Ne krivim nikoga…doma sam bila pratila u cet se jos javljao ali 1 ili 2 puta jucer ga nisam osjetila i dosla sam na sv duh. Ustanovili su da srce ne kuca. Ja sam u soku. Nisam krvarila nije me boljelo po nicemu osim po pokretima nisam mogla skuziti
Joj draga, čak si nam se s mogla snage javiti. Izdrži to sada, to je mislim za majku jako teško. Uz tebe smo 💕
Sad citam sta je Ancy napisala pa bas prestrasnoooo ako je bas sve bilo dobro , zato ae takve stvari dogadjaju 🤦🏼♀️Nazalost znat ce za neko vrijeme kad odrade nalaze na bebi !!!
Nikome pozelila to ne bi, samo o tome mislim cijelo jutro i pitam se sto je sad , zasto se to dogadja !!!
Bas kad ovako procitam , volila bi da nisan ovdje.... a opet je toliko lijepog da covjek jednostavno ne koze otic ...
Draga Ancy, držite se zajedno,, otplačite i odtugujte koliko god je potrebno, budite jedno drugome potpora <3 . NE mogu ti riječima opisati koliko je teško izgubiti toliko željenu bebu u ranim tjednima trudnoće, a ne sada, gotovo pred sam kraj. TO je rana koja ostaje uvijek svježa na srcu majke koja to iskusi, no zato nosi sa sobom mnoge poučke o krhkosti i vrijednosti života.
Nemoj kriviti sebe, ti si odradila sve najbolje kako si mogla, ako budete u mogućnosti, ispratite dijete dostojanstveno, a ja se molim Svevišnjemu za vas da vam da snage da to lakše prebrodite i da imate jednog malog anđela koji će vas čuvati. Šaljem ti mnogo ljubavi u ovim teškim trenutncima.
Sreća mamina
Dobrodošao
A mila moja Ancy, tako je tesko i nestvarno citati sto ti se dogadja, kako i zasto 😔😔...mojoj sestricni se to dogodilo u 39. tjednu, tjedan prije termina. Na kraju je uzrok bila trombofilija.
U mislima sam s tobom draga, izdrzi i pojadaj se kad god ti bude tesko... tu smo za tebe... ❤
A mila moja Ancy, tako je tesko i nestvarno citati sto ti se dogadja, kako i zasto 😔😔…mojoj sestricni se to dogodilo u 39. tjednu, tjedan prije termina. Na kraju je uzrok bila trombofilija.
U mislima sam s tobom draga, izdrzi i pojadaj se kad god ti bude tesko… tu smo za tebe… ❤
U 39. tjednu 😱 pa kako takve stvari doktori ne primjete? 😒 pa ne naprave prijevremeni porod ili nesto?! Ajme, pa kazu trudnoca je blazeno stanje..
Ancy draga, pisi ako ti se pise i ako ti je tako lakse, o cem god... tu smo ❤️
Ancy draga, samo nam se javi i pisi, napravi sto god ti je lakse..zelim ti hrabrost da izguras jos ovaj mucni dio koji pred tobom danas, a onda snagu da nosis sve te emocije koje dolaze...mislim da govorim u ime svih kad kazem da sve suosjecajmo s tobom i zelimo ti da uspijes prebrodit ovaj uzasni gubitak!
Grlim te puno puno, ostani jaka, pusek
Draga Ancy moje iskreno saucesce 😥, ne postoje rijeci utjehe ali kao sto vidis sve smo uz tebe i podrska ako ti i kad ti bude potrebna znas da je tu mozes dobiti. Sada je blizina najdrazih jako bitna i bolujte koliko god je potrebno a vama zelim da sto prije nađete unutarnji mir ♥️
Ancy draga teško mi je išta napisati s čim bi te ohrabrila ili utješila. Od ❤️ mi je istinski žao. Drži se! 😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ancy ja ne znam sta da napisem ,sta da kazem ja sam u soku ..molicu se za tebe dati Bog da utjehu .strpljenja ..Moja kontrola napisacu samo sve je uredu posle ovoga sve sto napisem je previse ..idem kuci da jedem gladna sam i vjerovatno kao svi vi u stanju soka 😭😭😭
Draga, hvala Bogu da je sve u redu, pisi nam kad budes mogla, sigurna sam da ce i drugima biti drago cuti i lijepe vijesti danas😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji