Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 12:39

Kaktusica i moja mala se tako nekako smjestila da ju slabije osjetim, al me opet nekako počela gurati kao da joj je stisnuto. Pokušaj s hladnom vodom, meni mala jako reagira na hladnu vodu i položaj koji joj ne paše baš, a to je lijevi bok, imam dojam da se odmah krene migoljiti kada sam u  položaju koji joj ne paše. Pokušaj tako nekako. Također citrisi ju razbude. I čokolada naravno ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    01. Travanj 2020. 12:39

marmar

kaktusica

Aaaa super Dora ,malo ces i odvratiti misli od svega s tim shoppingom, ima svega i svacega, ipak je i internet i Facebook jako napredovao od prije 13 god kad sam malome kupovala, nema cega nema a opet u moru toga ne znas sto ti treba a sto ne…
    Mene opet muci to slabije javljanje bebe, prosli tjedan se vidjelo preko trbuha kad bi lupila, sad je sve to nekako u dubini, mucim samu sebe s tim pa razne paranoje…izludit cu se.
    I mene muci kod koga na iduci pregled, privatni ginekolog je u samoizolaciji jos par dana, socijalni je ok a u bolnici ima njih par super ali me strah po bolnici setati…

Nemoj se oko toga živcirati. I ja sam se više puta prepala zašto ga ponekad uopće ne osjetim pa sam smorila ginića s pitanjima oko toga baš jučer na pregledu. Suma sumarum - bez brige, nekad su više nekad manje aktivni, okreću se na sto strana, a u ovoj fazi je sve to ok. Problem može biti kada ne osjetimo pred kraj trudnoće, a i tada ne mora biti odmah neki problem u pitanju!

Marmar 😘😘 Takvu utjehu trebam ❤ Sto je najgore ja se ne shecam da sam se nesto sekirala oko tih pokreta u prvoj trudnoci, znam da sam.ga osjetila dosta kasno jer to slucajno imam zapisano, negdje u 22. ili 23.tj. sam ga osjetila. I onda se sjecam pred kraj trudnoce kako je lupao jako, cijeli trbuh bi se znao okrenuti.

Rose1
    01. Travanj 2020. 12:43

Fluffy hm, pa sto kazu? Zasto jos mogu biti poviseni? Znaju biti zbog dehidracije, ali vjerujrm da puno pijes. Lijekovi? A sto se tice boli lijevo i desno mozda su ligamenti, a ne bubrezi?!

💙

Fluffy
    01. Travanj 2020. 12:44

Kaktusice, meni je isto curkica nekad aktivnija i osjecam je tokom cijelog dana...dok drugi dan bude mirna tek tu i tamo kakvo slabo lupkanje. Mirnija sam sto je vise osjecam, al nekad ni ne idem za tim ako sam taj dan vise u pokretu, oko poslova po kuci i slicno..pa ond na kraju dana shvatim da mi se danas nije cesto javljala..odnosno da sam je manje osjecala. 
    Vrapcic, gore sam napisala caj misleci na sok. 😅

kaktusica
    01. Travanj 2020. 12:45

https://ibb.co/kSZwvN6 Dora bog te sami cuo, vidi sto mi sad susjeda donijela 🤗😍🥰 Hahaha, makla sam i stetoskop i sve, popit cu sad malo soka od narance, dobro Vrapcic kaze. Ma evo javlja se ona al bit ce da je sramezljiva na tatu, na mamu nije sigurno 😂😂 
    Idem.napravit rizoto od teletine, prije 2 tjedna muz kupio 5 kila te teletine, nikako to pojest, pa snicle, pa toć, pa rizot, malo sam i Messiju skuhala nek omasti brk 🐶 Ovdje kod nas dobro zahladilo, jutros je valjda bila nula.

Rose1
    01. Travanj 2020. 12:46

Dora jao, jos ti sve duplo🤑🤑🤑ma, joj, frkica me hvata...najosnovnije cu bome...bas nam je sad korona trebala😤😤😤iako nikad nije pravo vrijeme za ovaj kaos

💙

Nikita206
    01. Travanj 2020. 12:46

Patpat - čitala sam jako loše komentare tako da provjerite prije nego naručujete, napišite u google Patpat experience... Sve slatko izgleda na slikama, ali... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fluffy
    01. Travanj 2020. 12:49

Rose, nema nitko objasnjenja🤷🏻‍♀️. Ja uzimam andol pro 75, jer mi je nakon prvog spontanog napravljena pretraga di je pokazano da imam blagu sklonost trombofiliji...pa uzimam tu minimalnu dozu. S obzirom na te jako povisene eritrocite pocetno u nalazu urina ja sam pretpostavila da je mozda i to razlog zasto mi i eritrociti divljaju u urinu iako neka ni traga upali, bas kao i proteini. Onda sam na svoju ruku prestala uzimati andol 3 dana pa napravila opet urin da vidim stanje s eritrocitima i bili su ok. Isto kao i proteini taj put. Kad bi to rekla doktorima, svi su rekli kak “vidis..moguce da je to”. Ali ono svi su mi i dalje djelovali zbunjeno🤷🏻‍♀️

Rose1
    01. Travanj 2020. 12:50

kaktusica

https://ibb.co/kSZwvN6 Dora bog te sami cuo, vidi sto mi sad susjeda donijela 🤗😍🥰 Hahaha, makla sam i stetoskop i sve, popit cu sad malo soka od narance, dobro Vrapcic kaze. Ma evo javlja se ona al bit ce da je sramezljiva na tatu, na mamu nije sigurno 😂😂
    Idem.napravit rizoto od teletine, prije 2 tjedna muz kupio 5 kila te teletine, nikako to pojest, pa snicle, pa toć, pa rizot, malo sam i Messiju skuhala nek omasti brk 🐶 Ovdje kod nas dobro zahladilo, jutros je valjda bila nula.

Oooo fino bome, super susjeda
    Ma mi cemo uvijek brinuti...kad nisam cula,zasto ne lupa?! Sad kad previse lupa, zasto lupa toliko?! Jel sve ok?! Pred jutro je toliko mali lupao da sam mislila da ce izaci, pa onda to stucanje ko pulsiranje...sva sam se prepala da nesto nije ok
    Lijepo se ti zasladi i chill

💙

DanijelaBB
    01. Travanj 2020. 12:52

Dora4

BlackLioness super za kolica!! 🤗
    Curly hahahaha sve sam blize tom zakljucku 😂
    Danijelahahahahaha ajme dotle je doslo, sanjate me 🤣 brineta, bez naocala, srednje debeljuskasta, tj.sad je trbuh toliki da ostatak tijela izgleda taman 😝

Asti falila san totalno 😁...ko zna zašto te moja podsvijest tako doživila.
    Moja bebačica se cila stisla na livu stranu tako da sad spavan ili na desnom boku ili u polusidećem položaju 🙈

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.