Sve cure koje ste radile ogt test danas, zelim vam sto bolje rezultate i da nastavimo dijeliti slike kolaca 😁
Ja sam danas bila na detaljnom ultrazvuku u bolnici i prijavila se za porod, odusevljena sam doktorima i babicama u rodilistu i jedva cekam da idem roditi, nadam se da ce neko od njih biti prisutan. Danas sam imala definitivno najljepsi pregled i najbolje doktore oko sebe, osjecam se bas sigurno u takvim rukama. Biti stranac u ovoj zemlji, sa ne bas perfektnim znanjem jezika nije jednostavno, ali kad ne osjetis nikakvu diskriminaciju zbog toga, stvarno je super osjecaj.

Zna li netko kako treba izgledati zahtjev o isplati jednokratne pomoci(bolovanje dulje od90dana)? Rekli da napisem
💙
Zmya, Amneris diiivne stvarcice joooj preslatko 🥰🥰 I ja sam vec proucila Hajdi.hr, jedva cekam poceti narucivati, bas ima stvari po mom gustu.
Ja sam obavila pregled ultrabrzooo... U pitanju je bilo samo mjerenje plodne vode ,koja je još oko 23-24, ali se ne penje pa je u redu ,na pravi pregled sam naručena u utorak popodne, kad ću i obaviti prvi CTG u ovoj trudnoći. Onda bumo utvrdi ali koliko je malac dobio od posljednjeg pregleda.... Ja nisam dobila niš ekstra kg( od prošlog mjerenja) dobro se držim

Sreća mamina
Dobrodošao
Fluffy bas javi koliko je tvoja. Sad gledam po aplikaciji i po netu, i ispada da je teza nego sto treba biti 😂 aplikacija jedna pokazuje da u 27 je cca 870, a druga pokazuje da pocetkom 25 su teski oko 810 a na kraju 930.
Jos sam rekla da necu istrazivati.
Ako je rekao, da je okej, onda je okej 😁
Meni je bila cca 900g 26.3.na pregledu tako da ti je to sta ne?
💙
Mimoza kako je lijepo tako nesto procitati, bas mi je drago i zbog osoblja i zbog super pregleda 🥰😍
Rose nazalost ne znam, mozda nesto tek toliko da napises, da si na bolovanju od tad i tad zbog komplikacija u trudnoci i da ovim putem zelis ostvariti pravo na jednokratnu naknadu.
Zmya, Amneris sve je preslatko🥰sva se rastopim kad vidim te stvarcice
💙
Mimoza kako je lijepo tako nesto procitati, bas mi je drago i zbog osoblja i zbog super pregleda 🥰😍
Rose nazalost ne znam, mozda nesto tek toliko da napises, da si na bolovanju od tad i tad zbog komplikacija u trudnoci i da ovim putem zelis ostvariti pravo na jednokratnu naknadu.
Da, nesto cu nadrobiti😂🤣😂
💙
Dajem vam jedan zadatak. Kada mi bude pregled pred kraj mjeseca napomenite me da pitam za kilažu 😂😂 ja ne znam kako to uvijek zaboravim, a dr ne spomene
Amneris je li to robica za izlazak? Preslatko je 😍
Zmya koliko god se trudile izbjeci plavu boju, ne mozemo haha predivno je sve, stvarno. Jesu ovo i tretrice?
Dana cestitke na urednom pregledu 🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji