Dobro jutro cure
Sretno svima na današnjim pregledima 💓
Dora sinoć san te sanjala kao plavušu s naoćalama i mršavu trudnicu 😁. Jesan blizu s tvojim opisom 😆
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Lijepe moje, ja sam cijelo jutro u shoppingu, tj. window shoppanju, otpadose mi prsti, nisam nista blize odluci sta mi treba 🙈 a jos kad ste sve pocele s tim shoppingom sam screenshotala neke postove i kao budem ja upila vasa iskustva pa cu lakse odlucit 😬🤣 mos mislit!!
Ne znam ni za sebe ni za njih vise sta di kako 🤣😂 nis, bit ce omotani u rucnike prvih par tjedana dok mamica ne profunkcionira..Rose i druge koje jos niste i ovim brigama, uzivajte jer je napeto ko u tvornici tregera 🤣🤣
BlackLioness super za kolica!! 🤗
Curly hahahaha sve sam blize tom zakljucku 😂
Danijela hahahahaha ajme dotle je doslo, sanjate me 🤣 brineta, bez naocala, srednje debeljuskasta, tj.sad je trbuh toliki da ostatak tijela izgleda taman 😝
Aaaa super Dora ,malo ces i odvratiti misli od svega s tim shoppingom, ima svega i svacega, ipak je i internet i Facebook jako napredovao od prije 13 god kad sam malome kupovala, nema cega nema a opet u moru toga ne znas sto ti treba a sto ne...
Mene opet muci to slabije javljanje bebe, prosli tjedan se vidjelo preko trbuha kad bi lupila, sad je sve to nekako u dubini, mucim samu sebe s tim pa razne paranoje...izludit cu se.
I mene muci kod koga na iduci pregled, privatni ginekolog je u samoizolaciji jos par dana, socijalni je ok a u bolnici ima njih par super ali me strah po bolnici setati...
Jutro svima 🙈ovih se dana budim sve kasnije. Jutros rano sam dozivjela prvu zabranu okretanja na desni bok 😂 valjda sam se cijela pokocila cijelu noc na lijevom i taman sto sam se okrenula, malisa se budi i BAM u slezenu😮 od divote sam se odmah ustala i prosetala i nije mi poslije bilo svejedno nastavit spavat 😂
Sretno danas na pregledima.
Rose, kakve ti to snove sanjas? 🙈😂
Mene napaljenost prati cijelu trudnocu, onaj dio mirovanja u pocetku je bio neizdrziv, kasnije je bila klasicna muska faza 'sta ako bebi nesto napravim' 😂 sad je samo pitanje jel spava il je budan 😂😂😂😂😂
Grudnjaci… Ja ih po doma izbjegavam nosit jer mi je tesko pogodit velicinu, a rast ce jos, imam osjecaj da sve steze😒 od svih svojih cura sam dobila savjet da ne kupujem neke ekstra skupe jer ce ih trebat, a ovi tipa h&m su i vise nego ok (inace volim potrosit na dobar grudnjak).
Haha, smijeh za ovo klasicna muska faza. Moj isto je ima paniku i detaljno proucavanje cerviksa i analizu di je bebi glava i koliko je daleko.
Jos uvik se povatamo, al ne sad toliko cesto, nekidan me cijeli trbuh bolio od O, a da ne kazem da sam se preznojila i uspuhala ko da sam trcala maraton :D
Neka ovaj mjesec prodje pa onda ovi kaktusicini savjeti do kraja :)
E, rekla mi je ginicka da joj se javim sljedeci tjedan da se dogvoorimo za pregled, tako da mislim da bi uskoro mogla vidjet svog malog napokon!Wohoo
Jutro svima 🙈ovih se dana budim sve kasnije. Jutros rano sam dozivjela prvu zabranu okretanja na desni bok 😂 valjda sam se cijela pokocila cijelu noc na lijevom i taman sto sam se okrenula, malisa se budi i BAM u slezenu😮 od divote sam se odmah ustala i prosetala i nije mi poslije bilo svejedno nastavit spavat 😂
Sretno danas na pregledima.
Rose, kakve ti to snove sanjas? 🙈😂
Mene napaljenost prati cijelu trudnocu, onaj dio mirovanja u pocetku je bio neizdrziv, kasnije je bila klasicna muska faza 'sta ako bebi nesto napravim' 😂 sad je samo pitanje jel spava il je budan 😂😂😂😂😂
Grudnjaci… Ja ih po doma izbjegavam nosit jer mi je tesko pogodit velicinu, a rast ce jos, imam osjecaj da sve steze😒 od svih svojih cura sam dobila savjet da ne kupujem neke ekstra skupe jer ce ih trebat, a ovi tipa h&m su i vise nego ok (inace volim potrosit na dobar grudnjak).
Haha, smijeh za ovo klasicna muska faza. Moj isto je ima paniku i detaljno proucavanje cerviksa i analizu di je bebi glava i koliko je daleko.
Jos uvik se povatamo, al ne sad toliko cesto, nekidan me cijeli trbuh bolio od O, a da ne kazem da sam se preznojila i uspuhala ko da sam trcala maraton :D
Neka ovaj mjesec prodje pa onda ovi kaktusicini savjeti do kraja :)
😂😂😂 Sve mi se cini da ce i meni tako
Kaktusica, i meni se to s javljanjem dogodilo prije par dana, lagana me panika uhvatila jer vise nije bilo udaraca vec samo kao protezanje. Beba je promijenila polozaj, malo se izokrenula kako joj je udobnije jer svaki dan ima sve manje mjesta i vise niti nece moc udariti tako jako na van... Sad ce pocet tulum po unutarnjim organima 😂
Rose i ja sam jutros online.
3 grudnjaka i carapice Asos i spavacice Boohoo. Iskreno mi je vise puna kapa kupovine. Skoro me svako jutro zove dostavljac da ima neki paket za mene. Malo mi je i neugodno, ali barem kuzi po kutijama da sam trudnica, a ne neki ludak koji mshnito kupuje online u vrijeme korone
https://ibb.co/yyqm717
https://ibb.co/bQF5HPm
Dora ma da bit će sve ok na kraju sigurna sam! ☺️
Taj tvoj gorki sok od brusnice iz Dm-a je po sastavu čista brusnica?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji