Cure iz Pule i Istre, evo rodit ćemo ipak u novom rodilištuod 14.4. hitna ginekološka i rodilište sele se u onu novu veliku "zelenu" zgradu, poliklinika ostaje u onoj manjoj žutoj.
Opalaaaa 🥰 super
url=https://lilypie.com]
Žuža čula sam zbilja od svih da je jako važno surađivati i pratiti njihove upute i da zaista bude lakše tako. Tako da se nadam da ćemo mi to sve izdržati hrabro! Moja sestra imala grozan i težak porod i sva je isprepadana dan danas, dvije godine nakon poroda. Rekla je da nije sigurna dal će više ikad rađati od straha... 🙄🙄🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
E da, sjecam se da smo jos o onom popisu za bolnicu pricale. One mrezaste gacice si malo vece uzmite. Ja kad sam isla isla put sam L uzela i bile su mi savrsene. Isla sam rodit sa cca 72 kg/ visoka 172, ako ce vam to sta znacit kao orijentir.
Žuža čula sam zbilja od svih da je jako važno surađivati i pratiti njihove upute i da zaista bude lakše tako. Tako da se nadam da ćemo mi to sve izdržati hrabro! Moja sestra imala grozan i težak porod i sva je isprepadana dan danas, dvije godine nakon poroda. Rekla je da nije sigurna dal će više ikad rađati od straha… 🙄🙄🙄
Imam i ja takvih oko sebe 😟 nadam se da cemo imat ljepsa iskustva❤️
Onda sam si ja uzela maleee... Kao M veličina al sam zaboravila da su mi malo bile naknap u butina... Ajde valjda ću stići kupiti koje L ,a ako koja mama hoće pošaljem joj taj paket M , Samo neka se javi( Tosama M mrežaste , friško kupljeno
Sreća mamina
Dobrodošao
Bebac, ako sam dobro shvatila u prizemlju je hitna ginekološka, a na 3.katu rodilište. Članak je na Regional expressu pa pogledajte da nebi nešto pogrešno rekla, ima čak i slikovno prikazano
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?
Je, to je trudnoca! Drzim fige da se lijepo udupla i da bude sve uredno…u ned bi ti trebala biti preko 1000
Hvala puno na odgovoru..zbunjuje me to jer mi je radjen ultrazvuk pre vadjenja bete jutros i nije se videla trudnoća..posle toga je radjena beta i sa tim rezultatom i novim koji radim u ponedeljak tek onda idem na ultrazvuk..zbunjuje me to sto se nije videlo jutros na ultrazvuku?!
Tako je bilo i meni draga.. Vjerojatno ti kasnija ovulacija bila.. I meni se nakon dva tri dana vidjelo i na uzv.. Nista ne brini 😊
Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?
Je, to je trudnoca! Drzim fige da se lijepo udupla i da bude sve uredno…u ned bi ti trebala biti preko 1000
Hvala puno na odgovoru..zbunjuje me to jer mi je radjen ultrazvuk pre vadjenja bete jutros i nije se videla trudnoća..posle toga je radjena beta i sa tim rezultatom i novim koji radim u ponedeljak tek onda idem na ultrazvuk..zbunjuje me to sto se nije videlo jutros na ultrazvuku?!
Tako je bilo i meni draga.. Vjerojatno ti kasnija ovulacija bila.. I meni se nakon dva tri dana vidjelo i na uzv.. Nista ne brini 😊
Hvala puno na odgovoru 😊 svako dobro vam želim 😊
Mamsita ne brini, dok beta ne prijede 1000 na uzv se ni ne vidi nista. Potom se vidi tek gestacijska, a nakon toga se pojavi plod u njoj i oko 6 tt se vidi i srcana akcija.
Ja sam uzela tosama M, valjda nece biti male aupm. Ja sam u klubu visljih 178 cm, a za sada smo na 72 kg. Do kraja racunam da bi moglo jos 3-5 kg ali posto mi je prva trudnoca, pojma nemam kojim tempom idu kile zadnjih 8 tjedana 🤔
Hvala Rose 😁
Zmya rado al ne bi vece od M uzimala mislim da bi mi slampala
Je, dosta su komodne, meni cice vire ispod lastika ispod, da sam bar znala po ure prije pa bi si M narucila sa ovom KIDS narudzbom..aaaah.
Idem probati staviti na moje krpice, a ako ne, vratit cu, sta cu. :)
Ja ti L cice mogu samo sanjati.
Inace su mi dvi male neke simbolične, sad su narasle na možda M, tako da ništa.
Ali vjerujem da ćeš na krpicama brzo prodati🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji