Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    10. Ožujak 2020. 14:47

Tiki drago mi je da si nam se javila i da su otkrili uzrok, cesto mislimo na tebe i zelim ti svu srecu svijeta u iducoj trudnoci! 

Ante 💙 Maro 💙

MissyR
    10. Ožujak 2020. 14:51

Nikita i mene moja  svaki put prstima pregleda i onda na uzv i prvu i drugu trudnocu isto ja sam kod Cukeric Kotige, meni je ok kod nje malo je hladna ali uvijek nekako oprezna i korektna nemam primjedbe profesionalna je...a za tecaj u bolnici zovi na 376-600 od 14-15h je narucivanje svaki dan rekla mi je zvati sutra da ce me upisati za sljedeci mjesec
    Snoopy  ja sam isto bila kod Markanovic na pregledu i Croatia osiguranju, super doktorica napomenula sam da hocu kod nje i dobila termin odmah za 5-6dana
    Cure sretno s pregledima danas i donosite nam lijepe vijesti 😘
    Tiki svaka ti cast stvarno si zmaj od zene ❤

url=https://lilypie.com]

10. Ožujak 2020. 14:52

Tiki draga, tako mi je drago da si se javila i rekla nam razlog Želim ti svu sreću ovog svijeta i ubrzo veliki plusić❣️❣️❣️
    A ovo je meni još samo jedna opomena da se stvarno moram paziti zbog te niže posteljice 
    Čestitke na uspješnim pregledima i novij curi želim dobrodošlicu 

Tonka341
    10. Ožujak 2020. 14:57

Cure cestitam na uspjesnim pregledima! 
    MissyR imate tvrdoglavu bebicu ali bitno da je sve u redu ☺.
    Ja sam isto obavila pregled i malo shoping u gradu i bas sam sad umorna pa idem malo lec. Ugl.sve je super, maleni decko nam ima 1240 grama 💙👶🏼, i pitam ja ginekologa sta radi beba a dode on meni da lezi i razmislja o zivotu i sta ga sve ceka kad izade van 🤭😂😂. E da i mene uvijek prvo prstima pregleda i onda abdominalni uzv i tako... ugl sve je super jedino me malo vaga sokirala, dobila sam 4kg u mj.dana 😳, ali posto doktor nije nista komentirao za kilazu necu se sekirati 🤭☺. Bas se super osjecam nakon dobrog pregleda 😍😍.
    Mrvicak iduci pregled mi je 7.4

Ante 💙 Maro 💙

Dora4
    10. Ožujak 2020. 15:04

Renata draga cestitam na curici, mislim da sam zaboravila jutros 
    MissyR i Tonka super za dobre preglede, najvaznije da su bebice super! 🥰
    Barby tebi draga cestitke na uspjesnoj polovici 😘

10. Ožujak 2020. 15:19

MiaMia7

Hvala svima na dobrodoslici i brzim odgovorima
    Moj doktor je druge volje svaki put pa mi neki put objasni nesto, a drugi put ne
    Hematom je otkriven kad san jako prokrvarila on nikad prije nije gledao postoji li uopce, cak se naljutio sto sam otisla na hitni pregled tada(subota kasno navecer) da vam ne dosadujem,mislim da cu ici po drugo misljenje bar da mi detaljnije objasni terapiju 🥴
    I da cestitke svima na uspjesnim ogtt, mene isto ceka sljedeci tjedan 😅

Molim te napiši mi termin, spol i pregled. Ne mogu naći jesi li već

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 15:30

Missy i Tonka jako mi je drago čuti da su pregledi prošli dobro i uspješno. Bitno je da su bebice dobro ❤️
    Curke jeste li vi jako umorne ?! Ja sam toliko neopisivo umorna da bih samo spavala i nisam u stanju ništa raditi. Noću ne spavam najbolje, tj.dosta loše spavam, preko dana sam slomljena, sad otišla prošetati i tako se umorila da je to strašno... To me zadnjih dana drži, prije sam bila fit, mogla sam dugo hodati i sve... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    10. Ožujak 2020. 15:31

Renata također čestitam na djevojčici 💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    10. Ožujak 2020. 15:35

Vrapcic ja sam poprilicno umorna, ne znam jel to od ovog stalnog lezanja ili anemije ili dolaska proljeca pa klasicni proljetni umor  jesi vadila kks nedavno? Da ti nije mozda pao hemoglobin, od toga bude dosta jak umor..
    Plus, kako se blizimo trecem tromjesecju bit cemo jos umornije, tako mi bar aplikacija kaze

Nikita206
    10. Ožujak 2020. 15:36

Hvala Missy na broju, probam sutra zvati, i čestitke tebi i drugim curama na super pregledima! ❤️

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.