Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    10. Ožujak 2020. 15:37

Dora4

Vrapcic ja sam poprilicno umorna, ne znam jel to od ovog stalnog lezanja ili anemije ili dolaska proljeca pa klasicni proljetni umorjesi vadila kks nedavno? Da ti nije mozda pao hemoglobin, od toga bude dosta jak umor..
    Plus, kako se blizimo trecem tromjesecju bit cemo jos umornije, tako mi bar aplikacija kaze

Zapravo, sad sam se sjetila tvog praha od cikle i da vjerovatno imas savrsenu krvnu sliku  nije ti nista, trudna si 

Nikita206
    10. Ožujak 2020. 15:39

Vrapcic, užasno sam umorna konstantno, a za razliku od tebe dobro se naspavam, al svejedno. Dovoljno je da napravim ručak i koma sam ostatak dana. I tako mi je otpočetka, idem na živce sama sebi zbog toga  jednom sam se rasplakala dok sam kuhala ručak jer nisam mogla vjerovati koliko sam se umorila od praktički ničega

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 15:43

Missy i Tonka super za dobre preglede, ma najvaznije da su bebaci super pa je odmah lakse cekati iduca 4 tjedna ☺️
    Vrapcic mozda ti je malo zeljezo palo. Nisam primjerila neki umor, dapace konacno sam malo zivnula jer sam do nedavno bila bas umorna i pospana. Ali prisiljavam se lezati i odmarati sto vise. Danas sam se tako iznervirala, dakle dala sam oprati 2 tepiha, standardna a velicina 210×160 otprilike, jedan je relativno nov i nije bas bio prljav ali nakon pola godine zasluzio je pranje a ovaj drugi je pas jednom zapiskio, ja sam to odmah isprala onom tekucinom za psecu mokracu (koja ubija te enzime) i onda ga oprala s praskom za pranje tepiha na suho.  Nakon toga ga srolala i bio je u podrumu godinu dana. Uglavnom, kaze zenska iz praone da ge je 5 puta morala prati radi te mrljice i mirisa i naplati mi to 500kn 😯 Mislim, pa mogla je reci da se ne da maknuti miris i ja bi tepih u krajnjem slucaju bacila. Ali naplacivati 40 ili 50kn kvadrat je stvarno bezobrazno, eto to su dubrovacke cijene, bas sam bila ljuta,  odmah sam morala po teglu bijele linolade 😋

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 15:45

Što se tiče briseva, pregleda i nalaza općenito: meni je moj doktor vadio briseve tamo prije IVF postupka, davno, dakle na ljeto, naravno uz sve ostale pretrage prije postupka i tijekom postupka. U međuvremenu sam vadila KKS, GUK, TSH, FT4 i test senzibilizacije. Za iscjedak svaki put napiše da je uredan i nisam do sada uopće morala niti briseve, niti urin i slično. Pitala sam ga zadnji put za briseve i rekao je obzirom da imam uredan iscjedak da ih do sada nisam ni morala vaditi. No rekao je da ću idući put (sa 27+4) morati raditi dosta toga detaljnijeg (vidjet ću idući put što to detaljno znači), također je rekao da se brisevi rade u određenim tjednima ukoliko je sve ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    10. Ožujak 2020. 15:45

TiKi92

Drage moje, nadam se da ste mi sve dobro i da je s bebama sve u redu… Ja sam evo saznala razlog mog gubitka pa imam potrebu podijeliti s vama. Uzrok nije nikakva bakterija, beba je bila potpuno zdrava, vec nisko sijelo posteljice koja se u jednom trenutku odljustila sama od sebe. Kaze doktor rijetka pojava i cisti peh koji se događa, nazalost dogodio se meni. Ukoliko se u iducoj trudnoci ponovi isti polozaj posteljice idem na strogo mirovanje, znaci krevet i wc. Cuvajte mi se i zelim vam srecu i zdrave bebe 🙏❤️

Bas mi je zao. S jedne strane je nepravedno da ste imali takav peh, s druge strane ipak bolje za buducnost da nije nekakav genetski razlog. Tesko u svakom slucaju i za procitati, a kamoli za prozivjeti. Saljem virtualne zagrljaje. ❤ 

Rose1
    10. Ožujak 2020. 15:52

Missy, Tonka, Renata cestitam🎊🎉🤗
    Vrapcic ja nisam bas umorna, ali umor je definitivno normalan u trudnoci...ako ne spavas dobro po noci i to doprinosi svemu tome

💙

Mokvica
    10. Ožujak 2020. 15:55

Renata čestitke na curicu! 🌸
    Miamia dobrodošla! 🤗
    Žuža malcu želim da brzo ozdravi, a tebi čestitam na 28 tjedana. 🎉 Za ručak sam radila lazanje, nisam ih već dugo radila pa da odvratim želju.
    Dora, Zara, Trudy vama curke čestitke na 2️⃣5️⃣ tjedana! 
    Mimoza, dana, Missy, Tonka drago mi je da su pregledi prošli dobro 😊🎊
    Svea čestitam na 26 tjedana, Barby tebi na velikoj polovici! 🎉
    Tiki draga, drago mi je da si nam se javila, i ja te se često sjetim. Vjerujem da će vam Bog ipak uskoro podariti toliko željenu mrvicu i da će ovaj put biti sve u redu, a Gabriel će s neba paziti na sve vas. ♥️

kaktusica
    10. Ožujak 2020. 15:59

Cure jeste li vi radile ikakve nalaze za stitnjacu ako onace nemate problema s njom? Ja nemam problema, zadnji put na sistematskom u 6.mj. 2019. gledao mi je uzv, sve je bilo u redu, TSH takodjer. Ni nemam nekakve simptome vezane za stitnjacu nego vidim da vas dosta spominje te preglede i vadjenje krvi...

yvette
    10. Ožujak 2020. 16:03

Vrapcic, Dora i ja sam jako umorna. Tesko ustajem. Jucer sam ustala rano i otisla po nalaz, vratila se spavati od 8 do podne i onda jedva ustala. I da mi nije neugodno ispred muza vjerojatno bih se jucer popodne vratila opet spavati 😂
    Danas sam se probudila u 9 i da mi nije sad pregled u 17 h, isla bih spavati a ovako imam u planu nakon pregleda. Uzas. 

Ninnek
    10. Ožujak 2020. 16:04

Meni za sada svaki put doktorica radila pregled prstima (da vidi ako sam zatvorena) pa sve do 20 tj vaginalni uzv, a sad kasnije napravi sve to plus abdominalni uzv. 
    Drugi tjedan radim OGTT. 
    Zanima me da li su neke od vas osjetile menstrualne grceve (nisu bolni) nekoliko puta na dan i tako 3-4 dana za redom.? Ne znam dal se maternica siri ili su to bh kontrakcije

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.