Ja pijem Ferrum sirup uz ručak, i za razliku od Heferola nit je težak niti imam katran na WC-u...
Sreća mamina
Dobrodošao
Ninnek nadam se da će ti biti sve ok s tlakom i da se neće ništa pogoršavati 🙏
A zbilja smo tu negdje, gotovo isto. Kad ti je termin? Otkud si? I curice su nam krupnije. Jesu li i tebi rekli da se čini da će biti duža beba? Da ima duže noge? Je li krupnija od početka trudnoće? Koliko pitanja 🤦♀️🤦♀️
Mrvičak ja baš svojoj puštam glazbu da se malo razbudi spavalica mala😊
Termin mi je 28.6. Iz Međimurja sam, okolica Čakovca.
Nije mi rekla kolko je duga, mjerila je svasta nesto, ali nije bas pricljiva doktorica i sve si zapisuje u komp, a u trudničku skoro ništa.
Negdje do sredine trudnoce mi je govorila da je beba za tjedan dana manja, al evo sad vec 2 pregleda sva mjerenja su u skaldu s tt.
Muž i ja smo oboje niski (ja sam 155 🤣🤣🤣), pa ako dođe duga beba, onda je valjda susjedova 😂😂😂😂😂
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Vucica meni jos nisu odgovorili iz Bubamare za vrecu a poslala sam im prosli petak, ali vidim da je procitana poruka. Dovoljno da nikad nista u njih ne kupim 👎🏻
Zuza koje cepice, imam vec sad groznih probldma s probavom pogotovo otkad sam uvela Heferol. Strah me sto ce biti nakon tiskanja 😥
Mrvičak ova Korizma nam je baš bila korizma.Jedva čekam 36 + da opet krenemo jer me deprimira neimanje najbolje stvari na svijetu (poslije hrane )…
Mali A je akrobat očito, cijeli božji dan dobivam udarce u breskvicu, ne znam dali se okrenuo pa me šuta ili se zabija glavom….
U svakom slučaju sijeva mi pred očima.
Hahhaha teška korizma 😂🙈😬😬
Kad ste kod riba na suhom. Jadan moj mužić lud više od apstinencije, od 12 mjeseca. A i ja sam. Iskreno se nadam da će nam uskoro dati zeleno svjetlo. Prvo niska posteljica pa omekšan cerviks. Vjerujem da ćemo od 36.tt sigurno dobiti zeleno svjetlo, ako ne i ranije.
Onda nece trebat ni datulje ni list maline 😂🙈
Hahahaha daj Bože 😂🙈 Bože šta smo lude u zadnje vrime 😂😂
Hvala Trancie 😘Vucice nadam se da si im sve to napisala i napomenula da sto su od tebe zaradili su zaradili i NO MORE.
Vrapcic ne masiram i ne diram nista dolje 😬
Polly ja sam ispitivala jer mi je tesko procijenit, ali mislim da cu na kraju prema Amnerisicinoj preporuci uzet svoju velicinu i bok, to su mi spavacice za IZA poroda, dakle znam da ostane trbuh taj tren cim rodis, ali to u roku par dana krene splasnjavat pa mi neka misla da bas plivam, premda ja volim da mi je komotno, ali me nervira kad mi krene padat s ramena (a da nije cilj malo muza namamit na akciju)..
Trudy ja sam ti malo frikiriki pa mislim da cu umjesto spavanja il neceg ipak htjet sve ocistit i dalje, nisam od Bozica mrdnula, muz odrzava, ali daleko je to od cistog (za moje pojmove)..
Mrvicak moji su nemirni iza jela i tijekom dana nekoliko puta, kao i Rosein mali, ali navecer bas polude, cirkus bude i uredno se prek noci i zapisam (ne lokve, al curne), a preko dana ne..meni jos nitko nije skrenuo paznju na neko brojanje, al su me cesto znali pitat jel osjetim bebe, sjecam se da me najvise scimao jedan dr. u viziti kad me to pitao, a ja tek 20tt, onak osjetila sam ih do onda 3x mozda, bas sam se zabrinula tad jel bi trebala vise i cesce, al su me cimerice smirile da vjerovatno lik nije ni pogledao moju listu (to je kao karton di je tablica za cijeli tjedan, svaki dan upisuju temp i tlak, zaokruze kad je puni tjedan, pisu lijekovi i tak svasta nesto) kak spada da ne brinem..
P.s. tebe bar jos za trudnoce ceka akcija s muzicem, ja se ni ne nadam do 7.mj, majko mila, bit ce to 10 mjeseci 🤧
Magnezij prestat iza 36.tjedna!
Ninnek drago mi je da se bebili tako lijepo razvija i da je sve u redu, sretno sa tlakom, vjerujem da ce se izregulirat pod terapijom 😘😘
Pepili 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 slomila si me!!
Anavsuper za kolica draga! 🥳
Mimoza 5km, odlucna si u odrzavanju cvrste zadnjice 🤭
Joj nadam se da je... Pu Pu da se ne ureknem, ovaj pored mene će me razapet... Više nikada neće želit moju novu trudnoću i treće dijete 😂😂
Vucica meni jos nisu odgovorili iz Bubamare za vrecu a poslala sam im prosli petak, ali vidim da je procitana poruka. Dovoljno da nikad nista u njih ne kupim 👎🏻
Zuza koje cepice, imam vec sad groznih probldma s probavom pogotovo otkad sam uvela Heferol. Strah me sto ce biti nakon tiskanja 😥
Trudnice mogu ove eva/qu
Žuža joj baš mi je drago da je sve prošlo tako dobro. A ja vjerujem da ta masaža ima smisla, logično mi je nekako. Nadam se zbilja da će ti i ovaj porod biti super bez hemoroida 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ninnek eto možda isti dan rodimo 🥰 Hehe, ma neka beba samo raste, nek je u susjedova 😂😂😂
Ninnek draga možda rodimo i isti dan 🥰 Ma neka beba samo raste, pa čak i neka je susjedova 😂😊😂
Sortiraj odgovore
Najstariji