Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    10. Travanj 2020. 14:22

Ja ko da sam luda usisavam vec 4 dana svaki dan i pod mora bit opran . I zracenje prasina stalno nesto .

Rose1
    10. Travanj 2020. 14:24

Fluffy

Rose, iste smo. Ja isto samo gledam i istrazujem svu tu baby opremu i bodice…i imam vec oznaceno medu omiljenjim koju robicu bi zeljela na svim ovom stranicama, ali nemam hrabrosti naruciti nista😅. Bas me straah. Uuh. Ja sam mislila s tim finalnim stvarim krenuti pocetkom 6.mj. Jedino cu kolica i krevetic naruciti prije.

Da, tako i ja, sve si poslikala i cekam...krevetic dobili, moram madrac kupiti...sve je tako predivno i slatko, ali ne mogu...neka sve bude ok🙏🙏🙏, a stici cemo mi to sve😉

💙

m_maaree
    10. Travanj 2020. 14:25

Cure da vas pozdravim..
    Slabo pisem,odmaram,pratim neku ludu seriju po citav dan 🤣🤣 Pa vas samo citam..
    Sto se tice moje generalke,muz cisti,prozpre necu ni da gledam,a svakako cemo brzo kreciti pa ce se tada sve.. Sutra cu na kontrolu pa cu vidjez da li smijem imalo prosetati.. Iako se krv pokaze jos tu i tamo i zdjelica me boli ko i prije podvezivanja.. 

Krevetic cemo uzet od djevera pa cu onda poruciti psoteljinu,robice cu nesto dobiti od zaove a ostalo cu kupiti iduci mjesec dok prodje od ovog zahvata...

Ja ne mogu nista spremati za uskrs,ali eto poslat ce i svekrva i mama ponesto.. 

Cestitam svima na urednim pregeledima i nalazima tko je imao..
    Meni je muz kupio lezaljku pa evo ga cekam bar sa lezim vani malo na zraku dok je lijepo vrijeme 😁😘😘

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 14:26

Rio draga ja se tješim time što žene od vijeka vjekova rađaju i rađati će, pa si mislim pa valjda ću i ja nekako roditi, ne znam kako al nekako 🙈🙈🙈 No uvijek sam u čudu žešćem što se poroda tiče i svega vezanog za porod .. I baš me zanima jel se zbilja sve dolje vrati u prvobitno stanje? Al onak skroz ili ipak ima promjena? 🙈 Imam milijun pitanja ko malo dijete kakvo... 🙃

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    10. Travanj 2020. 14:27

mamsita

Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?

Je, to je trudnoca! Drzim fige da se lijepo udupla i da bude sve uredno...u ned bi ti trebala biti preko 1000

💙

Žuža
    10. Travanj 2020. 14:28

Curke naravno da vas je strah. Al vidjet cete, pred kraj vam je toliko pun k da jedva cekate da to krene vec jednom. Onda kad krene onda te strah al sad znas da je to to. I onda si i prestravljen i presretan. I onda dodjes tamo u radjaonu i bojis se i opet jedva cekas. Samo masu suradjujte i bit ce super! 

Rose1
    10. Travanj 2020. 14:29

m_maaree

Cure da vas pozdravim..
    Slabo pisem,odmaram,pratim neku ludu seriju po citav dan 🤣🤣 Pa vas samo citam..
    Sto se tice moje generalke,muz cisti,prozpre necu ni da gledam,a svakako cemo brzo kreciti pa ce se tada sve.. Sutra cu na kontrolu pa cu vidjez da li smijem imalo prosetati.. Iako se krv pokaze jos tu i tamo i zdjelica me boli ko i prije podvezivanja..

Krevetic cemo uzet od djevera pa cu onda poruciti psoteljinu,robice cu nesto dobiti od zaove a ostalo cu kupiti iduci mjesec dok prodje od ovog zahvata…

Ja ne mogu nista spremati za uskrs,ali eto poslat ce i svekrva i mama ponesto..

Cestitam svima na urednim pregeledima i nalazima tko je imao..
    Meni je muz kupio lezaljku pa evo ga cekam bar sa lezim vani malo na zraku dok je lijepo vrijeme 😁😘😘

Ti lijepo odmaraj, a drugi neka kuhaju i trce oko tebe...bit ce to sve super❤

💙

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 14:30

Lina čestitam na ulasku u 27.tjedan 💞💞💞 A nekako ćemo mi to sve izdržati, sigurna sam. Jake smo mi žene. 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• mamsita
    10. Travanj 2020. 14:32

Rose1

mamsita

Dobar dan,može pomoć..danas radjena beta,rezultat je 553,87mIU/mL..posto tek u ponedeljak idem kod svog ginekologa,poslednja mestruacija 6-tog prošlog meseca,ova kasni 4.dana..da li je trudnoća?

Je, to je trudnoca! Drzim fige da se lijepo udupla i da bude sve uredno…u ned bi ti trebala biti preko 1000

Hvala puno na odgovoru..zbunjuje me to jer mi je radjen ultrazvuk pre vadjenja bete jutros i nije se videla trudnoća..posle toga je radjena beta i sa tim rezultatom i novim koji radim u ponedeljak tek onda idem na ultrazvuk..zbunjuje me to sto se nije videlo jutros na ultrazvuku?!

Trudy
    10. Travanj 2020. 14:33

Rose i cure iz Ri za bolnicu ne treba nosit spavacicu svoju, bar ne za radjaonu. Za sobu poslije kako hocete. Nas 3 smo bile u njihovima cijelo vrijeme jer mi se iskreno nije dalo presvlacit, i opet, bila sam tocno 48 sati u bolnici tako da, nije ni bilo neke svrhe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.