Jel netko osjetio kakvo zatezanje u trbuhu sa strane i oko pupka .bas kao da mi se siri trbuh ili sta vec nekakvo zatezanje sam u par navrata osjetila danas? Logicki mi je da se sad siri trbuh i raste jos vise pa je mozda od toga.
Kontrakcije su iznutra znsm ksd se lagano stvrdne i zategne oznutra ali ovo je bas ajmo rec povrsinski ☺️
Dobri dan cure! Ja opet muke mučim s prijavom na forum🙄🙄🙄
Meni isto danas h&m stigao, naručila sam pidžamice za maloga i bas su slatke, sebi upravo te potkošulje o kojima pričate. Uzela sam M broj i malo su mi velike, al bit će taman još kad se dobijem🙈 imam i lidlove te potkošulje za dojenje i samo njih planiram na početku i nosit. Lakše mi je to nego grudnjake.
Da li je koja uzimala možda polovna kolica, kakva iskustva imate? Ja se nešto lomim oko te odluke… nisam ni sama pametna. Na početku mi nije dolazilo u obzir uzimati polovna, a sad sve vise razmišljam o toj opciji.
Nama upravo rekli prijatelji da ce nam dati svoja cybex, kazu da kosara nije koristena, a kisobran da su koristili, ali da nisu ostecena...oprat cu i dobro...autosjedalicu onda kupim
Ja nisam uopce razmisljala o polovnim, ali onda gledala po fejsu u onim grupama, ljudi su prodavalj ful malo koristena iz2018 i 2019.pa zasto ne...opere se i super
💙
Meni isto danas h&m stigao, naručila sam pidžamice za maloga i bas su slatke, sebi upravo te potkošulje o kojima pričate. Uzela sam M broj i malo su mi velike, al bit će taman još kad se dobijem🙈 imam i lidlove te potkošulje za dojenje i samo njih planiram na početku i nosit. Lakše mi je to nego grudnjake.
Da li je koja uzimala možda polovna kolica, kakva iskustva imate? Ja se nešto lomim oko te odluke… nisam ni sama pametna. Na početku mi nije dolazilo u obzir uzimati polovna, a sad sve vise razmišljam o toj opciji.
Mi smo jos na samom pocetku trudnoce ulovili super akciju, isto tako kolica koja su oko 7 i nesto, placena 4 i nesto. I evo sada u zadnje vrijeme su nam vec dvojica prijatelja nudila svoja da ne kupujemo, ali gotovo. Da sam znala sa sigurnoscu da nam netko htjeti dati, nebi kupovala. Uopce nebi imala problem s tim da je rabljeno. Bas kako kaze svea, operes.
Moja autosjedalica je izlozbeni primjerak, sto znaci da cu i nju trebati bolje ocistiti i dode na isto.
Ja imam polovna 😊 izribala konstrukciju, ostalo oprala u masini, meni su ko nova 😊 nadam se da ce bit dobra 😊 i za prvog sam imala polovna, zadovoljna sam bila. Sad cuvam za brata i sestricnu 😁
Gacice- nisam na kraju sigurna ako sam jedan ili dva paketa uzimala... Za dva dana bolnice je jedan sigurno dovoljan..
Lina draga prvo cestitam na punom tjednu, ako sam dobro zapamtila! Drugo, ne brini, ovo sto opisujes zvuci kao rastezanje trbuha, mozes ocekivat tako dan/dva/tri i primjetit ces nakon toga da je trbuscic naocigled veci 😉😘
Vrapcic moj profesor iz ginekologije u srednjoj je uvijek govorio, koju on zenu sasije nakon poroda, ni muz je poslije ne prepozna 😂 dole je sve elasticno i po potrebi se siri i skuplja, tako bez brige. Bit ce sve dobro opet.
Mi smo uzeli polovnu autosjedalicu Maxi Cosi Pebble plu. Skinula sam navlake i remene to oprala, plastični dio dezinficirala sa Asepsolom, uštedjeli smo 1000 kn. Ja sam prezadovoljna 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji