Dora kod mog socijalnog ginekologa koji je isto super zbilja. Inače bih ja bila kod njega sigurno da nisam morala na IVF. U kojoj si ti bolnici na kraju sada bila na pregledu, Sveti Duh?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro curke,
Nisam pohvatala jeli na kraju netko narucivao s patpat i jeli to us stranica? Ima super stvari, ali me strah ako nije iz eu da nebi morala ici na postu placati pdv 🤔 Znam da ne carine robu nize vrijednosti od 150€ ali pdv da, samo sam zaboravila proceduru
Jutro cure!
Sretno danas svima onima koji imaju preglede i čestitke na punim tjednima ❤️🎊
Draga Dora, nekad se osjećam kao padobranac i komentiram događaje kad se "primire".
Hoću reći da će sve biti ok❤️. Bitno da je sa bebicama sve u redu. Imam poznanicu koja je zadnjih 3 mjeseca trudnoće bila u bolnici sa svojim bebačima. Sigurna sam da joj nije bilo lako. Sad ima predivna dva smijuljka- curicu i dečkića.
I puno je takvih primjera...
❤️
Curka je ❤
Dora kod mog socijalnog ginekologa koji je isto super zbilja. Inače bih ja bila kod njega sigurno da nisam morala na IVF. U kojoj si ti bolnici na kraju sada bila na pregledu, Sveti Duh?
Na Duhicu da, tamo cu i ostat do kraja!
Super da ti je socijalni tako dobar i da ce te primit, drago mi je jako, bit ce sve dobro, vidjet ces!!
Jutro cure!
Sretno danas svima onima koji imaju preglede i čestitke na punim tjednima ❤️🎊
Draga Dora, nekad se osjećam kao padobranac i komentiram događaje kad se "primire".
Hoću reći da će sve biti ok❤️. Bitno da je sa bebicama sve u redu. Imam poznanicu koja je zadnjih 3 mjeseca trudnoće bila u bolnici sa svojim bebačima. Sigurna sam da joj nije bilo lako. Sad ima predivna dva smijuljka- curicu i dečkića.
I puno je takvih primjera…
❤️
Hvala ti! 🥰
Cestitam na punom tjednu lijepa moja! 💞🥳🥳
Jutro cure, ja jutros spavala do 10 😳
Cestitke cure na punim tjednima a one koje idu na preglede sretnooooo 🥳🥰😍❤
Yvette super je Patpat, nisam nikad narucivala ali ima ludilo preslatkih stvarcica 😍
Joj curke, ja gutam taj svoj (dm-ov) sok od cikle i jedino sto me drzi da ga ne pljunem je pomisao na buenic kojim cu taj okus izbacit iz usta 😂 a jos me ceka popodne i sok od brusnice koji je tooooliko gorak da se to ne da opisat 🙈 znaci jos jedan buenic ...ili ovaj podijelit pa pojest prutic sad, a prutic kasnije 😬
Jutro cure, ja jutros spavala do 10 😳
Cestitke cure na punim tjednima a one koje idu na preglede sretnooooo 🥳🥰😍❤Yvette super je Patpat, nisam nikad narucivala ali ima ludilo preslatkih stvarcica 😍
Opaaaaa ja si sve mislila kako ti garant nesto kuhas, a ti potegnula skoro do podne! I neka si 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji