Cure, evo i mene. Dok sam stala u lidl, pa pojela 😂
Preglrd prosao super. Napokon je 100% curica 🥰🥰 sve u najboljem redu, sve po skolski.
Pregledao me i prstima, zatvorena skroz, sve cvrsto, rekao je odlican 5 😂
Kontrola 11.5. Za 5 tjedana kad cu biti 30 tt.
Evo moje curice 🥰🥰🥰 ima 830 grama 😍
U lidlu sam uzela 2 paketa tajica za bebu za prvu ruku, a bodice malo vece, jer 50/56 sam prije uzela i to duge rukave pa da se i ovaj veci broj nade.
Eto bas sam sretna 😁😁
https://ibb.co/VS5FS54
https://ibb.co/xz7zrF9
Drzite mi sutra fige, imam razgovor za posao gdje radim, ali za neodredeno, pa se nadam da ce upaliti 😘
Cekamo dobre vijesti i od drugih cura 😀
Ma bravo za sve danas, ispunjenje u svemu.
I cestitam na curici, dobrodosla u tim🥰🥰
Vidim da sve imamo slicne probleme. Meni je mama problem, Za sve ima komentar, pa i na to zasto nisam nista rozo uzela za Doricu i sl.I u svemu je u pravu, a nije…uff
Svekrva ne pita i ne mijesa se, ali stalno govori kada spomenem sto reba kupiti, ima vremena i kupit cemo, kao oni. A nece nista jer nema vremena po njihovom, to je zadnjih 5 dana prije termina. Ona mi se isto mijesala u odgoj puno, sto mama nije. I stalo je sve morala raditi sa mnom oko Davida, to sada necu dopustiti
Kod mene doslovno isto.
Jedino ajde, oko odgoja sad vidim sto me ceka, obzirom da nam je prvo dijete. Jej.
Ja sam mlada, vidjet cu ja, previše u detalje ja to sve, jaje za iz bolnice-glupost, ja sam izašla u jastuku... Samo muž i ka sjeli, dogovorili i počeli sve samo presijecati, nema smisla drugačije. Shvatila sam da se samo ja brinem oko svega, a oni svi na kraju dobiju što su htjeli.
A necemo tako.
I od onda je sve ok, znam da se obje dure, ali proci ce ih već😊
BlackLiones ako si mrsavica uzmi S, njihove tajice XS imam
Bebac superrr na paketima🥰
CurlySue mozda je to ok kad je tako malo odstupanje
Rio odlicnooo🥳🥳🥳
Uh, mene strah za ogtt, mozda danas, ako ne, sutra
Dana odlicno, drago mi je da je sve superrr s tobom i bebicom🥰preslatka robica
💙
Dana tako mi je drago za super pregled, a bebica je pravi mali medenjak.💕💕🥰
Držim fige da i sutra javiš lijepe vijesti s posla🤞
Ancy ❤️😘😘😘
Rio OGTT ti je za poželjeti!
Super su mi ove vaše priče kako ste se postavile s rodbinom i baš me zanima kako će to meni ići jer inače imam uvijek potrebu da drugima ugađam, ponekad i na svoju štetu i bed mi je reći NE.. ali sad je druga situacija, i prvi puta ću imati bebu koju želim zaštititi pa mislim da će ipak proraditi mamma bear instinkti
Hello trudnice drage 🥰
Prvo da cestitam na punim tjednima ako koja danas slavi 😚
Rio odlican nalaz nagradi se zasluzila si ☺ostale cure sa OGTT nadam se da ce i vasi bit super da sve ne smetano nastavimo papati sve 😉😉
Bebac preslatka je vreca a o izdajalici razmisljam i ja da li da si nabavim pa je lako proslijedim dalje ako mi ne bude trebala
Dana cestitke na dobrom pregledu i na curici 🥰
Mene sutra ceka pregled napokon 😊 vidim da nas ima dosta za sutra uhhh can't wait 😜😜😜 nadam se da cu napokon saznati je li curica ili decko da i ja polako pocnem sa shoppingom
url=https://lilypie.com]
Situacija moje frendice. Beba imala mjesec dana tek, prijatelj imao virozu, dosao im nakon te viroze, aaaali svejedno prenio nesto njoj, a ona na bebu. Eto. Pa ti budi pametan. Najbolje pricekat...
Rio wohooo, super za odlicne nalaze 🥳🥰🤩
Dana joooj, bravo, suoer za uspjesan pregled i malenu curicu a robica je preslatka 😍🥳🥰🤩
Anavo5vi si samo rihtate tempo kakav vama pase i bok. Drugi se nemaju sto buniti.
Trudysve znam. Ostra kratka dlaka, dodje mi plakat nekad 😫 mene niko od straha nista nije pitao za zivotinje, znaju moje misljenje o tome. Mama je jedina imala nesto za reci. Samo da ih ne zapostavim kad beba dodje da se ne osjecaju odbaceno i da ih pustim da sudjeluju u bebinom zivotu 🤣 pasica je posebno osjetljiva, jako emocionalan pas i morat ce biti sveprisutna.
Stigla nam upravo posteljina s Ethereala sto sam narucila. Muz birao. Jako sam zadovoljna. Boje su stvarno prekrasnehttps://ibb.co/p46GjFG
Rio prekrasna je! Materijal mi je njihov tako fin i mekan! Nadam se da ce se pasica brzo oporaviti :)
Dana cestitam na dobrom pregledu i na curici!
Missy i ja jedva cekam svoj pregled sutra, nemas pojma.
A svekrve i mame, ah. Svekrva mi je poslala muzeve benkice i robicu sto je cuvala(38g staro), a moja mama oprala sve bodice i robicu od moje sestre(15 g staro, i rozo) i oce mi poslat.
Sveki ne pametuje, tj vjerojatno se ne slaze sa svime al drzi za sebe, dok mama bas pametuje i s njom mi je jako tesko za sve.
Ja na sastanku ona me zove koji ce set kozmeticki kupit, ja vristim rekla sam da necu nista kupovat jos par dana, onako me forsira posto poto na sve svoje jer je uvijek u pravu. Da ne kazem kako mi je kad sam na +5 kila rekla da ajme da mi je i to previše, da se ona nije sa mnom udebljala niti 10 kila, da sta ja mislim ako dobijem jos 5 6 kila da ce mi dite bit od 6 kila, kao, ona je sve super a ja sam tupa i tako me to nervira. Uopce se ne mogu opustit u odnosu s njom ni nista jer ako nije po njenom s time ce se samo sprdat i rugat, sve ce napravit al da je po njenom. Moji me nisu jos ni uspjeli vidjeti s trbuhom, svekar i svekrva jesu prosli tjedan igrom slucaja al nitko od njih nije u Zg niti u prilici doci.
Anavo5vi si samo rihtate tempo kakav vama pase i bok. Drugi se nemaju sto buniti.
Trudysve znam. Ostra kratka dlaka, dodje mi plakat nekad 😫 mene niko od straha nista nije pitao za zivotinje, znaju moje misljenje o tome. Mama je jedina imala nesto za reci. Samo da ih ne zapostavim kad beba dodje da se ne osjecaju odbaceno i da ih pustim da sudjeluju u bebinom zivotu 🤣 pasica je posebno osjetljiva, jako emocionalan pas i morat ce biti sveprisutna.
Stigla nam upravo posteljina s Ethereala sto sam narucila. Muz birao. Jako sam zadovoljna. Boje su stvarno prekrasnehttps://ibb.co/p46GjFG
Etheral je meni super, jako je lijepa posteljina🙂
Kolacic ova tvoja prica me podsjetila na to kako smo prije neki dan ja i svekar s tavana skinuli neku muzev tepih. Da beba ima tepih u sobi. Ni ja ni muz ne zelimo tepihe jer svakodnevno usisavamo i peremo podove + dlake od zivotinja se zapiknu u tepih. Al eto, on je htio skinut taj tepih za bebu O🤦🏻♀️muz i svekrva su ga odma oprali da nemre taj stari tepih stavljat u sobicu, da ce kupit novi ako ce trebati. Stvarno se trudi i jako je angaziran i sve ga zanima oko bebe i stvari za bebu. Sto treba kupit, sto cemu sluzi, koliko sto kosta itd. Al taj stari tepih🤣🤣
Danacestitam na super pregledu i zelim svu srecu na razgovoru sutra.
Mrvicakmoras pokazat zube. To je tvoje dijete i kako ti i muz odredite tako mora biti. Moraju postovati vase odluke i vasa pravila i tocka. Znam da nije za usporedbu, al ja sam sa svojom vodila borbu zbog pasice. Njoj je normalno da se svi otpadci bacaju psima. Moja labrica ce, da oprostite na izrazu, i govno pojest koliko je prozdrljiva. Sve te stvari mogu je kostati zivota ili ostaviti trajne posljedice. Svadjali smo se stalno s njom zbog toga, al ona je zena sa sela i njoj je normalno da se psima bacaju ostaci. Jednom joj je muz reko da ce joj ispostavit veterinarski racun zbog tog njenog ponasanja pa kad bude morala platiti par tisuca kuna, mozda stane na loptu. Od tada vise nista ne baca pasici. Alergicna sam na to da mi se psu daje bilo sto bez mog znanja i dozvole jer smo zbog toga vec nekoliko puta ujutro nasli pokakan i ispovracan hodnik.
Već sada sam pokazala zube. Puno mi je lakše otalda ne živimo u istoj kući, kupili si stan i odahnuli. Manje će biti prisutni jer nisu baš tako blizu.
Sortiraj odgovore
Najstariji