Amneris uzela sam u BebeNova madrac i posteljinu i jastuk i poplun. Tamo sam i za prvog klinca uzimala stvari i bilo mi je sve ok, tako da sam se i ovog puta odlucila za njih. Dude sam uzela BIBS a bocicu Twistshake 🙂
Indy ovdje je obavezno doruckovati prije. Samo se jednom vadi krv i taj jedan nalaz je mjerodavan pokazatelj. Na taste se ne rade pretrage. Tako da nema nikakvog stresa, povracanja i slicno 😁
Zmya jako lijepa modra boja. Moze se i za curicu iskoristiti. Vidi se da je skupo 🤗😁
O pa super, zasto onda nasi tako ne rade???🤔 meni stavili danas braunilu da me ne bodu 3puta i glukoza bila fina s limunom pa podnosljivo sve skupa...rekli da ce danss biti nalazi, ali vidim da ce ipak sutra
💙
Zmya prekrasno 💙
Meni jucer stigao paket od Bubamare. 3 stvari sam narucila i dobila sam mail da je sve potvrdjeno i imaju na stanju, a jucer u paketu samo vreca za spavanje. Vec sam im 2 maila poslala nema odgovora.
Ekupi narucila prije 7 dana, prije 4 dana dobila mail da im dobavljaci kasne s dostavom i da ce kasniti 3 do 5 dana, jos nista i jos stoji u obradi...
Jedino me C&A bas razveselio, maloprije mi stigle spavacice za bolnicu i preslatka benkica bas smo se raznjezili, i super mi izgledaju sve 3 stvari organski pamuk 😍
Ajme kako su slatke sve slikice sa stvarcicama 🥰🥰
Mi jos nemamo za izlazak ali naci cu vec nesto sta ce mi bas zapeti za oko 😊
Cestitam na novoj curici u timu, i na dobrim pregledima.
Amneris uzela sam u BebeNova madrac i posteljinu i jastuk i poplun. Tamo sam i za prvog klinca uzimala stvari i bilo mi je sve ok, tako da sam se i ovog puta odlucila za njih. Dude sam uzela BIBS a bocicu Twistshake 🙂
Ajme sad si mi otkrila novi svijet, za BebeNova nisam ni čula dosad, a mislila sam da znam sve baby dućane. Super stvarčice imaju, i pristupačne😍😍😍
Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?
Ja sam u pon naručila sam bazzar.hr podlogu za prematanje i lansinoh silikonsku pumpicu za skupljanje mlijeka i kaže da dolazi sutra....
Sreća mamina
Dobrodošao
Cure na Facebook-u imate stranicu Dječji svijet. Sve je proizvedeno u Varaždinu. Ja sam sve ono što sam nabrojala uzela tamo. I evo stiglo mi. Nema riječi znači sve je prekrasno. Moja preporuka.
Cure, da javim sto mi je Hzzo odgovorio.
Ja radim i planiram do otvaranja porodiljnog 45.dana prije.
Poslali su mi tiskanicu koju popunjenu, zajedno s Izvješćem o bolovanju-doznakom, preslikom tekućeg i Potvrdom o plaći mogu poslati na mail.
Znaci, zaključujem iz toga da ne treba ici tamo kod njih.
Nadam se da sam pomogla nekom.
Super, spasila si me zvanja, iako nemam tu tiskanicu, mozda je imaju tamo na webu?
Jesu ti rekli kada trebas najkasnije poslati papire - tipa negdje sam procitala da treba 15 dana najkasnije prije pocetka porodiljnog.
Ja cu sa ginickom sutra vidit koji mi je finalni termin i hoce mi dat te papire da mogu nosit za mjesec dana.
E to mi nisu odgovorili, a lijepo sam pitala.
Svakako ti meni to pada sredinom iduceg mjeseca pa cu krajem ovog to sve odraditi.
Ako hoces, posaljem ti mailom, imam tamo u privitku.
Sortiraj odgovore
Najstariji