Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    08. Travanj 2020. 10:47

Ancy mislimo na tebe svi i saljemo ti ljubav, pozitivu, velike hugove

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 10:47

Rio13

Blacktako smo i mi s muzevima, samo su oni u zasebnoj kucici. Nismo uopce u istom stambenom objektu, samo dvoriste dijelimo. Jos su njegovi stric, strina i bratic odma kucu do nas i imamo prolaz za dvorista da mozemo prolazit normalno jedni kod drugih. Nama stvarno niko bez najave ne dolazi, al necu niti dopustit prvih barem mj dana neke posjete dok bebili barem neki imunitet ne stekne. Doma su pas i maca koje isto trebamo priviknuti na novu situaciju i bit ce nam stvarno previse sve to.
    Curly zab sam oarametre, al cini mi se samo ovaj drugi da ti mrvu prelazi ili je granicni?

Drugi prelazi, moze do 10,0.... 😐 Ma ne svida mi se ni prvi da je tako granican, s obzirom na to sto i kako jedem 😫

Vrapčić123
    08. Travanj 2020. 10:55

Jutro curke! 💞
    Ancy draga naša jako mi je drago čuti te! Drago mi j da si tako hrabra i jaka, dragi Bog će dati tebi i tvome mužu novu radost. I sigurna sam da nećete morati dugo ni čekati... Divim se tvojoj snazi i hvala ti što si nam se javila. Kad god poželiš možeš mi se obratiti, a sigurno mogu isto reći u ime cura... 💞 Želim vam sve najbolje iz dubine srca i molit ću se za vas ❤️❤️❤️
    Šaljem ti puno poljubaca 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

08. Travanj 2020. 10:57

Bebac24

Jutrooo 🌹🌹🌹
    Kako se sat promjenio tako mi odspavamo sat duze 🥰🥰
    Sretno svima sa ogtt danas, i na pregledima isto 😊
    Meni sa prvim nije nitko smetao,
    Tako da je kum dosao odmah drugi dan, moji baka i djed nakon par dana. Mi isli mom tati nakon 2tj 😊
    A sad cu viditi, ipak je tu i stariji sin, bit ce svega vjerujem.
    Mi ako kome idemo ko nam nije baaas blizak uvijek cekamo mj dana i tu djecu ne diram. Ako je neko nas jedva cekam uzet tu malu strucu.
    Ja sam svog malog svima davala, naravno tko je htio. Operu ruke i nek 

Meni su moje frendice dosle isti dan kada sam dosla kuci, naravno u dogovoru sa mnom. Uza obitelj odmah sutra i nakon nekih 5 dana su pomalo dolazili i ostali. Meni nije smetalo, dapace bilo mi je super jer sam inace radohoicar i vrijeme mi je uz drustvo brzo prolazilo, Vec 10,dan sam s Davidom bila u setnji, Mi inace idemo nakon mjesec dana, osim ako mi nije bas netko blizak pa i ranije, Uvijek uzmem  bebu ali pazim naravno da sa, zdrava jer inace ne bi ni dosla i da su mi ruke oprane.Ja sam eto bas fleksibilna. 

Pepilli

RH - ja sam 0- , suprug AB+, u ovoj T Sam dvaput radila antitijela i krvnu grupu, sve negativno... U prošloj trudnoći je mala imala žuticu i baš joj se dugo povlačila, pa sam se bojala da nije zbog  rh inkompatibilnosti  jer je A+... Na svu sreću je bila samo fiziološka ...
    Posjete - odmah isti dan kad smo došle iz bolnice došli su moji roditelji i suprugovi roditelji. Suprugovi su tu druga kuća od nas pa smo svi skupa a mamu si ne bih odbila za niš. Svi su se pridržavali reda, gledali su ju al ne i dirali ... Jedino me živciralo kaj je sveki za svaki podoj išla sa mnom u sobu gledati dal' mala dobro hvata .  Vjenčani kum je došao treći dan čestitati, i ostaviti debelu kuvertu maloj pod glavu (čemu se još dan danas čudim). Taj čovjek mi je valjda jedan od najdražih , ne zbog para , nego zbog prisutnosti i želje da pomogne u bilo čemu.  Jedino mi je bilo žao prabake jer sam ju uvrijedila kad sam rekla da dodju za 2 tjedna po porodu ,a baka i deda su nas skupa s roditeljima digli na noge ,othranili i brinuli za nas kad je bilo najteže. Došli su tjedan dana iza,  a baka e za malenu pripremila škrinjicu sa pletenom dekom i jastučićem ,pelenama, bejbi kozmetikom i voćem za nas.  Nikad mi nije bilo tako lako ispričati se i tako teško jer sam osjećala krivnju što sam se grubo ponijela.
     Ostali susjedi i rodbina su kapali kroz naredne mjesece....

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24

CurlySue

Rio13

Blacktako smo i mi s muzevima, samo su oni u zasebnoj kucici. Nismo uopce u istom stambenom objektu, samo dvoriste dijelimo. Jos su njegovi stric, strina i bratic odma kucu do nas i imamo prolaz za dvorista da mozemo prolazit normalno jedni kod drugih. Nama stvarno niko bez najave ne dolazi, al necu niti dopustit prvih barem mj dana neke posjete dok bebili barem neki imunitet ne stekne. Doma su pas i maca koje isto trebamo priviknuti na novu situaciju i bit ce nam stvarno previse sve to.
    Curly zab sam oarametre, al cini mi se samo ovaj drugi da ti mrvu prelazi ili je granicni?

Drugi prelazi, moze do 10,0…. 😐 Ma ne svida mi se ni prvi da je tako granican, s obzirom na to sto i kako jedem 😫

Privatnica je meni rekla za taj drugi da se tolerira do 12-13. I ako su prvi i zadnju u granicama da nema problema.
    Da su kao oni najbitniji

• Bebac24
    08. Travanj 2020. 11:00

mrvičak

Bebac24

Jutrooo 🌹🌹🌹
    Kako se sat promjenio tako mi odspavamo sat duze 🥰🥰
    Sretno svima sa ogtt danas, i na pregledima isto 😊
    Meni sa prvim nije nitko smetao,
    Tako da je kum dosao odmah drugi dan, moji baka i djed nakon par dana. Mi isli mom tati nakon 2tj 😊
    A sad cu viditi, ipak je tu i stariji sin, bit ce svega vjerujem.
    Mi ako kome idemo ko nam nije baaas blizak uvijek cekamo mj dana i tu djecu ne diram. Ako je neko nas jedva cekam uzet tu malu strucu.
    Ja sam svog malog svima davala, naravno tko je htio. Operu ruke i nek

Meni su moje frendice dosle isti dan kada sam dosla kuci, naravno u dogovoru sa mnom. Uza obitelj odmah sutra i nakon nekih 5 dana su pomalo dolazili i ostali. Meni nije smetalo, dapace bilo mi je super jer sam inace radohoicar i vrijeme mi je uz drustvo brzo prolazilo, Vec 10,dan sam s Davidom bila u setnji, Mi inace idemo nakon mjesec dana, osim ako mi nije bas netko blizak pa i ranije, Uvijek uzmem bebu ali pazim naravno da sa, zdrava jer inace ne bi ni dosla i da su mi ruke oprane.Ja sam eto bas fleksibilna.

Evo ako sta sam i ja pisala 🥰🥰 moj mali je doso doma 30.12  1.1 smo bili kat nize u gostima svekru i svekrvi 🥰🥰
    A 7 dan vani u setnji.
    Bas sam rekla kako ce sad bit ovisno o porodu al ako smo u zimi setali vec nakon 7 dana onda sad u ljeti cemo odmah drugi 😂😂salim se naravno ali ono hehe.
    Da tako i ja, samo ako smo svi zdravi idemo a to ocekujem i od drugih koji dolaze. 
    Bebe koje se rode idemo vidit sa starijim samo ako i oni imaju starije dijete pa se igraju ako ne idemo sami. 

yvette
    08. Travanj 2020. 11:02

Pepili zar zutica moze biti izazvana zbog rh inkompatibilnosti majke i djeteta?
    Ja sam isto rh- i znam samo da je bitno da ne dode do stvaranja antitijela na porodu zbog sljedece trudnoce, tako su bar meni rekli

08. Travanj 2020. 11:03

Ancy_23

Bok cure drage moje! 💗
    U mislima ste i vi meni stalno. Dosla sam kuci u ponedjeljak. Bila sam 2 dana na ginekologiji lezala. Sva sreca dobro sam fizicki sve. Ono par savova imam i eto to sve kako ide poslije poroda. Tijelo se oporavlja. Tesko je jako jer sve me kod kuce podsjeca. Planiramo ja i dragi kad se jos malo oporavim nabaviti propusnice pa otici na selo maknuti se malo iz stana.
    Dora tebe sam se sjetila tamo na sv duhu u sobi pokraj su lezale trudnice koje cuvaju trudnocu, znam da si ti tako lezala i drago mi je da guras dan po dan i da ste ti i bebice dobro. I Ostale cure sve vas se sjetim, malo sam letimicno procitala vidim da ste mi dobro. Mrvicak, trudy, zara, vrapcic, zmya, ena, ana, curly, tranice, rose, amneris, kaktusica, rio, bebac, indy, vucica, pepili…i sve ostale koje se sad nisam mozda sjetila pratim vas i pratiti cu do kraja. Navijam za vase bebice i da porod prode u najboljem redu.🙏

Nemojte se bojati poroda. Moj andeo👼 je imao 44cm i 1740g nije bio bas mali ali ni velik kao sto ce biti vase bebe. Porod je bio prirodan na kraju bez ikakvih epidur i dripa. Izreagirala sam dobro na gel za otvaranje. Bolilo je necu vam lagati ali kad trud stane i bol momentalno prestane kao da se nista ne dogada, mozes skupiti snage i odmoriti do sljedeceg. Eto pisati cu vam ponekad falite mi. Jos razlog nismo doznali nadamo se da cemo saznati pa cu vam javiti

Drzite mi se sve puse vam lete 😘.

Ancy draga, ne prodje dan da ne pomislim na tebe, Drago mi je da si nam se javila i daj taj fizicki dio prolazi dobro. Svaka ti cast na hrabrosti i snazi. Mislim da bih ja potonula. Selo i micanje od svakodnevnice ce vam sigurno pomoci. Mali andjeo je bio prava malo veca struca kruha. On te sada cuva s neba. Vjerujem da ce ubrzo postati majka i to najbolja na svijetu. Mislim na tebe i saljem ti virtualni hug. Kiss

yvette
    08. Travanj 2020. 11:03

Rio13

Upravo stigo OGTT 🎉🎉🎉 4.3, 6.4 i 5.1 wohooooo

Sad mozes jesti do mile volje 🎊🎉😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.