Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    04. Travanj 2020. 12:43

Anchy draga, nema tih riči koje će te sad utješit...jednostavno uzmi sebi dovoljno vrimena da odboluješ, nemoj skrivat suze nego se dobro isplači.
    Lipo je čut da nikog ne osuđuješ, jednostavno se takve stvari događaju i mogu se dogodit bilo kome.
    Kako su cure rekle, kad ti bude najteže možeš se uvik javit ode. S nekim curama si se povezala više s nekima manje, ali sve suosjećamo s tobom i teško nam je. Sitit ću te se u svojim molitvama da dobiješ snage sve ovo podnit. ❤

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• lola777
    04. Travanj 2020. 12:45

Kaktusice, drago mi je da si ok.Mozda je i pijesak u bubregu pa od njega bolovi.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

04. Travanj 2020. 12:51

Ancy draga, uzasno mi je zao 😔

Dora4
    04. Travanj 2020. 12:56

Kaktusica super crp, javi nam dalje sto kazu! 😘
    Ancy ne mogu ni zamislit koliko ti je tesko, nadam se da su bar sestre i taj doktor normalni i suosjecajni..pokusaj u sebi pronac snage da izdrzis, misli na muza/decka, bliznje i fokusiraj se da izvuces iz sebe jakost prvo za ovo, ne znam uopce sto i kako da ti napisem..probaj koliko god mozes jednu po jednu situaciju sad hendlat, skupi snagu i koncentriraj se na ovo sto sad moras proc ♡ 

• indy34
    04. Travanj 2020. 13:10

Jos jednom da kazem dami je zaista mnogo zao zbog Ancy .😥...Ja ne znam sta bi rekla u ovakvoj situaciji,jel pre moje trudnoce imali smo u fam.slucaj koji se desio kao kod Tichy ..Tako da iskreno strjepim cjelu trudnocu i uvjek mi je to nesto neki strah u podsvjesti ....Moji momci su dobro obojica su glavam ispod mojih grudi ,ja sam zatvorena sve je uredu a oni su trenuto 1600 i 1400 gr.tako da moram samo dalje da se cuvam pazim i oslukujem sve ..

Trancie
    04. Travanj 2020. 13:27

Indy drago mi je da je sve uredu ❤️❤️Cuvaj svoje momke i sebe !!!
    Kaktusice zar stvarno 39 tj 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️A cula sam jos slucajeva da je uzrok trombofilija i kasnije trudnoce ok bile, ali bas u 2 da se tako dogodi... osmah me panika 
    Ancy sve su cure rekleee! Ovdje smo sve uz tebe ❤️❤️🙏

• Bebac24
    04. Travanj 2020. 13:30

Ancy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Strasnoo 😭😭😭
    Indy super za deckice ❤️pravi momcici 😊

• anav05
    04. Travanj 2020. 13:30

Ancy,vjerujem imenjakinjo, srce mi se slomilo, jako mi je žao...
    Javi se, ako budes mogla.
    Šaljem ti ❤❤❤❤❤

yvette
    04. Travanj 2020. 13:31

Ancy_23

Dora ne znam koji doktor je kako se zove. Tamna kosa i plave oci.
    Obdukcija ce pokazati…najgore mi je sto slusam kako zene radaju…rodila se beba upravo…uzas srce mi se slama.

Draga 😥 Drzi nam se...🙏

Rose1
    04. Travanj 2020. 13:31

Ancy draga, jos si uspjela naci snage i javiti nam se, srce mi slama na to sto ti se događa. Nemam prave rijeci utjehe, nista sto napisem nece umanjiti tvoju bol. Drz se, izdrzi❤u mislima si mi🙏

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.