Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    01. Travanj 2020. 12:22

Dora, hvala dragicka...moram priznati da su mi tjedni poceli ici sve brze...neuobicajeno s obzirom na stanje korone 😀😀

kaktusica
    01. Travanj 2020. 12:23

Dora Rijeka i neke bolnice u Zg su vrhunski organizirane sad, bas profesionalno, ljudi su rasporedjeni u timove tako da dezuraju pa odmaraju 14-14 dana. Kod nas situacija upravo katastrofalna, nemamo vanjski objekt za zarazene od korone, infektoloski odjel s bolesnicima je u sklopi bolnice a odmah iznad je ginekologija, ventilacija je vec godinama jako upitna. Naime, postoji i vrtic u sklopu bolnice  u kojem sam radila 7 godina, da samo znas kakvi mirisi bi nam dolazili, jezila sam se od muke. Da ne spominjem da neke sestre ne nose maske sada i ovo doba, ljudi setaju, ma kaos zivi. Imali su i jednu sunjivu trudnicu neki dan na koronu, jednostavno mi se ne ide tamo... Mislim da cu na kraju kod svog socijalnog, tek sam se prebacila kod njega, nego kako sam u startu krvarila pratili su me u bolnici, ovaj mi se  cini ok, kazu neke zene da je panicar, a boze moj...sta da mu radim 😁
    Suzi samo odmaraj i sto vise miruj, puno nas ti je ovdje u klubu riba na suhom 🐡

Leonie90
    01. Travanj 2020. 12:26

Vrapcic, rjedje me boli, ali i dalje me presijece, samo ne onako konstantno kao onih dana. Ali evo danas sam u situaciji da jedva hodam- ne od menstrualnih nego od ovih sirenja.. kada ides na pregled ono? Mislim da je to neka pojava koja nam ne remeti nista osim osjecaja sigurnosti. Nadam se da je sve dobro i kod tebe, ja sam bila prosli tjedan na pregledu, i sve je okej. 
    Yvette prekrasne su mi ove spavacice. Kolika je postarina? 

Dora4
    01. Travanj 2020. 12:28

Rose1

Dora4

Kaktusice ne brini, okrenula se i to je to, bude se vratila pa ces opet osjetit intenzivnije! Sigurno je sve dobro 💝💞 hm iskreno, moja bolnica je sablasno prazna i takva trijaza ispred da sam se bas zapravo osjecala sigurno jer vidim da nema samse da prime i puste nekog bzvz tko nema vrlo dobar razlog bit tamo, neka zena (NE trudnica) rekla da ce bit iskrena i da je kasljala, al kao popila je antibiotik i vamo tamo, bome je nisu pustili, zvali dr. i procijenili da nije hitan slucaj za tu neku pretragu sta je imala..realno, ides pod maskom, rukavicama, napucana trudnickim hormonima, ne vjerujem da se sto moze dogodit, a tamo ti mogu na licu mjesta odradit i pretrage i sve ako je potrebno!
    Yvette e ja se ne usudim izvana narucivat jer sam misla da mi mozda nece doc..znaci tebi normalno sve prolazi?
    Znaci ja trenutno u h&m kosarici imam 500€ na 30ak artikala i ne znam sta bi izbacila jer realno stvarno smijesno malo stvari zapravo, paketic po 3 bodija njoj, 3 njemu, hlacice, pidjamice, baverini, sebi gace (jer nosim samo tange pa da imam bar nakon poroda ako ce trebat koji dan gace haha) i 3 spavacice..jel treba uopce rec da to nije ni priblizno dovoljno niceg hahahahah
    Vrapcic pogledam kad ustanem iduci put pa ti javim, nisam citala 🙈🙈🙈🙈 biottinu ciklu imam, a brusnica onaj bio dm

Aaaaaa, 500eura, jao, bankrot zesci, sve me strah kad krenem

Jucer laganih 10 somica baj baj na namjestaj, madrace, posteljinu i sjedalice, a vjeruj mi kad krenes tu robicu trpat i shvatis sto ti sve treba mislim da isto jako brzo dodjes na 10, sve ce to prerast za par tjedana..a jesam li spomenula da su kolica koja zelim 15 hahahahahahhaahhahahhahahahahahahahahahah (vrlo nervozno smijanje)

kaktusica
    01. Travanj 2020. 12:30

Vrapcic meni je ovaj sok top https://ibb.co/rMYJLQn iz bio&bio, jos je kiseliji i nekako gusci i koncentriraniji od onog iz dm-a. Neki dan mi je muz kupio 5 boca da imam, kad nestane pijem one iz dm-a al ovaj je kisel za poludit, organski je.
    Fluffy cestitam na punih 24 tjedna 🥰🥳 Dobila sam neki dan onu kremu Klotrimazol za rodnicu pa namazala bedro, skoro sve nestalo, jos mi je najbolja ispala dosad.
    Dora imas pravo, vjerojatno je cura promijenila polozaj pa drugacije buba. Uzela sam blesa stetoskop i slusala ali nakvise se cuju moja crijeva pa onda uprem u neku tocku i mislim jao pa srce joj cujem, onda skuzim da su to moji otkucaji vjerojatno u nekoj zili 😂 Ali kad pomakne nogu bas se cuje onako "tup, tup" 🥰

Mila7
    01. Travanj 2020. 12:31

Pozdrav svima, uskoro se bacam na citanje zaostataka :)).
    Stigla mi je danas robica koju sam narucila preko Nexta, stvarno je odlicna i sada vidim da im do daljnjeg skladište ne radi a mislila sam jos sinu starijem robice ljetne naruciti.
    Ranije sam pisala da sam imala problema sa H&M, uglavnom vratiti ce lovu kroz 15tak dana a kazu da nisam odabrala drzavu Hrvatsku i da zato nije prosla kupovina.
    E sad ako moze pomoc, u profilu sam odabrala drzavu i na dnu stranice opet. Ima li nacin da provjerim jel mi drzava ok, cisto da izbjegnem opet sve komplikacije?
    Nadam se da ste sve dobro 😘

Maggy_1
    01. Travanj 2020. 12:34

Suzi3025

Poslije cu citati zaostatke jer sad ne stignem.
    Samo da javim danas bila na pregledu,posto mi je posteljica dosta nisko moram mirovati i zabranila mi odnose do daljneg dok ne vidi dali ce se kasnije posteljica podici😭😭

Suzi koliko ti je nisko posteljica? 

Dora4
    01. Travanj 2020. 12:34

kaktusica

Dora Rijeka i neke bolnice u Zg su vrhunski organizirane sad, bas profesionalno, ljudi su rasporedjeni u timove tako da dezuraju pa odmaraju 14-14 dana. Kod nas situacija upravo katastrofalna, nemamo vanjski objekt za zarazene od korone, infektoloski odjel s bolesnicima je u sklopi bolnice a odmah iznad je ginekologija, ventilacija je vec godinama jako upitna. Naime, postoji i vrtic u sklopu bolnice u kojem sam radila 7 godina, da samo znas kakvi mirisi bi nam dolazili, jezila sam se od muke. Da ne spominjem da neke sestre ne nose maske sada i ovo doba, ljudi setaju, ma kaos zivi. Imali su i jednu sunjivu trudnicu neki dan na koronu, jednostavno mi se ne ide tamo… Mislim da cu na kraju kod svog socijalnog, tek sam se prebacila kod njega, nego kako sam u startu krvarila pratili su me u bolnici, ovaj mi se cini ok, kazu neke zene da je panicar, a boze moj…sta da mu radim 😁
    Suzi samo odmaraj i sto vise miruj, puno nas ti je ovdje u klubu riba na suhom 🐡

Omg, oke, onda svakako izbjegavat koliko mozes!! 
    Hm doktor panicar i ti zabrinuta, divan susret je pred vama 😋😋 jos ces ti njega tjesit na kraju pregleda hahahahha
    Neka samo on lijepo tebe pregleda i uvjeri da je s bebicom sve u najboljem redu, sto mi doktorice krafnice vec znamo pa da imas bar koji dan mira!! 💞

Rose1
    01. Travanj 2020. 12:37

kaktusica

Aaaa super Dora ,malo ces i odvratiti misli od svega s tim shoppingom, ima svega i svacega, ipak je i internet i Facebook jako napredovao od prije 13 god kad sam malome kupovala, nema cega nema a opet u moru toga ne znas sto ti treba a sto ne…
    Mene opet muci to slabije javljanje bebe, prosli tjedan se vidjelo preko trbuha kad bi lupila, sad je sve to nekako u dubini, mucim samu sebe s tim pa razne paranoje…izludit cu se.
    I mene muci kod koga na iduci pregled, privatni ginekolog je u samoizolaciji jos par dana, socijalni je ok a u bolnici ima njih par super ali me strah po bolnici setati…

Meni je privatni ginekolog rekao bez da sam pitala da ce biti dana kad necu cuti bebicu i da se ne prepadnem odmah...vidio da ima s luđakinjom posla pa me na svasta upozorio🤣😂🤣
    Nemoj brinuti, par dana sam i ja tako cula u dubini...
    Pa ako ti je ok socijalni bolje odi kod njega nego da po bolnici setas...
    Kazes da u Ri za sada dobro funkcioniraju, nadam se🙏

💙

Dora4
    01. Travanj 2020. 12:38

kaktusica

Vrapcic meni je ovaj sok tophttps://ibb.co/rMYJLQn iz bio&bio, jos je kiseliji i nekako gusci i koncentriraniji od onog iz dm-a. Neki dan mi je muz kupio 5 boca da imam, kad nestane pijem one iz dm-a al ovaj je kisel za poludit, organski je.
    Fluffy cestitamna punih 24 tjedna 🥰🥳 Dobila sam neki dan onu kremu Klotrimazol za rodnicu pa namazala bedro, skoro sve nestalo, jos mi je najbolja ispala dosad.
    Dora imas pravo, vjerojatno je cura promijenila polozaj pa drugacije buba. Uzela sam blesa stetoskop i slusala ali nakvise se cuju moja crijeva pa onda uprem u neku tocku i mislim jao pa srce joj cujem, onda skuzim da su to moji otkucaji vjerojatno u nekoj zili 😂 Ali kad pomakne nogu bas se cuje onako "tup, tup" 🥰

Jaooo znas ono kad kazu da su doktori najgori pacijenti? 
    Ocito nisu upoznali doktorske zene 😋 daj se mani stetoskopa i primi se pravljenja rucka, spavala do prije sat i pol, sad se izmozdavas igrom skrivaca s malom, a hrana??!??! Treba jest!! Da vidis kako ces bit bolje, a i mala se mozda jace javi kad je nahranis 🤗🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.