Ancy vjerujem da si u strahu, ti si ipak u 30.tjednu pa je za ocekivati da su aktivniji iako i to nista ne mora znaciti, vjerojatno je beba zauzela neki udoban polozaj ali svaka cast doktorici da te odlucila primiti i smiriti. Drzim fige od srca da je sve ok ❤❤
Poslije cu citati zaostatke jer sad ne stignem.
Samo da javim danas bila na pregledu,posto mi je posteljica dosta nisko moram mirovati i zabranila mi odnose do daljneg dok ne vidi dali ce se kasnije posteljica podici😭😭
Meni ti je također bila upravo tako položena posteljica i kasnije se digla. Bez brige, stigne se dići još.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Meni za PAI insercijsko delecijski genotip (4G/5G) i kod ACE delecijski genotip DD...ostalo sve normalno. Ma i ja sam za izbjegavanje lijekova u trudnoci koliko je god moguce. Ako se mora to je druga stvar. Nije ni meni bas bilo drago cuti da cu uzimati andol, ali eto s druge strane tako mala kolicina nema utjecaja na bebu. Ipak cu sad ulaskom u 3.tromjesecje prestati skroz.
Rose ma naravno draga da će sve nestati. 💪💪💪
Fluffy hvala ti na odgovoru 😘 Hm, a moguće da je kod tebe povezano sa pijeskom, ne bih se iznenadila. Ej, jesi li ti možda ivf trudnica? Možda nam je to nešto povezano s jajnicima. Iako ja nisam ni sigurna jesu li to jajnici uopće, to ja onako nagađam... 🤷♀️
A moraš li ponovo kontrolirati taj pijesak? I da, hm, proteini su ti pozitivni, kao i meni. UK dobra kao i meni... Isto ti menstrualni, na momente i ja pomislim na probavu kada su ti menstrualni bolovi, no nekako su mi više klasični blagi menstrualni. A ovo drugo što bolucka, bolucka kao i tebe, ja bih rekla jajnici, no tko bi to znao...
Mislim da cu naruciti 1 ili 2 yvette. Bas mi se svidjaju.
Cure- pitanje u vezi one potpore od poslodavca- mene ujutro zvalo vanjsko racunovodstvo- naravno da pojma nemaju jer su rekle da ja nemam pravo na to jer sam na teret drzave, a ne poslodavca, da su ovo komplikacije, a ne bolovanje. Daj mi napisite molim vas kako da im tocno kazem sto je to. Moram ja njih uciti, a ni ja ne znam 😂 Na poslu su rekli samo nek se cujem s njima i objasnim im.
Kaktusice i Dore bas ste me nasmijale, a mala mi spava priljubljena na ledja 🤣🤣🤣🤣cuj bunis se za teletinu... meni je praznik kad je teletina na stolu 🤭😍
Ma tvoja cura je neka zeznuta cini mi se ... tako je i moja prvorodjena zezala, zato sad ziva mira nema 🤦🏼♀️🤣🤣🤣 ova se cesto javlja, ali stalno mi je dole nisko buba nogama ... bila na zadak na zadnjem pregledu; gore jedino do pupka osjecam bice kad se okrece il nesto!!!
Ancy izdrzi do popodne bit ce to sve ok sigurno... uvijek smo u nekom strahu! Ali super ginekologa imas da te odmah primi i umiri ❤️❤️Javi se !!!!
Ja sam danas malo kuhala piletinu na toc sa domacim njokama .... bas smo se najeli!!! 🥳
Cure- pitanje u vezi one potpore od poslodavca- mene ujutro zvalo vanjsko racunovodstvo- naravno da pojma nemaju jer su rekle da ja nemam pravo na to jer sam na teret drzave, a ne poslodavca, da su ovo komplikacije, a ne bolovanje. Daj mi napisite molim vas kako da im tocno kazem sto je to. Moram ja njih uciti, a ni ja ne znam 😂 Na poslu su rekli samo nek se cujem s njima i objasnim im.
Leonie - meni je za tu potporu računovotkinja rekla da imam pravo na nju i da ju svakako očekujem jer tako stoji u kolektivnom ugovoru. Doduše, isplata će biti tek krajem svibnja, ali kad god dođe, dobro dođe. Imaš li pri ruci svoj kolektivni da im iščitaš točno u kojem je to članku?Komplikacije su isto bolovanje, ne znam zašto neki rade razliku!
Leonie drago mi je da je sve u redu kod tebe. Mislim da su u pravu, da je vjerojatno sve ok, no nas više remete psihički ti bolovi i probadanja pa si odmah pomislimo da nešto nije ok. Ja ti idem na pregled sutra / prekosutra. I jedva čekam ☺️☺️☺️
Kaktusica upravo sam u bio & bio gledala ovaj sok i razmišljala si ga naručiti. To je skroz čista brusnica koliko sam shvatila, je li tako? Ja se nadam da sada kada budem vadila krv i urin da će te beštije nestati 🤞🤞🤞
Trancie vjerojatno znas di je mesnica Zicer u Du, neki dan prije svog ovog ludila je bila kolona do ulaza u Zupaniju i kad je muz dosao na red ostala samo teletina 😂 Ma volim ju ja, to je najfinije meso al muz nije racunao na mali frizer koji imamo. Sad mu sve dolazi na naplatux kad sam ja u 11.mjm rekla da se kupi novi frizider bilo je -na ljeto cemo. Eto mu na sad 😆
E i mene to zanima, moram ih zvati
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji