Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    08. Travanj 2020. 15:05

Dana pregled mi je tek s 27+1...😅😅😅 nikad docekat. Al mogla bi biti tu negsje tezine jer mi je prije 3 tjedna bila oko 550. Mislim da nekako tako sad i dobivaju po 100 gr tjedno 😀 al baa me vesele ti podatci kad ih cujem. Nek se debljaju nase bebice 😀

zmya
    08. Travanj 2020. 15:07

Rio13

Zmya mrak je paket. Od kud je ova pletena dekica? Trazim nesto u tom stilu za ljeto i izlazak iz bolnice ☺️

Tnx Rio i Trancie, i meni se svidja. Jako je fina pod rukama i sve ovo ostalo, bas ugodno.
    Moji su narucivali na hajdi.hr a dekica je Elodie. Svidja mi se i boja i sve, bas je kjutic.

• indy34
    08. Travanj 2020. 15:42

zmya

Kaktusice ma uzet cu ja i od mamr i od sveki sto moze posluzit nije da cu odbit, samo nebi oblacila prvijenca u rozo ako bas ne moram 🤪
    Mama, eh, ko da me cula da je ogovaram… maloprije zvoni dostavahttps://ibb.co/7rg1cC1i stiglo je ovo od mojih

I mi hocemo ovu dekicu ,kako je lijepa mislim sve su stvari super al ta dekica 😍.Ja sam htjela al pre ovog ludila u svim radnjama gdje sam bila bile su jako debele dekice i sa druge strane je bila vuna od ovce 😂 sto priznajete za nase bebe kad se rode ne odgovara ..Javi nam gdje je mama kupila..😘

Amneris
    08. Travanj 2020. 15:45

Zmya koje divne stvarčice!🥰🥰
    Danas je izgleda dan dostava! Meni došlo s M&ADesire, sve je preslatko i ful kvalitetno! 
    https://ibb.co/hVG4x0y
    https://ibb.co/zSN2D7q
    https://ibb.co/gPk01jW

Žuža
    08. Travanj 2020. 15:51

Amneris ja sam isto od njih narucila odjelce za izlazak iz bolnice i preslatko je. Ali brate mili kapica je toliko mala da brijem da kad mu stavim to na glavu da ce biti ko mali rabin 😂🙈 Jel i tvoja mala, tj. plitka?
    Zmya bravo za mamitu!! Predobro je odabrala i poslala ❤️

Dakle curke, ja sam sve kupila. Jos cekam da mi stignu kolica i to je to. Danas dosla AS, posteljina, madrac, dude i bocica (bas sam bila sretna!!) I jedino sto nemam su kapice. A mora imati neku kad budemo isli doma. Gdje da kupim kapicu? Gdje?! 

• anav05
    08. Travanj 2020. 16:04

Cure, da javim sto mi je Hzzo odgovorio.
    Ja radim i planiram do otvaranja porodiljnog 45.dana prije.
    Poslali su mi tiskanicu koju popunjenu, zajedno s Izvješćem o bolovanju-doznakom, preslikom tekućeg i Potvrdom o plaći mogu poslati na mail.
    Znaci, zaključujem iz toga da ne treba ici tamo kod njih.
    Nadam se da sam pomogla nekom.

mimoza
    08. Travanj 2020. 16:04

Ancy mislimo na tebe i javi nam se kad god stignes 🥰 Hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo iz rodilista. Drzite se ti i muz❤️
    Tonka pa nemoj da nas zapostavljas, pnda neces imati toliko puno za citanje 😂 Malac je 1850gr tezak i 42cm dug. Nije neka krupna beba, u skladu sa tjednima. Znaci u nesto manje od 4tj je dobio 700grama. Kazem ti ja neki dan da nije tvoj decko toliko sitan, koliko si ti mislila.
    Renata eto vidis, Blutzucker 😂 Normalno doruckujes ujutro, kao inace ( ja sam pojela 1 Brötchen i sirni namaz, popila caj sa secerom) i dodjes tamo u 8. Tu ti smiksaju glukozu i imas 5min vremena da je popijes, zatim sjedis sat vremena. Nakon sat vremena vadis krv (samo jednom se vadi krv) i to je to. Rezultati odmah budu gotovi i zapise ih u trudnicku. Ovdje su jedinice za secer drugacije nego kod nas, pa obrati paznju. Ovdje je 17x veci broj. 

Amneris
    08. Travanj 2020. 16:10

Žuža

Amneris ja sam isto od njih narucila odjelce za izlazak iz bolnice i preslatko je. Ali brate mili kapica je toliko mala da brijem da kad mu stavim to na glavu da ce biti ko mali rabin 😂🙈 Jel i tvoja mala, tj. plitka?
    Zmya bravo za mamitu!! Predobro je odabrala i poslala ❤️

Dakle curke, ja sam sve kupila. Jos cekam da mi stignu kolica i to je to. Danas dosla AS, posteljina, madrac, dude i bocica (bas sam bila sretna!!) I jedino sto nemam su kapice. A mora imati neku kad budemo isli doma. Gdje da kupim kapicu? Gdje?!

Žuža, da, kapica je mini mini, a moja mala je zasad dosta glavata pa ću joj možda morati neku drugu kapicu isto. 🤣 inače je jarmulka🤣🤣
    Neka si ti sve kupila pa si mirna. 🤗možda po stoti puta pitam jer znam da je već bila tema, gdje si kupila madrac? Meni je još samo to ostalo od većih stvari, a Ikea mi nije opcija zbog sadašnje situacije. Tamo sam mislila kupiti madrac, a sad sam na čudu. Gledala sam Heapo preko e kupi, mislim da ću to na kraju.

Mokvica
    08. Travanj 2020. 16:10

Ancy drago mi te je čuti. ❤️ Ostani i dalje jaka i prebrodi to što prije. 😘
    CurlySue nemoj se samo uznemiravati dok ne vidiš sa svojom ginekologicom.
    Rio, Daisy čestitke za super nalaze! 🎉
    Pepili kod nas srećom nema takvih običaja 😂😂 Prvi put sam to vidjela kod kumova u Bjelovaru. 🙈
    Dana čestitam na odličnom pregledu i curici! 🌸  I sretno sutraaa!
    Svekrve/mame - sa svekrvom se ne čujem i ne vidim često jer niti muž nema preblizak odnos s njima, a mama je navikla da za neke stvari ne volim slušati tuđa mišljenja, osim ako ih ne tražim sama, tako da nemam problema s tim uplitanjima. 
    Sve dobivene/naručene stvarčice su preslatke 🥰

zmya
    08. Travanj 2020. 16:12

anav05

Cure, da javim sto mi je Hzzo odgovorio.
    Ja radim i planiram do otvaranja porodiljnog 45.dana prije.
    Poslali su mi tiskanicu koju popunjenu, zajedno s Izvješćem o bolovanju-doznakom, preslikom tekućeg i Potvrdom o plaći mogu poslati na mail.
    Znaci, zaključujem iz toga da ne treba ici tamo kod njih.
    Nadam se da sam pomogla nekom.

Super, spasila si me zvanja, iako nemam tu tiskanicu, mozda je imaju tamo na webu? 
    Jesu ti rekli kada trebas najkasnije poslati papire - tipa negdje sam procitala da treba 15 dana najkasnije prije pocetka porodiljnog.
    Ja cu sa ginickom sutra vidit koji mi je finalni termin i hoce mi dat te papire da mogu nosit za mjesec dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.