Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    09. Travanj 2020. 19:42

Mi smo cure naručili kolica, Maxi cosi Zelia, na akciji su u Magic baby-u i bas sam sad sretna😊😊

Ninek, bravo za dobar pregled, mene ceka s 29+4 iduci tjedan, sada po vama vidim kolika ce curka vec biti😍
    Samo si pazi taj tlak.

09. Travanj 2020. 19:44

Kad ste kod riba na suhom. Jadan moj mužić lud više od apstinencije, od 12 mjeseca. A i ja sam. Iskreno se nadam da će nam uskoro dati zeleno svjetlo. Prvo niska posteljica pa omekšan cerviks. Vjerujem da ćemo od 36.tt sigurno dobiti zeleno svjetlo, ako ne i ranije. 

Pepilli
    09. Travanj 2020. 19:55

Mrvičak ova Korizma nam je baš bila korizma. Jedva čekam 36 + da opet krenemo jer me deprimira neimanje najbolje stvari na svijetu (poslije hrane )... 
    Mali  A je akrobat očito, cijeli božji dan dobivam udarce u breskvicu,  ne znam dali se okrenuo pa me šuta ili se zabija glavom.... 
    U svakom slučaju sijeva mi pred očima.

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    09. Travanj 2020. 20:08

Pepilli

Mrvičak ova Korizma nam je baš bila korizma.Jedva čekam 36 + da opet krenemo jer me deprimira neimanje najbolje stvari na svijetu (poslije hrane )…
    Mali A je akrobat očito, cijeli božji dan dobivam udarce u breskvicu, ne znam dali se okrenuo pa me šuta ili se zabija glavom….
    U svakom slučaju sijeva mi pred očima.

Tocno to moj radi nisam znala kako to opisati 🤣🤣 od jucer, bas neugodan osjecaj 😅 jedva cekam da se okrene... 

mimoza
    09. Travanj 2020. 20:08

Dora, Dana, Snoopy bas mi dizete samopouzdanje 🥰
    Vrqpcic ja sam si kupila oni weledino ulje za masiranje medjice, al kao sto kazes, bas mi je to nekako bezveze, ne znam 😬 sramota me 😂
    Anavo ja sam valjda mjesecima pratila Zeliu i kad sam htjela da ih narucim, odlucim se za Adorru u zadnji cas 😂
    Moram se pohvaliti, upravo sam 5 kilometara prehodala 💪🏼

Rose1
    09. Travanj 2020. 20:16

Ninnek

Rose1

Ninek a sto kaze ginek za tlak? Mojoj prijateljici bi skocio kod gineka, a doma normalan

Sad je vec skoro tjedan dana povišeni, 140/90, a i mjerila mi je i nakon pregleda i nije se spustio. Sad mi je prepisala metildopu i rekla nek popijem 1 dok je iznad 135.
    Do sada sam imala uvijek 120/80.
    Nije nista pretjerano reagirala na tlak, samo neka pripazim na znakove preeklampsije

Nadam se da nece skakati previse🙏

💙

Dora4
    09. Travanj 2020. 20:27

Hvala Trancie 😘
    Vucice nadam se da si im sve to napisala i napomenula da sto su od tebe zaradili su zaradili i NO MORE.
    Vrapcic ne masiram i ne diram nista dolje 😬
    Polly ja sam ispitivala jer mi je tesko procijenit, ali mislim da cu na kraju prema Amnerisicinoj preporuci uzet svoju velicinu i bok, to su mi spavacice za IZA poroda, dakle znam da ostane trbuh taj tren cim rodis, ali to u roku par dana krene splasnjavat pa mi neka misla da bas plivam, premda ja volim da mi je komotno, ali me nervira kad mi krene padat s ramena (a da nije cilj malo muza namamit na akciju)..
    Trudy ja sam ti malo frikiriki pa mislim da cu umjesto spavanja il neceg ipak htjet sve ocistit i dalje, nisam od Bozica mrdnula, muz odrzava, ali daleko je to od cistog (za moje pojmove)..
    Mrvicak moji su nemirni iza jela i tijekom dana nekoliko puta, kao i Rosein mali, ali navecer bas polude, cirkus bude i uredno se prek noci i zapisam (ne lokve, al curne), a preko dana ne..meni jos nitko nije skrenuo paznju na neko brojanje, al su me cesto znali pitat jel osjetim bebe, sjecam se da me najvise scimao jedan dr. u viziti kad me to pitao, a ja tek 20tt, onak osjetila sam ih do onda 3x mozda, bas sam se zabrinula tad jel bi trebala vise i cesce, al su me cimerice smirile da vjerovatno lik nije ni pogledao moju listu (to je kao karton di je tablica za cijeli tjedan, svaki dan upisuju temp i tlak, zaokruze kad je puni tjedan, pisu lijekovi i tak svasta nesto) kak spada da ne brinem..
    P.s. tebe bar jos za trudnoce ceka akcija s muzicem, ja se ni ne nadam do 7.mj, majko mila, bit ce to 10 mjeseci 🤧
    Magnezij prestat iza 36.tjedna! 
    Ninnek drago mi je da se bebili tako lijepo razvija i da je sve u redu, sretno sa tlakom, vjerujem da ce se izregulirat pod terapijom 😘😘
    Pepili 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 slomila si me!!
    Anav super za kolica draga! 🥳
    Mimoza 5km, odlucna si u odrzavanju cvrste zadnjice 🤭

Trancie
    09. Travanj 2020. 20:36

Dora super mi je iza tebe komentirat ti sve super popratis pa me podjsetis ata sma mislila 🤣🤣🤣
    Vrapcic ja nisam u prvoj trudnoci nista od toga, a rezana sam tako da mi njje bilo spasa sa sivanjem!!! Sad bi cak probala taj caj, masazu ne bi 🤣🤣🤣🤣
    Polly cure su ti dobro rekle, ja osobno ne bi nista za pocetak osim jaja jer su tako mali, te sjedalice idu kas kasnije ... cak ove rodine govore za jaje do godinu dana i sjedalicu isporbavati s djetetom ( sto je meni previse i nisam ) ali sam uzela maloj cibex m-fix grupa 1,2,3 tek je sa 2 g bila joj ok; sad planiram uzet tu rotacijsku iza jaja jer njega imam! Mislim da bi ti to bilo preveliko za novorodjence stavit!!! 
    Ninnek cestitke na pregledu ❤️Nek se bebolino razvija i raste to je najbitnije ;) 
    Vi ispitajte gdje i brojeve za spavacice pa cu si uzet na ljeto 🤣🤣🤣🤣🤭taman cete ih sve isporbat i iznosat dok ja dodjem rodit! 
    Moja je na dane mrdanje; jucer sam bila dosta u pokretu i bila je mirna; tek sam je navecer lipo osjetila, dok je dan prije ludovala... danas mi se cini isto da je aktivnoja! Ali obicno se iza rucka , navecer i tokom noci javlja 🥰

Žuža
    09. Travanj 2020. 20:40

Vrapcic ja sam u prvoj trudnoci pila caj od lista maline i masirao mi dragi medjicu s onim nekim uljem za masazu medjice. Imala jedan sav. Patronazna kad je vidjela otpusno pismo rekla je da je to kao da me netko ogrebao. Ja ti to nisam nista ni osjetila. Ali mene je i babica kod izgona masirala. A ja sam dosta sitna a mali bio ono prosjecan, 52cm i 3550g. Ja sam se sat vremena nakon poroda sama tusirala i sve mogla sama. Al hemeroidi su me ubili. Ja sam imala uzasnu paihicku barijeru za kakanjem zbog tih hemeroida i samo sam uz pomoc cepica mogla. Ja sam si sad vec pripremila cepice za bolnicu. Tako da nista to ne skodi. Meni to nije bilo grozno za masazu. Al ovu trudnocu imam osjecaj da se 🍑 utrostrucila. Kao neki novi organ da imam. Neki zasebni entitet 🙈 Ne nogu vam opisati. Jedva cekam da rodim da bude opet ona stara koka 😂

• CurlySue
    09. Travanj 2020. 20:44

mrvičak

Kad ste kod riba na suhom. Jadan moj mužić lud više od apstinencije, od 12 mjeseca. A i ja sam. Iskreno se nadam da će nam uskoro dati zeleno svjetlo. Prvo niska posteljica pa omekšan cerviks. Vjerujem da ćemo od 36.tt sigurno dobiti zeleno svjetlo, ako ne i ranije.

Onda nece trebat ni datulje ni list maline 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.