanjati.
    Inace su mi dvi male neke simbolične, sad su narasle na možda M, tako da ništa.
    Ali vjerujem da ćeš na krpicama brzo prodati🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.