Konacno sam.nasla neku poziju, umotana sam bolje od sarme s pokrivacem i jastucima na sve strane i sad mi se opet, po ne znam koji put pisa, aaaaaaa najradje bi nabavila kateter za navecer 😝
Poziciju*
Jel zna koja moze li se iz hrvatske narucit woman secret?
Sve mi je na spanjolskom, cak ne mogu ni na eng prebacit, ali kupujem uzivo u njihovim ducanima vec godinama pa se cak i na tom spanjolskom snalazim sto se tice scrollanja po stvarima na stranici..na mobitelu sam, ne znam jel zbog toga il mozda nemaju dostavu za hr? 😐
Ej, kad smo kod ležanja, najudobnije mi je na kauču, lijevi bok, čim sam na desnom osjetim kao škakljanje baš nisko. Ufff odlazak na wc mi je trauma, čak svjesno manje pijem samo da ne odem na pi pi.
Anavo, cestitke i tebi!😉
Dora, hvala na cestitci!!
Laku no curke, ja se moram psihicki spremit za sutrasnji pregled.
1.nemam propusnicu i 2.uzasno me strah sto ce mi rec za cerviks i moje stanje jer moram priznat da zadnjih tjedan dana nisam mirovala bas, jednostavno od malog je bilo nemoguce koliko god da se muz trudio, al eto ovaj tjedan trazi svoju mamu i samo mama i mama. Mis moj maleni😍
Cure hvala vam svima ❤❤
Nisu dvojceki,u mene je deckic 😊
Odmaram se mirujem i bit ce sve ok.. Prijavljujem pregled 13.4.
Laku vam noc ❤❤
Anavo, cestitke i tebi!😉
Dora, hvala na cestitci!!
Laku no curke, ja se moram psihicki spremit za sutrasnji pregled.
1.nemam propusnicu i 2.uzasno me strah sto ce mi rec za cerviks i moje stanje jer moram priznat da zadnjih tjedan dana nisam mirovala bas, jednostavno od malog je bilo nemoguce koliko god da se muz trudio, al eto ovaj tjedan trazi svoju mamu i samo mama i mama. Mis moj maleni😍
Draga, bit ce sve dobro!! Pokusaj se opustit koliko je moguce, ja sam bas pitala dr. sto ako se taj cerviks smanji do kraja, do nepostojanja jel to siguran porod pa je rekla da ne mora bit! Pa sam kao zericu mirnija, ako se ovo sto osjecam moze nazvat mirom..drzi se, nadamo se dobrim vijestima 😘😘
Za propusnicu se ne sekiraj, imaj dokumente i prolazis sigurno!! 😊 samo smireno😎
Renata nemam pojma sta je B2, da nije mozda BZ, pa bi to onda bio serum Blutzucker, ogtt? Je li ti spominjala dr da radis test na glukozu? Mozda neko od drugih cura zna?!
Ivcy drzim fige da sve prodje bez problema do doktora, a naravno tamo da cujes samo dobre vijesti 🤗
Ivcy bit ce sve superrr, samo pozitivno❤i ja se vozila bez propusnice, u sri mi ogtt i morat cu opet
Dora i ja htjela naruciti iz women secreta pa odustala jer mi bilo zbunjujuce
Laku noc😴😴😴
💙
Hej cure, cijeli dan citam, pocnem pisati pa me netko nazove napunila mob oko 11 na 100% i sad je bio na 3%, cijeli dan na viberu, ali brze nam je proslo vrijeme...
Draga Ancy divim ti se na hrabrosti da si nam se javila, ni ne znamo se ali tako je bolilo dok sam citala sto pises i ne mogu vjerovati da ai to morala prozivjeti 😔 Zelim tebi i tvom muzu da smognete snage, ljubavi i hrabrosti da prebrodite ove najteze trrnutke i zivotu, mali andjeo vas cuva s neba i sigurna sam.da ce vam poslati jedno malo bice, od srca vam to zelim ❤
Zara primi moju iskrenu sucut, zao mi je da ti se tako sve izdesavalo, svi ti stresovi i da tako utjecu na tebe 😔
Dora draga, dobro sam danas, hvala ti sto pitas 😊 Malo su popustili bolovi, oko bubrega skroz a samo naprijed jos uvijek zateze.
Meni se oper vratila zgaravica, nocna mora iz prve trudnoceb😣🤢 Znaci nakon svakog jela...i znam da.mi nista ne pomaze, pijem svako malo gutljaj vode, kao da pozar gasim.
Sortiraj odgovore
Najstariji