Odakle je Ancy? Ne znam koja je bolnica tako reagirala, da ju puste kući. Valjda su i na ctg mogli vidjeti da otkucaji padaju. Pod tolikim sam šokom da mi mozak ne radi, stalno vrtim film je li imala rizičnu trudnoću. Koliko se sjećam ne. Ajme, ajme… Ne znam čime da zaokupi misli kad i ja moram ležati na kauču i mirovati pa mi ruka stalno seže za mobitelom. 😩
Da, to i meni nije jasno... Nije imala rizicnu trudnocu, do nazad tjedan dana beba se uredno javljala. I odjednom ovo. Po meni isto su tu dosta doktori zakazali.. To su ipak vec veliki tjedni gdje bi trebao dosta osjecat bebu. Jedan pokret dnevno je premalo. Realno. I tonje kod nje trajalo par dana. Ne mogu vjerovat da je nisu ostavili tu vecer na promatranju.. Mozda bi vidjeli da padaju otkucaji.
Znam ljude kojima se to dogodilo i radili su im porod prijevremeni bas zbog pada otkucaja srca.. I bebe su danas zive i zdrave.
Da, Tiki je imala abrupciju, odljustenje posteljice, strasno... A sad ovo s Ancy me bas dotuklo...jel moguce da se to dogodilo? 😔
Kaktusica, drago mi je da je pregled prosao ok, Petrica ce se brzo okrenut pa nece vise lupat bubrege.
Ancy, budi jaka 💔 uzasno mi je zao 😣
Cure pisati cu vam...mozda mi je lakse tako. Na sv duhu sam. U radaoni dobila sam gel za otvaranje i imam menstrualne bolove. Ovo moze cijeli dan potrajati. Meni je prva trudnoca bila, imam 29 godina i osim policisticnih jajnika nikakvih dr problema zdrava sam. Trudnoca je bila prirodna. I razvijala se u najboljem redu. Nisam imala mucnine bolove ni krvarenja nista. Blazena trudnoca na kojoj su mi svi zavidili. Prosli pon sam bila na refovnom pregledu sve je bilo ok. I od tog proslog pon sam pocela malo manje osjecati bebu. Nisam nesto obracala paznju na to. Ali kad sam skuzila da mi je cudno javila sam se svojoj gin privatnica i izvrsna doc. Dr estatiev i primila me odmah. Sve je bilo u redu srce protok kroz pupcanu. Samo je beba bila mirnija na uzvu. Ona mi je rekla neka se spakiram i odem na sv duh i neka me oni malo bolje jos pogledaju. Otisla sam iako mi je bilo glupo posto je kod nje bilo sve ok.
Primili su me i temeljito pregledali. Na ctgu sam vise od sat vrem lezala i otkucaji su bili od 140 do 150. Na uzvu vaginalnom i normalnom sve ok. Protok krvi kroz pupcanu normalan. Zakljucili su da je sve ok i da nema indikacije da me ostave. Rekli su da pratim pokrete i da idem normalno kod svoje gin na pregled a po potrebi dodem kod njih na hitni prijem i ranije.
Ne krivim nikoga...doma sam bila pratila u cet se jos javljao ali 1 ili 2 puta jucer ga nisam osjetila i dosla sam na sv duh. Ustanovili su da srce ne kuca. Ja sam u soku. Nisam krvarila nije me boljelo po nicemu osim po pokretima nisam mogla skuziti
Hvala vam na podrsci. Ovo nikome ne bi zeljela. Ne mogu vjerovati da sam tu i sto mi se dogada.
Ja se isto cudim na sve da je poslana doma 🤦🏼♀️Sigurno da nije sve ovo a koronom da bi mozda deugacije reagirali🤦🏼♀️ Samo mozemo molit da sve stima i ide normalno jer u ovim uvjetima je bas sve uzas 🤦🏼♀️Znam situaciju sa curom koja je s djetetom od 1,5 g sa kozicama 3 dana imala proc 40 temperaturu i vozali su je po Firulama, Krizinama nitko nije htio zaprimit djete dok roditelji nisu napravili cirkus, djecak nakraju upalu pluca ima kao komplikaciju kozica 🤦🏼♀️ Kaze samo je Korona bitna i nista vise , svi bjeze uzas ....
Ancy užasno mi je zao, ne mogu zamisliti koji bol prolaziš jer je to u velikim tjednima... želim da to sto prije prođe i da se ne mučiš previše.
Glupo je pitati, ali da li si dobila informaciju zašto se prestalo srce kucati?
Ancy jesu ti rekli zasto se to dogodilo, postoji li neki razlog? Uzas!
Ne znam, nemoguce da si ti primjetila da nesto ne stima, a da je sve bilo savrseno, pa kako je to moguce?? 😰
Drzi se, za ovo covjek bas mora biti jak!
Odakle je Ancy? Ne znam koja je bolnica tako reagirala, da ju puste kući. Valjda su i na ctg mogli vidjeti da otkucaji padaju. Pod tolikim sam šokom da mi mozak ne radi, stalno vrtim film je li imala rizičnu trudnoću. Koliko se sjećam ne. Ajme, ajme… Ne znam čime da zaokupi misli kad i ja moram ležati na kauču i mirovati pa mi ruka stalno seže za mobitelom. 😩
Da, to i meni nije jasno… Nije imala rizicnu trudnocu, do nazad tjedan dana beba se uredno javljala. I odjednom ovo. Po meni isto su tu dosta doktori zakazali.. To su ipak vec veliki tjedni gdje bi trebao dosta osjecat bebu. Jedan pokret dnevno je premalo. Realno. I tonje kod nje trajalo par dana. Ne mogu vjerovat da je nisu ostavili tu vecer na promatranju.. Mozda bi vidjeli da padaju otkucaji.
Znam ljude kojima se to dogodilo i radili su im porod prijevremeni bas zbog pada otkucaja srca.. I bebe su danas zive i zdrave.
Da to je trajalo od 26.3.kada je pitala jesmo li osjetili štucanje jer joj je čudno kako je malac slabo javlja 😩 neka joj Bog da snage za dalje. 🙏 Mene je ovo strašno potreslo, inače sam osjetljiva po prirodi, ali baš smo se sve zbližile, pa mi je još teže. Mislila sam obnoviti listu za preglede ali to ću kada smognem snage nju maknuti s liste. Sada nažalost ne mogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji