Ej jutro :) mršavice recite vi meni dal da uzmem u Lidlu trudnicke haljine M ili S? Je taj M jako sirok ili? 😂 Doslovno kg dobivam samo u trbuhu, a mrvicu guza i cice pJa inace nsim
Ja inace nosim S dolje a majice xs. Lidl je najcesce malo siri. Tajice su mi S velike, a XS odlicne,
Ancy draga, hvala sto si nam se jos javila 😘 nadam se da cete se brzo oporavit, i kao sto su cure vec rekle vidi se da si jedna jako hrabra i pozitivna osoba 😊 i zato vjerujem da cete uskoro ti i muz grlit jednu zdravu bebicu😘😘
Mi evo bili prosetat psa i vratili se doma s jos jednim 😕 neki mladi pasic je valjda nekom pobjegao i stalno isao na cestu pa smo ga uzeli dok se vlasnici ne jave, nadam se da hoce 😟
I patronazna me zvala, kaze da ne ide doma ako nije prvo dijete (bar za sad) tako da vidjet cemo sta se bit do nasih poroda..
Dobar dan cure☺️
Ancy, drzi nam se...i svakako nam se javljaj kad god se osjecas da mozes ili da zelis. Zelim ti sve najbolje i da se sto prije okrenes novim planovima u zivotu jer sam sigurno da te puno lijepog ceka u buducnosti🥰
Ogtt- i mene ceka uskoro. S obzirom na ovakvu situaciju i meni se cini da cu ici privatno.
Posjete- meni bi nekako optimalno bilo mjesec dana, ali s druge strane iskreno...s obzirom da ce biti ljeto, ne zelim se zatvoriti s bebom i muzem doma i da nigdje nikog ne vidamo. Pretpostavljam da cu i s bebom moci u setnje vecernje cim se malo uhodamo. Mislim sto se tice diranja i ljubakanja bebice da cu tu vise imati problema s rodbinom, nego prijateljima. Nedavno kad sam mami spomenula da nebi volila da mi itko mjesec dana ljubi bebu je bila van sebe od soka. I jos mi je naglasila kako to ispred nje mogu reci, al da ne govoeim to ispred svekra i svekrve jer to nije lijepo niti u redu 🤦♀️🤦♀️. Da im je svima prvo unuce i zabraniti bakicama da poljube bebu je bezobrazno. Znaci ono...vec mi je lose.
Sveki i savjeti- i tu vas razumijem. Meni moja svako malo “pa gdje ces ovo kupiti, pa gdje ces ono kupiti” i glavno pitanje “kolika je cijena” ...a onda krenu price kako djeca to sve prerastu...kako se kolica svaka rasklimaju...kako autosjedalice ionako ne mozes koristiti za iduce dijete itd...ono zeno ostavi me na miru. Cak bi razumijela da nekom uzimam iz dzepa za sve to, ali ono...trosim svoje novce 😂. Nisu mi jasni ti komentari..koliko mozda nekad god bili u dobroj namjeri. Sad kad pita za cijenu kazem da je nesto sitno, ali onda krene prica o tom valja li materijal 😂. Znaci show. Ali sta je netko rekao...na jedno ude a na drugo izade.
Jastuk za nosenje- jeli netko planirao u tom izaci s bebom iz rodilista? Ono za napraviti jednu fotkicu prije nego je stavimo u jaje 😅. Neki mi govore da je ljeto pa da nema potrebe za jastukom...ali meni je to preslatko 🥰
Joj hvala Bogu pa meni niko Niš ne kvoca i zveca oko bejbi opreme.. AS imamo od toddlerice,ona je dobila novu a braco se bu peljal u njenoj svemirskoj. Jedino kaj sam si sad kupila je još jedna spužva/podloga za prematanje za komodu jer smo prematalicu preselili u kupaonu zbog praktičnosti...gledam da uzmem još jednu posteljinu ,i plahte i ručnik u Ikei( kao i jednu komodu za krevetninu al otom potom). Krama mini ručničeki su super stvar, 10 ih je u pak al za bljuckanje i pranje lica i ručica rođeni.
Sreća mamina
Dobrodošao
Rio, daaa...tocno to. Moja isto znam da bi sve napravila za mene, ali ta potreba da dijeli savjete zna biti iritantna. Ne sad samo oko bebe...tako je inace. Dijeli mi savjet kako koristit neku tabletu (hello, znas li sto sam po struci 😂). Bas zena ima tu potrebu stalno...ono da je moja mama, isprasila bi ju jer imamo takav nacin komunikacije...sa sveki moram biti fina, pa mi je samim tim iritantnije sve 😅.
Pepili, mislim da bi i ja danas neki burekic mogla napraviti. Spominjala si 😀. Cak cu se odvaziti i pokusati i kore sama napraviti 😀
Ančice nasa draga, stalno si mi u mislima, tako si nevidjeno hrabra i divna 🥰😇 Vas maleni andjeo ce uvijek biti uz vas a tebi i muzu zelim svu snagu, srecu i ljubav svijeta da jednog dana postanetw rositelji jednoj maloj struci. Drago mi je da se fizicki dobro oporavljas a za ovo drugo dajte si vremena. Puno puno mislim na tebe ❤
Samo da se ukljucim u pricu o savjetima roditelja i rodbine. Ja sa svojima nemam ni najmanje brige. Mama mi je jako mlada i tu je da mi pomogne kad joj ja nesto kazem i zamolim, ali nikad u zivotu da bi mi kvocala za bilo sto. Od dragoga mama, za sada, je isto ok i stvarno bi ja bila bezobrazna da bilo sto lose kazem o bilo kojoj strani. Ali bila je jedna epizoda, koja je na moju srecu, jako brzo zavrsena. Ne ulazim u odnose roditelja mojeg dragoga, ali navodno da ga tata nije puno cuvao i pazio kad je bio mali i sad se kao moj dragi i njegova mama nadaju da ce sa unucicom sve nadoknaditi. Nebi to bio problem da nisu postojala prastara kolica od mojeg dragoga kad je bio beba, stara 32 godine koja su se cuvala na tavanu svo vrijeme. Znaci kad sam cula mamu od dragoga da bude mi se djete unutra vozilo da "deda" proba kako je ta kolica imati u rukama...dosta da kazem da mi se kosa na glavi digla. I to ne da je bila zelja ono tipa da se djete stavi unutra i da se napravi djir gore dolje, nego da on unucicu danima vozi u tome. Spustili su oni nedavno ta kolica dolje sa tavana...majko moja kak je to izgledalo 🙈. Znaci normalno kolica bi trebalo sklopiti, ali to je onaj prastari tip metalnih preteskih kolica, di u kosari osjecas opruge, o tkanini nakon 32 godine da ne govorim...unutra je bio neki ko vuneni jastuk za zimu di dijete stavi noge, i hvala Bogu da je to netko dignuo i izletjela je hrpetina prasine. Mene uhvatio lagan napad asthme. Ja pocela nekontrolirano kasljati i dolaziti do zraka i bez jedne rijeci dragi je rekao da se njegovo djete u tome nebude vozilo 😁 (dobio je od mene na samo vec nekoliko uputa o tim kolicima i zelji njegove mame i njega po pitanju njegovog tate), a ni mama vise nije inzistirala. 😁
Ja osobno razumijem sentimentalnu vrijednost starih stvari i recimo to tako, nekih gresaka iz proslosti gdje bi neki ljudi ponekad htjeli osjetiti zadovoljstinu da netko treci svoje propuste ispravi...ali brate mili, ne mogu vam opisati kolko mi je laknulo kad su ta kolica odvezli na smetliste 😂😂😂😂😂
Oprostite ako sam zagnjavila, ali htjela sam podjeliti s vama ovu svoju anegdotu.
Cure, evo i mene. Dok sam stala u lidl, pa pojela 😂
Preglrd prosao super. Napokon je 100% curica 🥰🥰 sve u najboljem redu, sve po skolski.
Pregledao me i prstima, zatvorena skroz, sve cvrsto, rekao je odlican 5 😂
Kontrola 11.5. Za 5 tjedana kad cu biti 30 tt.
Evo moje curice 🥰🥰🥰 ima 830 grama 😍
U lidlu sam uzela 2 paketa tajica za bebu za prvu ruku, a bodice malo vece, jer 50/56 sam prije uzela i to duge rukave pa da se i ovaj veci broj nade.
Eto bas sam sretna 😁😁
https://ibb.co/VS5FS54
https://ibb.co/xz7zrF9
Drzite mi sutra fige, imam razgovor za posao gdje radim, ali za neodredeno, pa se nadam da ce upaliti 😘
Cekamo dobre vijesti i od drugih cura 😀
Baby girl 💜
Pepili sve si dobro objasnila za RH i zuticu, mwni je sestra 0- i morala je pratiti cijelu trudnocu, dobila je i injekciju na porodu.
Moj mali je imao fiziolosku zuticu pa smo to pratili nekih 10 dana na Kantridi, bilirubin mu je bio u nebesima i stalno je spavao, bio je i malo zuckast ali nije bilo potrebe za lampom, samo smo bili na suncu.
Ma te posjete i rodbina ne znam, mozda sam ja cudna ali nikome ali nikome osim muzu i roditeljima ne bi dala da mi takne bebu, dira joj ruke, ne daj boze ljubi, tako mala beba s nikakvim imunitetom se jako jako lako zarazi, nikad ne znate tko ima herpes, rotu ili neku drugu virozu koja se starijima ni ne mora manifesirati a za bebice moze biti kobna. Mi nemamo velike familije, rastrkani su po svijetu, ako budem rodila u Rijeci bit cu s mojima a oni znaju kakva sam i pravila oko bebe. Prijateljice me predobro znaju i znam da ce cekati koliko god je potrebno, ni ja nisam dolazila nenajavljena. Buduci da cu biti kod mojih odahnula sam jer su kolegice s posla totalno nerazumne, one idu uvijek i kompletu tocno 3 tjedna nakon poroda, ocekuju bogatu trpezu, cascenje, nosenje bebe i sl. I naljute se i tracaju ako nije tako. Tako su zahladile odnose sa mnom nakon sto ih nisam pozvala u goste kad smo kupili i sredili stan a meni nije bilo ni do cega, taman sam imala i missed ab.
Veselim se mojoj lijepoj Crikvenici, setnjici uz more i sto cu biti konacno okruzena mojim najmilijima 😍
Sveki i svekar su ok, ne petljaju se previse, ne mogubse zaliti. Tu su ako nesto treba ali nisu nametljivi.
Vidim da sve imamo slicne probleme. Meni je mama problem, Za sve ima komentar, pa i na to zasto nisam nista rozo uzela za Doricu i sl.I u svemu je u pravu, a nije...uff
Svekrva ne pita i ne mijesa se, ali stalno govori kada spomenem sto reba kupiti, ima vremena i kupit cemo, kao oni. A nece nista jer nema vremena po njihovom, to je zadnjih 5 dana prije termina. Ona mi se isto mijesala u odgoj puno, sto mama nije. I stalo je sve morala raditi sa mnom oko Davida, to sada necu dopustiti
Sortiraj odgovore
Najstariji