Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    05. Travanj 2020. 20:23

Leonie90

Cure, uzasno me boli donji dio ledja nakon danasnje setnje. Onako trtica. Sad se povezalo i sa preponama, ne mogu se pomaknuti. Znate li nesto s cime bi si mogla pomoci?

Meni uglavnom pomogne topli tuš, i magnezij.
    Možeš popiti i paracetamol protiv bolova.
    Namjesti se na stranu koja ti pase, jastuk medju noge i miruj.
    Proći će, možda si se preforsirala...
    Javi kako si😘

• anav05
    05. Travanj 2020. 20:25

Ivcy1306

Cure moje, sve nas je ovo potreslo sa nasom Ancy, nedaj boze nikome!! Ja nemam vise rijeci utjehe niti icega za nju jer mislim da je svaka rijec suvisna! Nema te utjehe, te rijeci sto tu tugu i bol moze izbrisati i kazu da vrijeme rane lijeci ali ne, samo se naucis zivjeti s tim..
    Mrvicak, moj pregled je prebacen za sutra ali nemoj se zamaeati s tim i ispravljati. Ja se svakako javim nakon pregleda.
    Daj boze da je cerviks ostao nepromjenjen i da je stanje isto. Uf
    ..
    Ostale curke, nadam se da ste sve manje vise se navikle na ovu izolaciju i da vam prolazi vrijeme!
    Pisale ste o robici, kadicama i svemu. Ja ne komentiram jer imam sve od malog pa necu nista kupovati. Eventualno carapice, ljetne kapice i robicu za izlazak. Izdajalicu imam aventovu jos sa sinom al ju nisam koristila jer ja nisfa nisam mogla izdojit.

Ti i ja smo danas punih 28!
    Čestitam i sretno nam ovo zadnje tromjesecje😊😊😘

Trudy
    05. Travanj 2020. 20:31

Vidim da pisete o tjednima koji se cekaju... Isto je i kod mene.. A s prvim,nakon sto sam rodila nije prosao test sluha u bolnici i jos su me onda zvali bili da krv iz pete morami ponavljat jer nesto nije doslo dobro. Tako da, da, briga nikad ne prestaje. Doduse, nakon sto je to sve proslo (sve ok i sa sluhom i s krvi) moram priznat da mi je jos neko vrijeme trrbalo da pocnem uzivat.
    Sto se izdajalice tice, opet, ne bih kupovala unaprijed jer pojma nemate hoce li vam trebat ili ne..

• indy34
    05. Travanj 2020. 20:41

anav05

Ivcy1306

Cure moje, sve nas je ovo potreslo sa nasom Ancy, nedaj boze nikome!! Ja nemam vise rijeci utjehe niti icega za nju jer mislim da je svaka rijec suvisna! Nema te utjehe, te rijeci sto tu tugu i bol moze izbrisati i kazu da vrijeme rane lijeci ali ne, samo se naucis zivjeti s tim..
    Mrvicak, moj pregled je prebacen za sutra ali nemoj se zamaeati s tim i ispravljati. Ja se svakako javim nakon pregleda.
    Daj boze da je cerviks ostao nepromjenjen i da je stanje isto. Uf
    ..
    Ostale curke, nadam se da ste sve manje vise se navikle na ovu izolaciju i da vam prolazi vrijeme!
    Pisale ste o robici, kadicama i svemu. Ja ne komentiram jer imam sve od malog pa necu nista kupovati. Eventualno carapice, ljetne kapice i robicu za izlazak. Izdajalicu imam aventovu jos sa sinom al ju nisam koristila jer ja nisfa nisam mogla izdojit.

Ti i ja smo danas punih 28!
    Čestitam i sretno nam ovo zadnje tromjesecje😊😊😘

Cestitke obema i da imate jos ove nedelje buduce mir i da sve bude kako treba ..da uzivate naspavate se i da ürodje bez boli ..

05. Travanj 2020. 20:43

Mimoza i ostale cure koje su u DE ili možda znaju, kaj je serum B2? Sad sam vidjela da mi je dr. Pored termina za idući pregled napisala to, i da traje sat vremena. Pozdrav svima, ljubim vas ❤️

Dora4
    05. Travanj 2020. 20:53

Ana draga i ti nam dobro dosla u trece tromjesecje 🥳
    Rose opa znam kolko je sati kad si bila do svojih bez propusnice 😘
    Izdajalice i ostala cudesa koja trebaju iza poroda ne planiram kupovat nista prije nego se uvjerim da mi stvarno trebaju..uzela sam jedino bocice dvije male jer sudeci po svim iskustvima mama duplica treba im i dohrana jer se inace zbilja mozes 24h dnevno provest samo hraneci klince, to mi nije toliki trosak..sve ostalo racunam da stignu muz ili nase mame kupit po ljekarnama il negdje dok smo jos u bolnici 🙃 bit ce previse troskova i bez da kupujem unaprijed nesto sto mi mozda uopce nece trebat! 
    Cure uzivajte u njemackoj i austriji, tu se ipak osjeti jedna razina vise nego u hr..evo konkretno za bolnicu u kojoj planiram rodit znam da treba uzet i svoje pidjame i ulose i gace i sve sto treba za mame, bebe budu u njihovoj robi do izlaska, a sto se presvlacenja tice, rade oni, ali ako su bebe s tobom i zelis sama presvuc-trebaju ti pelene..tak da..bit ce to jedan lijepi veliki kofer koji ce ic sa mnom 😅

dana130
    05. Travanj 2020. 20:55

Cure cestitke svima na punim tjednima ❤️
    Mrvicak i moj termin je prebacen sa utroka na srijedu al takoder se nemoj s tim opterecivati. 
    Curr, sad sam malo gledala popis i znam da smo bilo dan razlike, dai mi se cini ili ss i lelibeli vec neko vrijeme ne javlja? 🤔

Baby girl 💜

Rose1
    05. Travanj 2020. 21:13

Svima čestitam na punim tjednima!!!
    Dora da, mozes onda misliti...moji me u cudu gledali kad sam im osvanula na vratima,samo dosla...ali bilo im drago, a i meni to bas trebalo
    Izdajalice mozda kupim rucnu ili ako nađem neku jeftinu elektricnu jer ne da mi se davati puno love, a ne znsm hoce li mi trebati..

💙

• indy34
    05. Travanj 2020. 21:16

Dora4

Anadraga i ti nam dobro dosla u trece tromjesecje 🥳
    Rose opa znam kolko je sati kad si bila do svojih bez propusnice 😘
    Izdajalice i ostala cudesa koja trebaju iza poroda ne planiram kupovat nista prije nego se uvjerim da mi stvarno trebaju..uzela sam jedino bocice dvije male jer sudeci po svim iskustvima mama duplica treba im i dohrana jer se inace zbilja mozes 24h dnevno provest samo hraneci klince, to mi nije toliki trosak..sve ostalo racunam da stignu muz ili nase mame kupit po ljekarnama il negdje dok smo jos u bolnici 🙃 bit ce previse troskova i bez da kupujem unaprijed nesto sto mi mozda uopce nece trebat!
    Cure uzivajte u njemackoj i austriji, tu se ipak osjeti jedna razina vise nego u hr..evo konkretno za bolnicu u kojoj planiram rodit znam da treba uzet i svoje pidjame i ulose i gace i sve sto treba za mame, bebe budu u njihovoj robi do izlaska, a sto se presvlacenja tice, rade oni, ali ako su bebe s tobom i zelis sama presvuc-trebaju ti pelene..tak da..bit ce to jedan lijepi veliki kofer koji ce ic sa mnom 😅

Dora ja bi tebe rado ovde prebacila kod mene,Zg i Bec nije velika razdaljina.imamo isti dan termin odemo lijepo skupa obavimo sta imamo i sve 5.sto kazu 😊.Ni ja nisam iskreno pripremila ni pumpicu ni takve stvari imam kao ti 2 flasice ostalo cu da kupujem kad mi zatreba i po preporuci ,unapred je tesko znati sta ce sve da treba a trebace mnogo stvari svakako ,uvjek nesto treba ..

Dora4
    05. Travanj 2020. 21:23

Hahahah Indy daj zamisli da je to stvarno moguce!! Hahahah al bi u sobi bilo veselo nas dvije i njih cetvero udri ko ce glasnije 🤣 
    Rose mogu samo zamislit, al mi je bas drago da si otisla jer vjerujem da ti je stvarno trebalo i da ti je dobro doslo 😘 trebala si se najavit da mamica nesto fino pripremi za papat 🤭
    Dana u pravu si, ni ona ni jos neke vec neko vrijeme ni bu ni mu, mislim da je dosta cura pod utjecajem ovih losih vijesti oko korone vjerovatno maksimalno smanjilo medije i tehnologiju, bar se nadam da je to razlog sto se ne javljaju! 😬 bome, meni je ovaj forum dusevna hrana i mislim da bi izludila da mi vas nema 😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.