Ancy, saljem ti puno zagrljaja, i sigurna sam da svaka od nas ovdje jako cesto pomisli na tebe..
Posjete- kako je netko napisao vec, ja sam fleksibilna po tom pitanju. Mozda to ne mogu sad sa sigurnoscu reci, ali takva sam oduvijek, pa sumnjam da ce se nesto promijeniti.
I moji i njegovi su jako razumni, moji su kupili/ce kupiti doslovce sve osim nekih gluposti koje sam ja pokupovala, a da nisam ni rekla. Njegovi nista ne spominju, ali to mi ni ne smeta- radije nek ne kupuju i budu bez puno pitanja i prigovora koliko sto kosta, nego da se moram opravdavati za nesto. Ovako niti ne ispituju.. 😂
Rio posteljina je bas predivna 🥰
Svekrve- moja je super i ne upire, ali ce biti problem sto je previse popustljiva. Naravno da djetetu treba ugadati, ali ona je sklona pretjerivanju. Volim i ja djecu i bas zato imam zdrav razum i znam da je poneko ne za njihovo dobro. Ona ne zna. Kad cujem sto je sve dozvoljavala svom sinu, mom muzu dok je bio mali, smrkne mi se. Ne postoje granice, u nicemu. Ni ponasanje, ni bonton, ni kultura hranjenja, spavanja, igre kakve zelis od obicnih do opasnih 🙄 Bit ce veselo, ali to je tek neka daleka buducnost kada beba naraste. Tjesim se...
I cestitam na dobrim nalazima svima, a curly nadam se da te nece nista posebno sada zezati, ipak je granicno, nije da odstupa ne znam koliko..
Hvala vam cure 😘 nadam se da nece dramit pretjerano i da ce bit 'samo' korekcija prehrane, makar ja vec godinama pazim sto i kako jedem pa mi ovo bas i nije jasno 😒
Bok cure drage moje! 💗
U mislima ste i vi meni stalno. Dosla sam kuci u ponedjeljak. Bila sam 2 dana na ginekologiji lezala. Sva sreca dobro sam fizicki sve. Ono par savova imam i eto to sve kako ide poslije poroda. Tijelo se oporavlja. Tesko je jako jer sve me kod kuce podsjeca. Planiramo ja i dragi kad se jos malo oporavim nabaviti propusnice pa otici na selo maknuti se malo iz stana.
Dora tebe sam se sjetila tamo na sv duhu u sobi pokraj su lezale trudnice koje cuvaju trudnocu, znam da si ti tako lezala i drago mi je da guras dan po dan i da ste ti i bebice dobro. I Ostale cure sve vas se sjetim, malo sam letimicno procitala vidim da ste mi dobro. Mrvicak, trudy, zara, vrapcic, zmya, ena, ana, curly, tranice, rose, amneris, kaktusica, rio, bebac, indy, vucica, pepili…i sve ostale koje se sad nisam mozda sjetila pratim vas i pratiti cu do kraja. Navijam za vase bebice i da porod prode u najboljem redu.🙏…
Divim ti se na svoj hrabrosti koju pokazuješ, što misliš na nas sve, što si se javila.
Jako mi je žao da se za par mjeseci nećemo skupa veseliti, ali vjerujem da ce vam se sve posloziti i da ce te kad god budete spremni vidjeti novi + i docekati svoju bebu.
Mislimo sve na tebe često, i javi se kad god to poželiš.
Čuvaj se🥰🥰
Hvala vam cure 😘 nadam se da nece dramit pretjerano i da ce bit 'samo' korekcija prehrane, makar ja vec godinama pazim sto i kako jedem pa mi ovo bas i nije jasno 😒
Ma to je minimalno odstupanje…
Meni moja ginek rekla da to nema veze nazalost. I da nema veze sto mi secer nataste bio cak ispod 4 i sto nisam puno dobila, nazalost nema pravila…sad cekam rez…
💙
Rio, Daisy…bravo za odlicne nalaze🥳
Dana, cestitke na curki sad kad je konacno potvrdeno i super sta je pregled prosao kako treba. Tako nekako bi i moja onda sad trebala biti po tezini🥰🥰🥰. Ne mogu vise docekati taj iduci pregled.
Savjeti- dosta nas ocito ima malo teze mame il svekrve pa vec vidim kako cemo za koji mjesec pisati opet na istu ovu temu 😂.
Zuza, taj komentar...uzas. Ljudi s tim izjavama mora da su il uzasno glupi il uzasno zlobni.
Pregledi- vi cure koje vec ste prosle trudnocu prije, kad otprilike krecu ovi ucestaliji pregledi? Ono da idemo svako 2 tjedna pa svaki tjedan dana na pregled?
Kaktusice ma uzet cu ja i od mamr i od sveki sto moze posluzit nije da cu odbit, samo nebi oblacila prvijenca u rozo ako bas ne moram 🤪
Mama, eh, ko da me cula da je ogovaram... maloprije zvoni dostava https://ibb.co/7rg1cC1 i stiglo je ovo od mojih
Fluffy bas javi koliko je tvoja. Sad gledam po aplikaciji i po netu, i ispada da je teza nego sto treba biti 😂 aplikacija jedna pokazuje da u 27 je cca 870, a druga pokazuje da pocetkom 25 su teski oko 810 a na kraju 930.
Jos sam rekla da necu istrazivati.
Ako je rekao, da je okej, onda je okej 😁
Baby girl 💜
Fluffy mislim od 30 tjedna mi je bilo za 3 tj, pa onda svako 2 tj. Do termina,na termin mi je pukla plodna voda pa nisam isla svako 2 dana na kontrolu plodne vode!!
Zmya diva ti ta puna kutija 🥰🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji