Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2020. 11:03

Rio13

Upravo stigo OGTT 🎉🎉🎉 4.3, 6.4 i 5.1 wohooooo

Odlicnooooo, sada navali dalje po hrani

• Bebac24
    08. Travanj 2020. 11:04

Pepilli

RH - ja sam 0- , suprug AB+, u ovoj T Sam dvaput radila antitijela i krvnu grupu, sve negativno… U prošloj trudnoći je mala imala žuticu i baš joj se dugo povlačila, pa sam se bojala da nije zbog rh inkompatibilnosti jer je A+… Na svu sreću je bila samo fiziološka …
    Posjete -odmah isti dan kad smo došle iz bolnice došli su moji roditelji i suprugovi roditelji. Suprugovi su tu druga kuća od nas pa smo svi skupa a mamu si ne bih odbila za niš. Svi su se pridržavali reda, gledali su ju al ne i dirali … Jedino me živciralo kaj je sveki za svaki podoj išla sa mnom u sobu gledati dal' mala dobro hvata. Vjenčani kum je došao treći dan čestitati, i ostaviti debelu kuvertu maloj pod glavu (čemu se još dan danas čudim). Taj čovjek mi je valjda jedan od najdražih , ne zbog para , nego zbog prisutnosti i želje da pomogne u bilo čemu. Jedino mi je bilo žao prabake jer sam ju uvrijedila kad sam rekla da dodju za 2 tjedna po porodu ,a baka i deda su nas skupa s roditeljima digli na noge ,othranili i brinuli za nas kad je bilo najteže. Došli su tjedan dana iza, a baka e za malenu pripremila škrinjicu sa pletenom dekom i jastučićem ,pelenama, bejbi kozmetikom i voćem za nas. Nikad mi nije bilo tako lako ispričati se i tako teško jer sam osjećala krivnju što sam se grubo ponijela.
    Ostali susjedi i rodbina su kapali kroz naredne mjesece….

Joj vidis da ja sam skroz zaboravila. Kad smo dosli iz bolnice prvo smo stali dole kod svekrve na finu juhicu i tamo su bili njegovi, moji mama i tata koji su inace bili rastavljeni, tata jako lose, nakon 8 mj umro. Ibas mi je bilo drago viditi ih na okupu ❤️❤️

Pepilli
    08. Travanj 2020. 11:05

Ne znam dal' kod vas ima og glupog običaja Štrajenja ? 
    Nama su natepli  cijelo dvorište slamom ,perjem i novinama, pred kućom su na stup stavili lutku  al bitno da je muž počastio odojkom ...  Kod bake i dede su isto rastepli jednu balu slame al ni približno ko u našem dvorištu ( 3 velike okrugle bale)... Dobro pa su sutradan  svi ( dobro , velika većina) došli čistiti ... Dva dana se čistilo al je perje još mjesec dana prhalo po okolici... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    08. Travanj 2020. 11:06

Ogtt: curke drago mi je da ste to objavile, imate jednu brigu manje! A sad čekamo dobre nalaze! 🤞🤞🤞
    Posjete / babinje : ja se grozim tih ranih posjeta, ja sam do sada uvijek otvoreno pitala mame kada žele da im se dođe, da ja naravno želim doći i da mi doslovno jave kada njima paše, ima nekih koje su mi rekle da dođem vrlo brzo i sve su primali, a ima nekih koji su ipak čekali duže. Ja se toliko toga bojim da je to strašno. Osobito sada u ovoj situaciji. Koliko god ćemo moći izbjeći posjete to ćemo i napraviti. Mene brine i krštenje bebe, mi smo to mislili na ranu jesen, a evo sad znanstvenici smatraju da bi se virus mogao vratiti (daj Bože da se uopće i primiri preko ljeta) na jesen / zimu. Na stvarno su nam trudnoće u jako čudno doba, koje se nikada za našeg života neće ponoviti, sigurna sam... 🙄🙄🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

08. Travanj 2020. 11:06

Bebac24

mrvičak

Bebac24

Jutrooo 🌹🌹🌹
    Kako se sat promjenio tako mi odspavamo sat duze 🥰🥰
    Sretno svima sa ogtt danas, i na pregledima isto 😊
    Meni sa prvim nije nitko smetao,
    Tako da je kum dosao odmah drugi dan, moji baka i djed nakon par dana. Mi isli mom tati nakon 2tj 😊
    A sad cu viditi, ipak je tu i stariji sin, bit ce svega vjerujem.
    Mi ako kome idemo ko nam nije baaas blizak uvijek cekamo mj dana i tu djecu ne diram. Ako je neko nas jedva cekam uzet tu malu strucu.
    Ja sam svog malog svima davala, naravno tko je htio. Operu ruke i nek

Meni su moje frendice dosle isti dan kada sam dosla kuci, naravno u dogovoru sa mnom. Uza obitelj odmah sutra i nakon nekih 5 dana su pomalo dolazili i ostali. Meni nije smetalo, dapace bilo mi je super jer sam inace radohoicar i vrijeme mi je uz drustvo brzo prolazilo, Vec 10,dan sam s Davidom bila u setnji, Mi inace idemo nakon mjesec dana, osim ako mi nije bas netko blizak pa i ranije, Uvijek uzmem bebu ali pazim naravno da sa, zdrava jer inace ne bi ni dosla i da su mi ruke oprane.Ja sam eto bas fleksibilna.

Evo ako sta sam i ja pisala 🥰🥰 moj mali je doso doma 30.12 1.1 smo bili kat nize u gostima svekru i svekrvi 🥰🥰
    A 7 dan vani u setnji.
    Bas sam rekla kako ce sad bit ovisno o porodu al ako smo u zimi setali vec nakon 7 dana onda sad u ljeti cemo odmah drugi 😂😂salim se naravno ali ono hehe.
    Da tako i ja, samo ako smo svi zdravi idemo a to ocekujem i od drugih koji dolaze.
    Bebe koje se rode idemo vidit sa starijim samo ako i oni imaju starije dijete pa se igraju ako ne idemo sami.

Ja isto razmisljam izici u setnju, navecer kada padne vrucina, nakon tjedan dana naravno ako ja budem ok. 

Trancie
    08. Travanj 2020. 11:07

Ancy draga ti si zena zmaj!!! Tolika je tvoja snaga da covijek ne moze vjerovati!!! Hvala ti sta nam se javljas jer sve brinemo i mislimo na tebe!!! Zelim ti svu srecu ovoga svijeta ❤️❤️ Tvoj andjeo te cuva i uvijek ce  i sigurno cete brzo dozivit srecu!!! Uvijek nam se javi, sve smo tu za tebe ❤️❤️❤️😘😘😘
    Ja sam uzimala tajice s i super su mi; ali kako nije bilo sada brojeva uzela sam m!!! Pa sire su , ali nema veze ; posluzile su svrsi 🤣🤣🤣 haljine i to nisam uzimala!!! 

Amelie 1
    08. Travanj 2020. 11:10

Rio jeeeeiiij🥳🥳🥳 sad navali!!!
    Ja sam isto urinokulturu radila danas nevezano za OGTT! 

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 11:11

Rio, drago mi je za tvoje super nalaze 😊 ja cu ipak pricekat sta kaze doktor, ovo me sad malo zabrinulo. 

Vrapčić123
    08. Travanj 2020. 11:13

Rio jeee, pa ovo je nalaz za proslaviti. Eto danas se možeš počastiti s nečim finim 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    08. Travanj 2020. 11:15

yvette

Pepilizar zutica moze biti izazvana zbog rh inkompatibilnosti majke i djeteta?
    Ja sam isto rh- i znam samo da je bitno da ne dode do stvaranja antitijela na porodu zbog sljedece trudnoce, tako su bar meni rekli

Rh inkompatibilnost vodi do hemolitičke anemije kod bebe a posljedično i do patološke žutice. Mislim da se u tom slučaju bebi daje transfuzija njene krvne grupe ,al nisam sigurna ...Bolje bi to znal ,Kaktusičin? muž(mislim da je on liječnik). A ako razviješ antitijela sljedeće su trudnoće rizične baš zbog toga jer bi tad tvoje tijelo doživljavalo bebu ,inače odvojen entitet kao strano tijelo i napadalo ju . Zato se daje ona RhoGam injekcija po porodu, ja sam dobila i nakon kiretaže u prvoj t i nakon poroda sa kćerkicom. 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.