Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    10. Travanj 2020. 12:34

Vucica

Cure bile smo pricale sve o testovima senzibilizacije I kod + trudnica… Krenula cistit i naletila na nalaz krvne grupe i sad vidim ispod pisu jos 2 stavke:
    Indirektni antiglobulinski test neg
    U plazmi nisu nadjena antieritrocitna tijela
    .
    Jesu to ti testovi senzibilizacije mozda?

Da i dobar ti je nalaz! 😘

Dora4
    10. Travanj 2020. 12:36

Rio13

Dorahaljine su u pitanju. Pohvalila se muzu da sam si narucila dvije da imam sad za proljece/ljeto nesto komotnije. “I? Koliko ih sad imas? 15?” 😭😭😭 imam 5 i stanem u mozda dvije s trbuhom 😭 nema sanse da ga pustim sad u ducan jer ljudi 2h cekaju po ovom suncu. Prezivjet cemo s 2l mlijeka i par stvari manje do utorka. A i imam tu u ulici dva ducancica pa sto mi treba mogu tamo uzeti.

Ma oni nis ne kuze! Haljine su najbolje, za svaku nasu haljinu koja je jedan komad robe oni moraju imat gornji i donji dio hahah 
    Uh ja kako ne izlazimo uopce nemam dojam da je takav kaos sa tim ducanima i cekanjima, nepojmljivom..u svakom slucaju, fuckas slatkac kad je ovako!

Vucica
    10. Travanj 2020. 12:38

Dora4

Vucica

Cure bile smo pricale sve o testovima senzibilizacije I kod + trudnica… Krenula cistit i naletila na nalaz krvne grupe i sad vidim ispod pisu jos 2 stavke:
    Indirektni antiglobulinski test neg
    U plazmi nisu nadjena antieritrocitna tijela
    .
    Jesu to ti testovi senzibilizacije mozda?

Da i dobar ti je nalaz! 😘

Aaaaa sad mi je lakse 😁😁😁 nisam ni znala a imam napravljen 😀👍 hvaaaala 😘😘

• CurlySue
    10. Travanj 2020. 12:42

Dan svima 😊 i cestitke na punim tjednima! 😁
    Dora, vidim da je prekinut niz petaka, drago mi je. 😘meni zazubice rastu na svaki spomen hrane, jucer sam zapocela s onim bolnickim jelovnikom, malo je rec da nisam bas sita... A danas vec kila manje na vagi 😱 mislim da ce bit spotancija na kontroli sa svih strana, em zbog secera, em zbog kila 🙈 al muz je sinoc bio presmijesan... Svaki put kad pojede nesto slatko, napravi puppy eyes i ispricava se 😂😂😂😂😂 
    Danas sam maksimalno iskoristila jutro, setnja i ducan, sad mali odmor... Gledam sve sto treba napravit po stanu i neda mi seeee 😂

Dora4
    10. Travanj 2020. 12:48

CurlySue

Dan svima 😊 i cestitke na punim tjednima! 😁Dora, vidim da je prekinut niz petaka, drago mi je. 😘meni zazubice rastu na svaki spomen hrane, jucer sam zapocela s onim bolnickim jelovnikom, malo je rec da nisam bas sita… A danas vec kila manje na vagi 😱 mislim da ce bit spotancija na kontroli sa svih strana, em zbog secera, em zbog kila 🙈 al muz je sinoc bio presmijesan… Svaki put kad pojede nesto slatko, napravi puppy eyes i ispricava se 😂😂😂😂😂
    Danas sam maksimalno iskoristila jutro, setnja i ducan, sad mali odmor… Gledam sve sto treba napravit po stanu i neda mi seeee 😂

Joj da znas da malo strepim, ko bubica sam petkom od straha 🙈🙈 
    Hahahah pa sta se ne sakrije i ne jede u miru (to ja radim kad dragi objavi da ce se smirit sa slatkim i trazi podrsku 🤣😅)
    Ma nista ne trebas radit, chillaj ostatak dana 🤗
    Vucice nema na cemu! 😊

Dora4
    10. Travanj 2020. 12:49

Rio mmm pojedi i za mene 🤤🍦

yvette
    10. Travanj 2020. 12:50

Cure cestitam na okruglim tjednima !!
    Pcelica jesi li U Hrv, kako tako velik razmak izmedu dva pregleda?
    Pepili treba li ovlazivac i ljeti zbog klime? Mislila sam je paliti samo kad beba nije u istoj prostoriji 🤔
    Zmya mene hvata trema od poroda i od neznanja o bebama, nikad nisam drzala novorodence...nekad pomislim na porod i uzlupa mi se srce, imam osjecaj kao da idem na klanje. Ne znam sto ce biti kad me uhvate trudovi, vjerojatno panika i koliko god zelim biti dobra i suradivati mislim da nista dok ne daju drogicu.
    Vrapcic ja bi bila sretna da ustajem u 9-10...prije 11 ne otvaram oci. Moram uhvatiti normalan ritam prije nego beba dode.
    Cuvanje u trudnoci s obzirom da smo isli u postupak koji mi je uvecao jajnike na 8 cm, ja se od pocetka strogo pazim jer su mi bili zabranjeni nagli pokreti da se nebi jajnik okrenuo. Bas je trebalo dugo dok se nisu vratili u normalu, a ja sam ostala nekako oprezna. Stan sam cistila tako da bi podjelila poslove kroz nekoliko dana. Ali nama je stan manji. Sad kad sam kod svekrve vise nista ne radim, sve ona.

Vucica
    10. Travanj 2020. 12:51

Rio13

Vucicaje to je to, isti ti je nalaz kao i meni ☺️
    Doraslatkac nabavljen 🤣 doduse samo klasicni quattro su imali, al bolje ista nego nista

Aaa supeeeeer ❤️

Pepilli
    10. Travanj 2020. 12:55

yvette

Cure cestitam na okruglim tjednima !!
    Pcelica jesi li U Hrv, kako tako velik razmak izmedu dva pregleda?
    Pepilitreba li ovlazivac i ljeti zbog klime? Mislila sam je paliti samo kad beba nije u istoj prostoriji 🤔
    Zmya mene hvata trema od poroda i od neznanja o bebama, nikad nisam drzala novorodence…nekad pomislim na porod i uzlupa mi se srce, imam osjecaj kao da idem na klanje. Ne znam sto ce biti kad me uhvate trudovi, vjerojatno panika i koliko god zelim biti dobra i suradivati mislim da nista dok ne daju drogicu.
    Vrapcicja bi bila sretna da ustajem u 9-10…prije 11 ne otvaram oci. Moram uhvatiti normalan ritam prije nego beba dode.
    Cuvanje u trudnoci s obzirom da smo isli u postupak koji mi je uvecao jajnike na 8 cm, ja se od pocetka strogo pazim jer su mi bili zabranjeni nagli pokreti da se nebi jajnik okrenuo. Bas je trebalo dugo dok se nisu vratili u normalu, a ja sam ostala nekako oprezna. Stan sam cistila tako da bi podjelila poslove kroz nekoliko dana. Ali nama je stan manji. Sad kad sam kod svekrve vise nista ne radim, sve ona.

Ne znam za ovlaživanje ljeti ,nemam klimu. Ja ga upalim jer tu i tamo još grijemo pred noć, a inače smo u kući s debelim zidovima. Zimi toplo ,ljeti hladi 

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya
    10. Travanj 2020. 12:59

yvette zeno ne brini, sigurna sam da smo svi ovdje vise nego rodene spremne za to .)

Btw, moj H&M je isto stigao - grudnjaci, topovi neke haljine za ljeto, sve mi je okej, ALI, potkosulje za dojenje su mi velike. Uzela sam crnu i bijelu u paketu, veličina L.
    E sad, tlaka mi je to vracat i mijenjat ako ne moram, jel ima neka od vas da bi joj L posluzio pa da neki trejd napravimo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.