Dora, Dana, Snoopy bas mi dizete samopouzdanje 🥰
Vrqpcic ja sam si kupila oni weledino ulje za masiranje medjice, al kao sto kazes, bas mi je to nekako bezveze, ne znam 😬 sramota me 😂
Anavoja sam valjda mjesecima pratila Zeliu i kad sam htjela da ih narucim, odlucim se za Adorru u zadnji cas 😂
Moram se pohvaliti, upravo sam 5 kilometara prehodala 💪🏼
I mi smo se mislili, ali ipak je odluka na Zeliu pala🙂
Pa bravo, muž i ja svaki drugi dan tako, krenemo oko 8,9 navecer po djir i skoro nikog ne sretnemo.
Spasi me to hodanje, inače ubije me išijaz...
Vrapcic ja sam u prvoj trudnoci pila caj od lista maline i masirao mi dragi medjicu s onim nekim uljem za masazu medjice. Imala jedan sav. Patronazna kad je vidjela otpusno pismo rekla je da je to kao da me netko ogrebao. Ja ti to nisam nista ni osjetila. Ali mene je i babica kod izgona masirala. A ja sam dosta sitna a mali bio ono prosjecan, 52cm i 3550g. Ja sam se sat vremena nakon poroda sama tusirala i sve mogla sama. Al hemeroidi su me ubili.Ja sam imala uzasnu paihicku barijeru za kakanjem zbog tih hemeroida i samo sam uz pomoc cepica mogla. Ja sam si sad vec pripremila cepice za bolnicu. Tako da nista to ne skodi. Meni to nije bilo grozno za masazu. Al ovu trudnocu imam osjecaj da se 🍑 utrostrucila. Kao neki novi organ da imam. Neki zasebni entitet 🙈 Ne nogu vam opisati. Jedva cekam da rodim da bude opet ona stara koka 😂
Entitet😅😂😂
Mimoza hahaha 💪💪 samo jako, ima da skoci natalitet samo tako. 😍
Predobro izgledas, ja nemam pojma di su te tvoje kile otisle.
Meni doktor danas kaze da sam na +5 😄
Rekao mi je da uzmem željezo, nije rekao koje, pa sam kupila neke koje su mi preporucili u ljekarnoj, svaki dan po jednu kapsulu od 30mg, uz to plus elevit 2 sto vec uzimam stalno. Sad ne znam kad je najbolje uzeti zeljezo, prije jela, poslije jela, ujutro-navecer. Uzimam jos magnezij i ove elevit.
Evo naseg jajeta https://ibb.co/WgvGN2r
Uzeli smo Cybex Aton m I-size..
Ninnek nadam se da će ti biti sve ok s tlakom i da se neće ništa pogoršavati 🙏
A zbilja smo tu negdje, gotovo isto. Kad ti je termin? Otkud si? I curice su nam krupnije. Jesu li i tebi rekli da se čini da će biti duža beba? Da ima duže noge? Je li krupnija od početka trudnoće? Koliko pitanja 🤦♀️🤦♀️
Mrvičak ja baš svojoj puštam glazbu da se malo razbudi spavalica mala😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic i ostale tnx na pojasnjenjima.
Znaci rokam magnezij jos neko vrijeme i onda se bacam na datulje i sok od lista maline!
S masazom bi isto probala al brate mili one upute i kako se to vrti izgleda kriminalno. Ovaj mi je moj reka da ce me pomoc toboze pocupat al kolko mi dize zivce mislim da cu sama probat zavuc ruku dok jos mogu. A mozda se za mjesec ipo dana i otvore neki saloni.
Mi smo jucer setali nekih 5,6 km a danas samo 2. Bemu misa kad ne mogu uru izdrzat da mi se ne pipi 😢
Cepice obavezno moram nosit one aqua qu nesto ne znam. Koma mi je s tim i isto mislim da imam vec sad neki hemic al nema krvi samo onako fuj neka koza nesto ne znam. 😭😭😭😭
Rose ma da, tak i ja... Pa što bude... 🙏🙏🙏
Lina lijepo da se tako ipak javlja mrvica ❤️
Mimoza skroz te razumijem.. I meni nekako kao glupo 🤦♀️🙈🤦♀️🙈
Dora draga ti ni ne diraj ipak ništa dolje 😊
Trancie čaj i datulje pokušaj svakako i nadam se da će ovaj put biti puno bolje 🙏🙏🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora ne odustajem od svoje guze 😂 u ovoj trudnoci sam izgubila guzu, a dobila sise. Sise ce nestati poslije dojenja, pa se nadam da ce se i guza vratiti 😂
Anavo cula sam da je dobro sto vise da se krecemo u trudnoci, navodno bude laksi porod 🤗
Ena najbolje je ujutro, prije dorucka popiti zeljezo uz neki sokic (cijedjena naranca npr) ali meni izaziva mucnine na prazan zeludac, tako da ga ja popijem izmedju obroka. I nemoj ga mijesati sa mlijecnim proizvodima, jer mu mlijeko ponistava dejstvo.
Mimoza hahaha 💪💪 samo jako, ima da skoci natalitet samo tako. 😍
Predobro izgledas, ja nemam pojma di su te tvoje kile otisle.
Meni doktor danas kaze da sam na +5 😄
Rekao mi je da uzmem željezo, nije rekao koje, pa sam kupila neke koje su mi preporucili u ljekarnoj, svaki dan po jednu kapsulu od 30mg, uz to plus elevit 2 sto vec uzimam stalno. Sad ne znam kad je najbolje uzeti zeljezo, prije jela, poslije jela, ujutro-navecer. Uzimam jos magnezij i ove elevit.
Evo naseg jajetahttps://ibb.co/WgvGN2r
Uzeli smo Cybex Aton m I-size..
Ja sam ne trudna pila zeljezo ujutro, uz neki keksic ili nesto, da mi ne padne tesko na zeludac. I neki c vitamnim uz to, ako ti nije vec u tableti🙂
Vrapcic i ostale tnx na pojasnjenjima.
Znaci rokam magnezij jos neko vrijeme i onda se bacam na datulje i sok od lista maline!
S masazom bi isto probala al brate mili one upute i kako se to vrti izgleda kriminalno. Ovaj mi je moj reka da ce me pomoc toboze pocupat al kolko mi dize zivce mislim da cu sama probat zavuc ruku dok jos mogu. A mozda se za mjesec ipo dana i otvore neki saloni.
Mi smo jucer setali nekih 5,6 km a danas samo 2. Bemu misa kad ne mogu uru izdrzat da mi se ne pipi 😢
Joj, kako god bilo, ja svom nedam blizu.
Mislim da nikad vise nebi sexa bilo😅😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji