Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    09. Travanj 2020. 18:28

Meni isto navecer kad se primirim pocne bas lupat ko da ce van ispast 😁
    Vrapcic nakon cca 5 dana sam se uspjela sama tusirat i ic na wc, nakon tjedan dana sam morala vadit save u bolnicu, i nakon toga sam zapravo manje vise sve mogla, nije me vise vise toliko bolilo, mogla sam sjedit normalno i sve. Uglavnom, vecina mojih prijateljica je zakljucila da sam prosla bolje nego one koje su imale prirodan porod. Nakon 2 mjeseca sam pocela vjezbat. Ta 2 mjeseca sam se ipak cuvala da ne dizem tesko i ne izvodim neke akrobacije jer sam svakakve horor price cula  Ali, evo zbilja mislim da je oporavak individualna stvar. Nadam se da cu sad uspjet vaginalno, pa da mogu usporedit 😁

Polly
    09. Travanj 2020. 18:30

Mrvičak moja kako koji dan. Prije 2 dana je od jutra do navečer ludovala i to sam prvi put doživjela. Dan nakon jako slabo kroz cijeli dan. Danas se pak javlja tu i tamo svakih 2,3 sata. Bude mi super kad me izmlati tako kroz cijeli dan, ali onda kad se umiri dan dva iza toga se prepadnem, sad nakon priče od Ancy su krenuli ti strahovi 😏

Trudy
    09. Travanj 2020. 18:30

Za datulje i list maline mislim da idu od 36.tjedna, masaza medjice moze vec od 34. A magnezij se preporucuje do 36. cini mi se

Nikita206
    09. Travanj 2020. 18:32

Polly, da da ako ćete ju slabo koristiti onda bolje odmah AS

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 18:33

Nikita mislim da si u pravu, da se kasnije počinje sa tom masažom 👍
    Mrvičak moja je mala danas mirnija u odnosu na jučer i prekjučer. Javi se, al blago nekako. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    09. Travanj 2020. 18:33

Thanks!! Sad jos dogurati do 36 😁

Ninnek
    09. Travanj 2020. 18:39

Evo nas s pregleda. Cura odgovara svim mjerama za 29tt, ima 1350g. Sve se super razvija. Ja sam naime dobila tablete za visoki tlak. Vec par dana mi je 140/80 ili 90

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 18:41

Trudy drago mi je da si se tako lijepo i brzo oporavila. Nadam se da ćeš ovaj put uspjeti odraditi vaginalni porod i da će sve proći super 👍🤞🙏

dana130
    09. Travanj 2020. 18:43

Evo i nas iz setnjice, bas mi, dobro doslo malo protegnut noge. 😁
    Kaktusice, ajme sto matej gusta 🥰 bas mu je lijepo.
    Polly, bila sam ja prvotno gledala, ali sam na fejsu u rodinoj gruoi za autosjedalice vidjele da one nikako ne preporucuju takvs za bebe iako kao ide za novorodence. Sad zasto tocno, osim sto je jaje po njima najsigurnije, nemoj me drzati za rijec. 
    Ninnek cestitke na dobrom pregledu 🥰

Baby girl 💜

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 18:44

Ninnek čestitam na urednom pregledu! Drago mi je da je sve ok. Žao mi je zbog tlaka... 😒 Napredna bebica🥰 Koliko si točno trudna? Moja mala je sa 28+5 imala 1492 grama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.