Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    08. Travanj 2020. 07:25

Dobro jutro drage moje 😘
    Lina, mislim sa zbilja nemas razloga za veliku brigu. Ja sam zbog tsh bila na 3 razlicita mjesta pa dobila na pocetku 3 razlicita misljenja😂 bitno da si na terapiji i pomalo. Javi im se i bit ce okej sve, ne brini 😀😘😘
    Rio, curly, zara sretno s ogtt 😘

Baby girl 💜

Pepilli
    08. Travanj 2020. 07:35

Rio13

Znaci…. ona glukoza….. to nije bilo tako fuj zadnji put. Pa skoro sam dusu ispovracala. Izgegala se iz laba, muz umire od smijeha jer mi se oci izokrecu u duplji od oddvratnosti 🤮

Tak je i meni bilo pred dva tri tj kad sam ju radila... Imam filing da što se kasnije radi da je teže za podnijeti....

Sreća mamina

Dobrodošao

Amelie 1
    08. Travanj 2020. 07:36

Dobro jutro krafnice!!!
    Nisam se sto godina ovak rano probudila! Jedva sam izdržala oprat se za urinokulturu da se ne upiskim🙈 
    Prve dvije ture vađenja prošle, još jednu imam za odradit. 
    Znaci popijem glukozu i trk na wc i povratila, onda sam morala opet popit i evo nekako se suzdrzavam😂 vene su mi nevidljive, znaci žena se muci na najjače da bilo koju nađe. Vadila mi na kraju iz ovih na zapešću😓
    Ima nas puno OGTT danas! Svima sretno, da možemo
    I dalje papat krafnice🤞🙃

• CurlySue
    08. Travanj 2020. 07:39

Popijena glukoza, pa i nije tako odvratna, ublazili su limunskom kiselinom. 😊

dana130
    08. Travanj 2020. 08:00

Daisy sretno i tebi, brzo ce jos to jedno proci 😘

Baby girl 💜

Tonka341
    08. Travanj 2020. 08:05

Ajme cure ja vas pokusavam uloviti vec 2 i pol tjedna i nikako, jedan vikend me nije bilo i od onda pokusavam stici i evo sad sam zadnjih 20tak str preletila jer bi vas inace do poroda ganjala 😂
    Ugl.kad sam procitala za Ancy me presjeklo i jednostavno nisam mogla vjerovati da se tako nesto u urednoj trudnoci i u tim tjednima moze dogoditi :/, ne znam sta reci, nema utjehe za tako nesto :(, zelim ti prvo da sto prije prode ovaj fizicki oporavak a onda i psihicki
    Ostale cure vidim da ste sve dobro i da vas dns dosta radi OGTT pa sretno! 
    Ja sam jucer imala pregled i bas je kratak bio :( bebu mi uopce nije mjerio ni nista al bitno da su mene vagali 😂. Mimoza jesu tvog decka izmjerili? Nekako se najvise po tebi ravnam jer smo razlika samo jedan dan, ali ja imam iduci utorak 14.4 kontrolni pregled na Merkuru (tamo sam bila u bolnici prije 2 tjedna) pa ce tamo vjerojatno biti detaljnije i rekao mi je ginekolog da su me oni vjerojatno sad preuzeli do kraja pa se vjerojatno vise ne vracam svom ginekologu. E da i dao mi je uputnicu da napravim test senzibilizacije a ne znam zasto ako sam 0+ grupa 🤔 no dobro..
    Celulit i strije, strije na srecu za sad nemam nista ali celulita majko mila 😳😳, u zadnjih mjesec dana se samo stvara i nadam se da to ode nakon poroda...
    Evo ja danas napunila 32 tjedna i sad sam sigurno usla u 8.mjesec 😍👶🏼🥂.
    I vidim da ste sad sve vise manje u kupovini za bebu sta mi je bas drago ☺, mi smo mu jucer slozili komodu i oprala sam robicu pa cu ju danas peglati i posloziti, ali ja to nisam prala sa nikakvim posebnim sredstvima vec onim sto i mi koristimo, valjda je to ok 🤔.

Ante 💙 Maro 💙

• indy34
    08. Travanj 2020. 08:13

Tonka341

Ajme cure ja vas pokusavam uloviti vec 2 i pol tjedna i nikako, jedan vikend me nije bilo i od onda pokusavam stici i evo sad sam zadnjih 20tak str preletila jer bi vas inace do poroda ganjala 😂
    Ugl.kad sam procitala za Ancy me presjeklo i jednostavno nisam mogla vjerovati da se tako nesto u urednoj trudnoci i u tim tjednima moze dogoditi :/, ne znam sta reci, nema utjehe za tako nesto :(, zelim ti prvo da sto prije prode ovaj fizicki oporavak a onda i psihicki
    Ostale cure vidim da ste sve dobro i da vas dns dosta radi OGTT pa sretno!
    Ja sam jucer imala pregled i bas je kratak bio :( bebu mi uopce nije mjerio ni nista al bitno da su mene vagali 😂.Mimoza jesu tvog decka izmjerili? Nekako se najvise po tebi ravnam jer smo razlika samo jedan dan, ali ja imam iduci utorak 14.4 kontrolni pregled na Merkuru (tamo sam bila u bolnici prije 2 tjedna) pa ce tamo vjerojatno biti detaljnije i rekao mi je ginekolog da su me oni vjerojatno sad preuzeli do kraja pa se vjerojatno vise ne vracam svom ginekologu. E da i dao mi je uputnicu da napravim test senzibilizacije a ne znam zasto ako sam 0+ grupa 🤔 no dobro..
    Celulit i strije, strije na srecu za sad nemam nista ali celulita majko mila 😳😳, u zadnjih mjesec dana se samo stvara i nadam se da to ode nakon poroda…
    Evo ja danas napunila 32 tjedna i sad sam sigurno usla u 8.mjesec 😍👶🏼🥂.
    I vidim da ste sad sve vise manje u kupovini za bebu sta mi je bas drago ☺, mi smo mu jucer slozili komodu i oprala sam robicu pa cu ju danas peglati i posloziti, ali ja to nisam prala sa nikakvim posebnim sredstvima vec onim sto i mi koristimo, valjda je to ok 🤔.

Dobro jutro nista se nece desiti ne brini i ja sam pisala i ja cu sad nekad krajem mjeseca da operem sve cekam samo neke police za ormar da imam gdje da slozim ..

• indy34
    08. Travanj 2020. 08:18

Dobro jutro svima vidim ima vas dosta jos koje niste vadile i vadite sad OGtt.ima vas mnogo sto vidim muke mucite i sa stitnom mene je to hvala Bogu zaobislo imam jos krajem 4 mjeseca da odradim samo jos jedno valjedje krvi i to je to ..Zelim vam lijep dan ja cu danas da docekam moje drage goste kojima se veselim tako ..A sto se tice posjetq nakon poroda .ja imam veliku porodicu i nema sanse sanse da im zabranim mene jedino strasno nervira kad diraju bebe kad se sve onako male rode pa pocnu da ih ljube mene to strasno nervira al s obzirom dasu sve moji nemam a poznaju to vec jel sam burno reqgovala i kad je snaha i kad je sestra rodila pretpostavljaju kako cu za svoje da reagujem 😏tako da samo ostro ..

Mokvica
    08. Travanj 2020. 08:20

Jutro curke! ☺️🤗
    Čitam za glukozu što pišete, meni je bilo baš fino. Čak nisam  cijedila ni limun, a ponijela sam ga za svaki slučaj.😁 Sretno svima s nalazima, neka budu odlični da i dalje možete tamniti slatko. 😉
    Tonka čestitke na 32. tjednu! 🎉🥳

Rose1
    08. Travanj 2020. 08:20

Jutro cureee!!!
    Ja popila secer, nije strasno, dobila i limun u tome...sretno svima na ogtt i pregledima!!!

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.