Dobro jutro drage moje 😘
Lina, mislim sa zbilja nemas razloga za veliku brigu. Ja sam zbog tsh bila na 3 razlicita mjesta pa dobila na pocetku 3 razlicita misljenja😂 bitno da si na terapiji i pomalo. Javi im se i bit ce okej sve, ne brini 😀😘😘
Rio, curly, zara sretno s ogtt 😘
Baby girl 💜
Znaci…. ona glukoza….. to nije bilo tako fuj zadnji put. Pa skoro sam dusu ispovracala. Izgegala se iz laba, muz umire od smijeha jer mi se oci izokrecu u duplji od oddvratnosti 🤮
Tak je i meni bilo pred dva tri tj kad sam ju radila... Imam filing da što se kasnije radi da je teže za podnijeti....
Sreća mamina
Dobrodošao
Dobro jutro krafnice!!!
Nisam se sto godina ovak rano probudila! Jedva sam izdržala oprat se za urinokulturu da se ne upiskim🙈
Prve dvije ture vađenja prošle, još jednu imam za odradit.
Znaci popijem glukozu i trk na wc i povratila, onda sam morala opet popit i evo nekako se suzdrzavam😂 vene su mi nevidljive, znaci žena se muci na najjače da bilo koju nađe. Vadila mi na kraju iz ovih na zapešću😓
Ima nas puno OGTT danas! Svima sretno, da možemo
I dalje papat krafnice🤞🙃
Popijena glukoza, pa i nije tako odvratna, ublazili su limunskom kiselinom. 😊
Ajme cure ja vas pokusavam uloviti vec 2 i pol tjedna i nikako, jedan vikend me nije bilo i od onda pokusavam stici i evo sad sam zadnjih 20tak str preletila jer bi vas inace do poroda ganjala 😂
Ugl.kad sam procitala za Ancy me presjeklo i jednostavno nisam mogla vjerovati da se tako nesto u urednoj trudnoci i u tim tjednima moze dogoditi :/, ne znam sta reci, nema utjehe za tako nesto :(, zelim ti prvo da sto prije prode ovaj fizicki oporavak a onda i psihicki
Ostale cure vidim da ste sve dobro i da vas dns dosta radi OGTT pa sretno!
Ja sam jucer imala pregled i bas je kratak bio :( bebu mi uopce nije mjerio ni nista al bitno da su mene vagali 😂. Mimoza jesu tvog decka izmjerili? Nekako se najvise po tebi ravnam jer smo razlika samo jedan dan, ali ja imam iduci utorak 14.4 kontrolni pregled na Merkuru (tamo sam bila u bolnici prije 2 tjedna) pa ce tamo vjerojatno biti detaljnije i rekao mi je ginekolog da su me oni vjerojatno sad preuzeli do kraja pa se vjerojatno vise ne vracam svom ginekologu. E da i dao mi je uputnicu da napravim test senzibilizacije a ne znam zasto ako sam 0+ grupa 🤔 no dobro..
Celulit i strije, strije na srecu za sad nemam nista ali celulita majko mila 😳😳, u zadnjih mjesec dana se samo stvara i nadam se da to ode nakon poroda...
Evo ja danas napunila 32 tjedna i sad sam sigurno usla u 8.mjesec 😍👶🏼🥂.
I vidim da ste sad sve vise manje u kupovini za bebu sta mi je bas drago ☺, mi smo mu jucer slozili komodu i oprala sam robicu pa cu ju danas peglati i posloziti, ali ja to nisam prala sa nikakvim posebnim sredstvima vec onim sto i mi koristimo, valjda je to ok 🤔.
Ante 💙 Maro 💙
Ajme cure ja vas pokusavam uloviti vec 2 i pol tjedna i nikako, jedan vikend me nije bilo i od onda pokusavam stici i evo sad sam zadnjih 20tak str preletila jer bi vas inace do poroda ganjala 😂
Ugl.kad sam procitala za Ancy me presjeklo i jednostavno nisam mogla vjerovati da se tako nesto u urednoj trudnoci i u tim tjednima moze dogoditi :/, ne znam sta reci, nema utjehe za tako nesto :(, zelim ti prvo da sto prije prode ovaj fizicki oporavak a onda i psihicki
Ostale cure vidim da ste sve dobro i da vas dns dosta radi OGTT pa sretno!
Ja sam jucer imala pregled i bas je kratak bio :( bebu mi uopce nije mjerio ni nista al bitno da su mene vagali 😂.Mimoza jesu tvog decka izmjerili? Nekako se najvise po tebi ravnam jer smo razlika samo jedan dan, ali ja imam iduci utorak 14.4 kontrolni pregled na Merkuru (tamo sam bila u bolnici prije 2 tjedna) pa ce tamo vjerojatno biti detaljnije i rekao mi je ginekolog da su me oni vjerojatno sad preuzeli do kraja pa se vjerojatno vise ne vracam svom ginekologu. E da i dao mi je uputnicu da napravim test senzibilizacije a ne znam zasto ako sam 0+ grupa 🤔 no dobro..
Celulit i strije, strije na srecu za sad nemam nista ali celulita majko mila 😳😳, u zadnjih mjesec dana se samo stvara i nadam se da to ode nakon poroda…
Evo ja danas napunila 32 tjedna i sad sam sigurno usla u 8.mjesec 😍👶🏼🥂.
I vidim da ste sad sve vise manje u kupovini za bebu sta mi je bas drago ☺, mi smo mu jucer slozili komodu i oprala sam robicu pa cu ju danas peglati i posloziti, ali ja to nisam prala sa nikakvim posebnim sredstvima vec onim sto i mi koristimo, valjda je to ok 🤔.
Dobro jutro nista se nece desiti ne brini i ja sam pisala i ja cu sad nekad krajem mjeseca da operem sve cekam samo neke police za ormar da imam gdje da slozim ..
Dobro jutro svima vidim ima vas dosta jos koje niste vadile i vadite sad OGtt.ima vas mnogo sto vidim muke mucite i sa stitnom mene je to hvala Bogu zaobislo imam jos krajem 4 mjeseca da odradim samo jos jedno valjedje krvi i to je to ..Zelim vam lijep dan ja cu danas da docekam moje drage goste kojima se veselim tako ..A sto se tice posjetq nakon poroda .ja imam veliku porodicu i nema sanse sanse da im zabranim mene jedino strasno nervira kad diraju bebe kad se sve onako male rode pa pocnu da ih ljube mene to strasno nervira al s obzirom dasu sve moji nemam a poznaju to vec jel sam burno reqgovala i kad je snaha i kad je sestra rodila pretpostavljaju kako cu za svoje da reagujem 😏tako da samo ostro ..
Jutro curke! ☺️🤗
Čitam za glukozu što pišete, meni je bilo baš fino. Čak nisam cijedila ni limun, a ponijela sam ga za svaki slučaj.😁 Sretno svima s nalazima, neka budu odlični da i dalje možete tamniti slatko. 😉
Tonka čestitke na 32. tjednu! 🎉🥳
Jutro cureee!!!
Ja popila secer, nije strasno, dobila i limun u tome...sretno svima na ogtt i pregledima!!!
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji