Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    04. Travanj 2020. 14:40

Neki dan ste se vjencali a sad ovo, bas me potreslo jako 😔

Mirtasiric1
    04. Travanj 2020. 15:18

Ancy,  🙏🙏🙏 neka vam dragi Bog da snage, što drugo reći, cure su ti sve rekle.
     Dok god ne budemo držale bebice u rukama milijun i jedan???? u glavi. Drži se a mi ti šaljemo 💖 za hrabrost i snagu koja ti jedino potrebna u ovim trenutcima.

Mirtasiric1
    04. Travanj 2020. 15:26

Baš kada nam svima tu u grupi bude opušteno, kao da nas netko drmne i kaže ne, ne,  ne bude to tako jednostavno.  Jedan dan smo u bočicama, oblekici, svim tim lijepim stvarčicama, a već danas neke druge brige. 
    Sve ovo što se njoj desilo prošla je moja šogorica u 32 tjednu, Obdukcijski nalaz-zastoj srca + trombofilija, za koju ona nije ni znala da je ima. 

04. Travanj 2020. 15:41

Cure, a jesu sve te vase poznanice/sestricne imale nekog u obitelji sklonom trombofiliji ili? Nije mi jasno kako ta trombofilija ne napravi nista 39 tjedana i onda se nesto desi? 🤔 Bas me ljuti to, nije pravedno! 

Fluffy
    04. Travanj 2020. 15:47

Ancy, neopisivo mi je zao. Ne mogu vjerovati kako se takve stvari dogadaju., nemam rijeci.  Drzi nam se! 

04. Travanj 2020. 15:53

Ja se uhvatila spremati debele stvari samo da ne mislim na sve. Ali ne pomaže ništa, svako malo idem leć da provjerim lupa li Dorica. Ovo me istraumatiziralo. Nadam se da ću sutra biti bolje 😢 
    Indy, drago mi je što si nam stigla s lijepim vijestima 🥰🙏
    Popis ću updejtati u pon. 

• indy34
    04. Travanj 2020. 16:29

mrvičak

Ja se uhvatila spremati debele stvari samo da ne mislim na sve. Ali ne pomaže ništa, svako malo idem leć da provjerim lupa li Dorica. Ovo me istraumatiziralo. Nadam se da ću sutra biti bolje 😢

Svima nam je tako vjeruj..ja sam malo odspavala i kad sam oci otvorila prvo mi je to bilo na pameti sve ..popis moze da saceka ..mislim da ce nam sad trebati svima vrjeme da ovo realizujemo  .Da nas Bog sve zastiti a nasoj Anhcy i njenoj porodici strpljenje i snagu da ove momente sto pre zaborave ..Kao sto je neko napisao dok ih ne budemo imali u rukama necemo dase opustimo ..zao mi je zbog svih nas al ocigledno da necemo imati mira do kraja ..

kaktusica
    04. Travanj 2020. 16:37

fenjer

Cure, a jesu sve te vase poznanice/sestricne imale nekog u obitelji sklonom trombofiliji ili? Nije mi jasno kako ta trombofilija ne napravi nista 39 tjedana i onda se nesto desi? 🤔 Bas me ljuti to, nije pravedno!

Ja nisam  i znala za trombofiliju u trudnoci dok nisam imala kasni spontani. Sestricna je rodila dijete prije 10 godina, uredna skolska trudnoca, nakon 5 godina ostala trudna, sve je bilo i redu do tog 39.tjedna kad je stalo srce. Obdukcija je pokazala srcanu gresku i trombofiliju. Kad je nakon godinu dana opet zatrudnila morala se otpocetka bosti inekcijama, i jos 3 mj.nakon poroda. Sad uzima mislim marivarin. Nitko u obitelji nema ili se nije testirao na istu. Nazalost se to dogadja, zato i kazem da bi bilo idealno kada bi sve te pretrage SVAKA trudnica imala priliku napraviti a ne da je u Rijeci npr TORCH standardna procedura a kod nas noras imati ili vezu ili neke indikacije jer kosta fakin 500kn... Citala sam da u Velikoj Britaniji uopce ne rade bris u 37.tjednu i zato bude problema s eserihijomi betahemolitickim streptokokom kod beba. 

04. Travanj 2020. 17:09

kaktusica

fenjer

Ja nisam i znala za trombofiliju u trudnoci dok nisam imala kasni spontani. Sestricna je rodila dijete prije 10 godina, uredna skolska trudnoca, nakon 5 godina ostala trudna, sve je bilo i redu do tog 39.tjedna kad je stalo srce. Obdukcija je pokazala srcanu gresku i trombofiliju. Kad je nakon godinu dana opet zatrudnila morala se otpocetka bosti inekcijama, i jos 3 mj.nakon poroda. Sad uzima mislim marivarin. Nitko u obitelji nema ili se nije testirao na istu. Nazalost se to dogadja, zato i kazem da bi bilo idealno kada bi sve te pretrage SVAKA trudnica imala priliku napraviti a ne da je u Rijeci npr TORCH standardna procedura a kod nas noras imati ili vezu ili neke indikacije jer kosta fakin 500kn… Citala sam da u Velikoj Britaniji uopce ne rade bris u 37.tjednu i zato bude problema s eserihijomi betahemolitickim streptokokom kod beba.

Sta si i ti imala spontani? Ajme grozno.. Sad se i ti pikas Clexanima ili? Nisam to popratila..
     Jos nekako da se to dogodi tipa do 20. tjedna, ali sve nakon toga je grozno, pogotovo iza 30. tjedna, prakticki sve spremis za bebu i onda se takva glupost zadesi. Ne mogu vjerovati, nisam se nikad raspitivala o tome, niti citala previse, ali sad me ovo sa Ancy bas izulo iz cipela. Mene je moja gin samo pitala na prvom pregledu ima li tko u obitelji trombozu, jbte trebala sam slagat da imaju svi, nek me salje na pretrage 😅 
    Svaka cast vama curama koje ste imale spontane pa ponovo ostale trudna, za to stvarno treba imati veliku snagu! 🤗 
    Bas svega ima.. 
    Indy mozes mislit kak cemo bit mirne kad rodimo, tek tada cemo poceti brinuti, najprije jel dise, jel gladan, jel redovito ima stolicu, zasto ne place, samo spava, pa kasnije zasto samo place, i tako u nedogled 🙈

Alisanazemlji
    04. Travanj 2020. 17:09

mrvičak

Da, i meni se moja curka činila kako mirnom danas. Odmah sam otišla provjeriti baby watcherom da li je sve u redu...
    Srećom, sve je dobro ❤️

Draga anchy, plači koliko god možeš i izbaci tu silnu tugu iz sebe...

Vrapčić, koje ti željezo od solgara koristiš?
    Ja sam danas bila u ljekarni i uzela "gentle iron" - 20 mg 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.