Cure, uzasno me boli donji dio ledja nakon danasnje setnje. Onako trtica. Sad se povezalo i sa preponama, ne mogu se pomaknuti. Znate li nesto s cime bi si mogla pomoci?
Odmaraj, lezi, mozda si pretjerala...popij si Mg
💙
Mrvicak, i meni lezanje, ali cim se treba pomaknuti nastaju problemi.. bas kao da sam zivac uklijestila.
Mozda Normabel onda...mozda ce znati netko od cura...mene je trtica boljela na pocetku trudnoce vise od mjesec dana i samo preko noci prestala...na srecu bol je bila podnosljivs
💙
Ma gledam sve marke tih izdajalica,pa glesam na njuskalu jer ima zena koje nijednom nisu koristile pa prodaju opet po malo nizoj cijeni..ovo narucivanje sa amazona i tih stranica ja sam vam za to totalno dibidus..nikad nisam narucivala pa se ne kuzim u to..opcenito moja prva trudnoca je prosla sva u ruznom sjecanju..od poroda do kuce..
Na porodu ostala posteljica,pa me uspavali,uzasno me zasili.da kad sam dosla kuci nakon 3 dana ispali svi konci..nisam mogla sjediti..ostala sama s djetetom jer bivsi suprug je morao odmah se vratit na posao,nisam imala niciju pomoc..morala sam mirovati i lezati jer su ti konci ispali i ziva rana se otvorila i tu vise nema sivanja..mislim da me sve to dotuklo i bila pod stresom i zato nisam mogla dojiti..ma uzas
Zato sam sad rekla sadasnjem suprugu da obavezno ide smenom u radaonu ako se ovo smiri sa coronom jer ne zelim biti tamo sama..
Zaraa primi moju sucut, bas mi je zao sto te sve skupa tako snaslo, ali stvarno si vec istrpila i prosla puno da budes tu gdje si sad, sa svojom bebicom i zato probaj skupit snage da ne potones nego ostanes na povrsini sa teskim emocijama, a razmisljanja preusmjeris na ovo pozitivno i lijepo sto dolazi, a to je da ti stize tvoja dugoocekivana i toliko zeljena curica 🥰💕
Ancy sve je receno, znas da smo tu za tebe uvijek, drzi se draga 😘😘💝
Leonie magnezij i eventualno normabel ili spasmex, mozda topli tus usmjerit di te ukocilo..
Ja se cijeli dan iz spavace nisam makla nego par minuta pojest rucak na kaucu, isto me tako rasturaju kukovi i bas sam nekakva nikakva danas, nadam se da ce sutra biti bolji i laksi dan, evo cekam da podne mrak pa cu cvaknut jos jedan magnezij i probat zaspat 😬
Drage krafnice, Ivcy i Rose vama najsvjezije vidim potpise, ali i ostalima koje su jucer/danas napunile, cestitam zaokruzene i pune tjedne! Ivcy cestitam i na ulasku u 7.mjesec!
Idemo hrabro dalje 😘😘
https://ibb.co/7bMQhcP
Neznam cije su ovo ali nije im barem cijena paprena a elektricne su..samo sam skepticna oko kvalitete
Yvette točno tako sam i razmisljala. Prvo sam da prođe prvih 12 tt koji su najrizičniji, onda sam da dođem do 20 tt kad je veliki anomaly pa ću biti mirnija... a nažalost zbog svega šta
Čujem i šta se dešava neću biti mirna dok ne primim dijete u ruke živo i zdravo... a onda pak kreću valjda još veće brige.
Yvettetočno tako sam i razmisljala. Prvo sam da prođe prvih 12 tt koji su najrizičniji, onda sam da dođem do 20 tt kad je veliki anomaly pa ću biti mirnija… a nažalost zbog svega šta
Čujem i šta se dešava neću biti mirna dok ne primim dijete u ruke živo i zdravo… a onda pak kreću valjda još veće brige.
Tako i ja, prvo12 pa 20 pa rekla 30, ali do kraja nema mira
💙
Dora draga hvalaaaa❤
I ja se cijeli vikend pokusavam posloziti, vani na zraku pa se umorim pa lezanje...cak i do mojih bila bez propusnice, granica je tu500m...
Moramo biti pozitivne drage moje❤💪🙏sutra je novi tjedan, nadam se miran i svima vesel
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji