Dobro jutro krafnice moje! 🥰
Svima sretno sa ogttom i pregledima danas, nadam se da ce biti puno lijepih vijesti kao i jucer! Ajme koliko trbuscica prekrasnih jucer, jos sam pod dojmom, uzivajte slatkice 😀
Cestitam svima koji danas pune tjedne i zaokruzuju velike prelaske u novi mjesec 🥳
Ancy ljubice ako nas citas, nadam se da si vec na putu za van ili doma i da te muz mazi i pazi, cesto si mi u mislima! Grlim te 😘😘
Tonka testovi senzibilizacije bi se trebali raditi bez obzira na rh faktor jer uvijek postoji da su pozitivni..ja sam isto rh plus, ali mi je jedan od antigena pozitivan i cijelu trudnocu to kontroliram jer moze potencijalno biti jako opasno, a ne mora bit nista..😉
Indy uzivaj sa sekom i malenim 😍
Jutro drage cure ❤️
Sretno na ogtt testovima i na pregledima ko ima danas 🥰
Cestitike na punim tjednima ❤️❤️❤️
Sto se tice strija/celulita , celulita uvijek imam - varira kako se krecem i sl. Strije u 1 trudnoci nisam dobila, nadam se da ce me i sad zaobic - jer mi ih ni mama nema !!! Mada mi je sad i veci stomak i malo vise kg nego u 1 tr.
Samo vi sto ste u vecim tjednima pomalo slazite i spremajte .. sve je to ok! A komentara ce uvijek biti koji ce nas nervirat i ici na zivce ; ali ajde s prvim vise savjetuju i pametuju s drugim ih vec kuliras 🤣🤣🤣
Dobro jutro cure 😊
Sretno na pregledima danas! A narocito s ogttima 👍 ja sam i dalje presretna jer sam to izbjegla 😊
Rio hvala na info za ovo cijepljenje 👍 iako vjerujem da mozda i produze taj "rok"
Ja sam jutros ostala bez vise od pola dorucka opet 😁 kad malom to stavim u njegovu zdjelicu nece jest, iz moje se redovno pocasti. Ne znam sta je tako dobro u toj mojoj zdjelici 😁
Jutro krafnice!
Cure sretno danas sa ostatkom ogtt i da nalazi budu perfektni 😘
Posjete/babinje ni s malim nisam nikome dala da dolazi mjesec dana, nisam ni bila bas od volje od umora, dojenja, krvarenja... Nisam dala nikada da ga se ljubi i dira, grozna sam mozda ali toliko bolesti se moze prenijeti, sad jos i ova korona, mozda ce ljudi nauciti biti malo distanciraniji.
Dobro jutro krafnice moje! 🥰
Svima sretno sa ogttom i pregledima danas, nadam se da ce biti puno lijepih vijesti kao i jucer! Ajme koliko trbuscica prekrasnih jucer, jos sam pod dojmom, uzivajte slatkice 😀
Cestitam svima koji danas pune tjedne i zaokruzuju velike prelaske u novi mjesec 🥳
Ancy ljubice ako nas citas, nadam se da si vec na putu za van ili doma i da te muz mazi i pazi, cesto si mi u mislima! Grlim te 😘😘
Tonka testovi senzibilizacije bi se trebali raditi bez obzira na rh faktor jer uvijek postoji da su pozitivni..ja sam isto rh plus, ali mi je jedan od antigena pozitivan i cijelu trudnocu to kontroliram jer moze potencijalno biti jako opasno, a ne mora bit nista..😉
Indy uzivaj sa sekom i malenim 😍
Meni nitko nije spominjao te testove senzibilizacije, ja sam + pa se nisam zabrinjavala s time... Jeste sve to radile?
I dobro jutrooooo 😊 sretno svima s pregledima i ogtt meni je to bas bilo fino za popit ali me odbilo od slatkog do kraja dana, prvo sam isla na burek 😁
Dobro jutro svima!
Ja sam tu gdje nemamo nikog svog pa mi je sada to prvi put lakse jer bi mi bilo bed reci da ne dolaze, a ne bi zeljela da dolaze. S malim su posjete krenule nakon mjesec dana i to mi je tetka dovela od sestricne malog koji je toliko kasljao da je meni doslo tada da placem. Nisam mogla vjerovati zasto to ljudi rade, kako im to uopce padne na pamet i jesam ja mozda skrenula s pameti kad mi je to toliko smetalo. Nije na kraju malom nista bilo, al bila sam frapirana. Ja nikad ne diram bebe kojima sam dosla u babinje. Nije da ne zelim, nego nikad ne znas. Dosla sam, vidjela, nadivila se i dosta. Imamo cijeli zivot da se mazimo. Sad kak je ovo s koronom brijem da ce muz stajati na ulazu sa plivaseptom ko na ulazu u trgovine i da ce nam smjeti tek tada prici 🙈
Sretno svima na OGTT-u 🙂
OGTT- meni nitko nije nijednom ponudio ni limun niti limunska kiselinu ,možda bi bilo i podnošljivo...
Štitnjača- ja sam na euthyroxu 50 . Isprva me nije gin ni slao na pretrage jer je mislio kako je sve u redu ,nisam imala tegoba, tek nakon kaj mi je patronazna rekla sam mu napomenula da sam morala i u prošloj trudnoći piti pa me poslao, i gle čuda ,ft4 nizak pa sam dobila 25... Na drugoj kontrolnoj je isto bilo nisko pa mi je poduplana doza...
Netko je spomenuo burek ? Danas pečem!
Sreća mamina
Dobrodošao
Drago mi je da vidim da nisam jedina koja se jezi na diranje i pipkanje beba ..mislila sam daje to samo kod mene izrazeno 😏sad i je lakse ...a ja pristajem da budem babaroga bas me briga samo da zastitim moje pilice jos u ovo ludo doba..mada cure mislim da zbog sve ove situacije ce i drugi imati sad vise razumjevanja moze dase desi i da se zalimo kako nam niko ne dolazi a mi same i usamljene 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji