Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    04. Travanj 2020. 13:33

indy34

Jos jednom da kazem dami je zaista mnogo zao zbog Ancy .😥…Ja ne znam sta bi rekla u ovakvoj situaciji,jel pre moje trudnoce imali smo u fam.slucaj koji se desio kao kod Tichy ..Tako da iskreno strjepim cjelu trudnocu i uvjek mi je to nesto neki strah u podsvjesti ….Moji momci su dobro obojica su glavam ispod mojih grudi ,ja sam zatvorena sve je uredu a oni su trenuto 1600 i 1400 gr.tako da moram samo dalje da se cuvam pazim i oslukujem sve ..

Lijepo napreduju decki, bravo! Jeste vec razgovarali za carski ili cete to iduci put? Kad imas sljedeci pregled?😘💙💙

Rose1
    04. Travanj 2020. 13:33

Trancie

Indy drago mi je da je sve uredu ❤️❤️Cuvaj svoje momke i sebe !!!
    Kaktusice zar stvarno 39 tj 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️A cula sam jos slucajeva da je uzrok trombofilija i kasnije trudnoce ok bile, ali bas u 2 da se tako dogodi… osmah me panika
    Ancy sve su cure rekleee! Ovdje smo sve uz tebe ❤️❤️🙏

Nazalost, i ja znam curu kojoj se to dogodilo u 38.tjednu😭

💙

Rose1
    04. Travanj 2020. 13:34

indy34

Jos jednom da kazem dami je zaista mnogo zao zbog Ancy .😥…Ja ne znam sta bi rekla u ovakvoj situaciji,jel pre moje trudnoce imali smo u fam.slucaj koji se desio kao kod Tichy ..Tako da iskreno strjepim cjelu trudnocu i uvjek mi je to nesto neki strah u podsvjesti ….Moji momci su dobro obojica su glavam ispod mojih grudi ,ja sam zatvorena sve je uredu a oni su trenuto 1600 i 1400 gr.tako da moram samo dalje da se cuvam pazim i oslukujem sve ..

Odlicno, drago mi je da ste ti i decki dobro❤bas lijepo napreduju!!!

💙

• indy34
    04. Travanj 2020. 13:35

Dora4

indy34

Lijepo napreduju decki, bravo! Jeste vec razgovarali za carski ili cete to iduci put? Kad imas sljedeci pregled?😘💙💙

16.4 imam taj termin al i danas kako smo razgovarali radice se carski rez ,ostalo je sve manje vise risiko ..😘😘😘

ena0206
    04. Travanj 2020. 13:53

Ancy ❤️❤️ ne mogu ni zamislit koliko je tesko i izgleda nestvarno zapravo ovo sve..

• indy34
    04. Travanj 2020. 14:09

Hvala Cure na cestitkama i dobrim zeljama ..jeste hvala Bogu naprednu su pa da nam Bog svima da dobro i da nas sacuva svega do kraja sad ..Bas izgleda nema mira do samog kraja ..Moj iduci pregled kod moje dr.je 5.5.pa se nadamo onda jos jednom pregledu pre poroda 🤗🤗🤗

Vrapčić123
    04. Travanj 2020. 14:17

Indy drago mi je da je sve ok. Čuvajte se i pazite i dalje 🙏😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

04. Travanj 2020. 14:22

Indy drago mi je da je sve ok 😊
    Kaktusice i tvoja mala na zadak, drago mi je da ste dobro i neka si ti isla i provjerila situaciju 😘 

Skakavac
    04. Travanj 2020. 14:25

Ja se rijetko javljam.. Ali me razvoj događaja kod Anchy strasno pogodija. Sigurno je svaka od nas promislila o tome kako je to sada prozivljavati. Strasno je, ne daj Boze nikom. Zelim ti svu snagu ovoga svita i ljubav tvojih bližnjih da te gura u ovim trenucima. Drzi se 😪💓
     ostale cure, samo nastavite pozitivno, koliko god je moguce. Svi cine sve kako bi trudnoca prosla u najbolje redu, ali mnoštvo je nepredvidivih situacija i onih van nase moci. Cuvajte se i volite. 

kaktusica
    04. Travanj 2020. 14:37

Indy draga, super za pregled, neka deckiju 💙💙
    Lola hvala ti 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.