Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    09. Travanj 2020. 18:16

Vucica

Mislim da su datulje i caj sigurnije opcija 🤣
    Amneris bas to, isla sam narucivati u utorak zbog popusta pa nigdje nisam mogla unijet da sam trudnica, pa sam mislila mozda to automatski ide na neku robu… Na kraju sam tek kad sam platila vidjela da bi se trebao javiti njima za te popuste…

Kaj kaj kaj?
    Koja je fora sa datuljama?

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 18:18

Amneris i za taj gel sam čula dobre recenzije.... Držim fige da pomogne 🤞🤞Jel ga prihvaćaju u svim rodilištima? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

09. Travanj 2020. 18:18

Ja ću za početak jaje, pa od negdje 9.mj uzet onu grupu 1+.
    Međica - hm, nisam sigurna da bi to znala i iskreno bojim se da ću se ozljediti. Ja isto planiram piti list maline i datulje jesti.
    Je li kojoj od vas slučajno beba preko dana jako mirna, a navečer počne tulum? Meni se zadnja tri dana jako slabo javlja preko dana 

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 18:20

Trudy datulje i malinu svakako planiram, pa što bude. Koliko ti je trebalo za oporavak od carskog? 

Vucica
    09. Travanj 2020. 18:24

Zmya koliko sam skuzila 10ak datulja i caj od lista maline dnevno, ne znam sto tocno radi ali valjda olaksavaju porod I zvuci fino 😁
    Mrvicak moj isto poludi tamo oko 10 11 navecer bas bude party :) sad kao sto sam pisala valjda se okrenuo nogama dolje i nekako tupo osjecam te udarce, draze mi je kad za van lupa da ga i vidimo i osjetimo

09. Travanj 2020. 18:24

zmya

Vucica

Amneris bas to, isla sam narucivati u utorak zbog popusta pa nigdje nisam mogla unijet da sam trudnica, pa sam mislila mozda to automatski ide na neku robu… Na kraju sam tek kad sam platila vidjela da bi se trebao javiti njima za te popuste…

Kaj kaj kaj?

Kažu da potiču otvaranje ☺️

Vucica
    09. Travanj 2020. 18:26

mrvičak

zmya

Vucica

Kaj kaj kaj?

E otkad se to pocinje piti? I kada se prestaje s magnezijem? Znam da se vec pisalo ali zaboravila sam

Amneris
    09. Travanj 2020. 18:27

Vrapčić123

Amneris i za taj gel sam čula dobre recenzije…. Držim fige da pomogne 🤞🤞Jel ga prihvaćaju u svim rodilištima?

Ne znam za sva rodilišta, ali čujem da je sve prihvaćeniji. U Ri gdje ću ja roditi znam da ga stave ako im ga doneseš.
    Mrvičak meni se beba najviše javlja rano ujutro i navečer kad legnem spavati. Tad je baš partijana, a preko dana se isto javlja ali ne tako žestoko. 

09. Travanj 2020. 18:28

Vucica

mrvičak

zmya

Vucica

Kaj kaj kaj?

E otkad se to pocinje piti? I kada se prestaje s magnezijem? Znam da se vec pisalo ali zaboravila sam

S mg od 36, mislim... Neka me netko ispravi ako griješim. A s ovim se kreće isto od 36.tt

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 18:28

Zmya postoje znanstvena istraživanja koja tvrde da žene koje su jele 6 datulja pred porod imale lakši porod, širenje vrata maternice bilo lakše i prirodno su uglavnom sve rodile u odnosu na žene koje nisu jele 6 datulja (treba samo provjeriti koliko prije, čini mi se 4 tjedna prije, al nemoj me držati za riječ). Također sada u ovoj fazi, odnosno u ovim tjednima nije dobro jesti puno datulja da se nebi još otvorile pre rano ili žene koje su otvorene čak ni ne smiju jesti datulje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.