Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2020. 18:52

Vrapčić123

Nikita mislim da si u pravu, da se kasnije počinje sa tom masažom 👍
    Mrvičak moja je mala danas mirnija u odnosu na jučer i prekjučer. Javi se, al blago nekako.

Očito se namjeste tako da ih slabije osjećamo. Ili preko dana zaista spavaju, da bi nas preko noći držali budnima 🙈

Ninnek
    09. Travanj 2020. 18:53

Vrapčić123

Ninnek čestitam na urednom pregledu! Drago mi je da je sve ok. Žao mi je zbog tlaka… 😒 Napredna bebica🥰 Koliko si točno trudna? Moja mala je sa 28+5 imala 1492 grama.

Danas sam 28+5. Dan smo razlike 😁😁
    Ne brinem previše zbog tlaka. Mjerim.ga 2x na dan, preventivno, nemam glavobolje, noge mi nisu nesto previse otekle, nada se da će biti i dalje tako 🤞🤣🤣

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• anav05
    09. Travanj 2020. 18:56

mrvičak

Ja ću za početak jaje, pa od negdje 9.mj uzet onu grupu 1+.
    Međica - hm, nisam sigurna da bi to znala i iskreno bojim se da ću se ozljediti. Ja isto planiram piti list maline i datulje jesti.
    Je li kojoj od vas slučajno beba preko dana jako mirna, a navečer počne tulum? Meni se zadnja tri dana jako slabo javlja preko dana

Tako ti je meni, do 1 sam nocas bila budna... Hahaha, mozda budu mirni i spavaju po noci kad se rode. Moš misliti😅😂

09. Travanj 2020. 18:58

anav05

mrvičak

Ja ću za početak jaje, pa od negdje 9.mj uzet onu grupu 1+.
    Međica - hm, nisam sigurna da bi to znala i iskreno bojim se da ću se ozljediti. Ja isto planiram piti list maline i datulje jesti.
    Je li kojoj od vas slučajno beba preko dana jako mirna, a navečer počne tulum? Meni se zadnja tri dana jako slabo javlja preko dana

Tako ti je meni, do 1 sam nocas bila budna… Hahaha, mozda budu mirni i spavaju po noci kad se rode. Moš misliti😅😂

To se tješimo 😂😂 moj David je spavao od rođenja super. A dojila ga dugo. Možda mi mala sada vrati za sve naspavane godine i godine bez velike muke😂😂

Rose1
    09. Travanj 2020. 19:12

Kaktusica stigla stolica, jeeeeee🍾🎊🎉nek uziva

Mrvicak predivne vijesti🍾🎊🎉🥰❤cestitam

Vrapcic ja ne planiram masirati međicu, nego kao sto cure kazu datulje, caj maline, mozda taj gel kupim
    Ninek cestitam na uspjesnom pregledu🎉🥰
    Moj je zivahan, najvise ujutro i navecer i nakon jela

💙

Rose1
    09. Travanj 2020. 19:14

Ninek a sto kaze ginek za tlak? Mojoj prijateljici bi skocio kod gineka, a doma normalan

💙

• lina27
    09. Travanj 2020. 19:18

mrvičak

Vrapčić123

Nikita mislim da si u pravu, da se kasnije počinje sa tom masažom 👍
    Mrvičak moja je mala danas mirnija u odnosu na jučer i prekjučer. Javi se, al blago nekako.

Očito se namjeste tako da ih slabije osjećamo. Ili preko dana zaista spavaju, da bi nas preko noći držali budnima 🙈

I moja je mirnija javi se također ali slabije ima dana kada je jako aktivna.. 🙈 ali tu je stavila sam mobitel sa laganom muzikom na trbuh samo vidis mobitel kako se mice i poskakuje blago.

Ninnek
    09. Travanj 2020. 19:26

Rose1

Ninek a sto kaze ginek za tlak? Mojoj prijateljici bi skocio kod gineka, a doma normalan

Sad je vec skoro tjedan dana povišeni, 140/90, a i mjerila mi je i nakon pregleda i nije se spustio. Sad mi je prepisala metildopu i rekla nek popijem 1 dok je iznad 135. 
    Do sada sam imala uvijek 120/80.
    Nije nista pretjerano reagirala na tlak, samo neka pripazim na znakove preeklampsije

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

09. Travanj 2020. 19:29

Missy cestitam na pregledu! 7 tjedana, a ja mislila da je moja u zadnje vrijeme preoprezna. Mene je narucila za 4 tjedna, isto sam na verudi, neznam zasto rade tolike razlike u svemu. 7 tjedana je stvarno dugo.
    Nikita libero njam njam..Nisam ni ja bas okolo, sa psima uglavnom sumica, i evo maloprije se vratili s marlere jer sam luda vise u gradu. Fali mi priroda.
    Mimoza sta reci, odlicno izgledas 😍
    Ninnek cestitam na pregledu!
    Kad smo vec kod bolonjeza, meni su hit u zadnje vrijeme za veceru integralni spageti sa spinatom na cesnjaku i maslinovom ulju sa brdo parmezana..brzinski i zdravo.
    Mrvicak moj je nocna ptica, mozda bi ga i osjetila po danu kad bi se ja malo umirila. Nekad ga osjetim jace nekad slabije.. a sta se posteljice tice zadnji put mi je rekla da treba biti 5 cm za prirodan porod.

Pepilli
    09. Travanj 2020. 19:32

Mislim da ću masiranje medice ostaviti suprugu ,kad sam već u klubu riba na suhom ,bar da nekaj korisno dolje radi  ... Breskvicu  nisam vidla mjesec i pol ,jučer me muž počastio pussykurom, veli preznojio se bolje nego kad brije J. 
    Autosjedalica - naša za bebana je slična Sironi,samo nije Cybexica nego GB Vaya i-size zelena. Naša mala je s 10 mj već jedva stala u nju a kao ide do 105 cm (isto rotacija 360° i isofix baza) ,ima ženska duge noge pa smo ju ranije okrenuli (mild shock)  a pošto braco dolazi njoj kupili Kinderkraft 1/2/3 . Braco bude naslijedio ovu. Pokazala se kao jako jako sigurna i udobna . Samo tak je i koštala ,na popustu je bila 2 i pol jezerače.

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.