Rose, nema nitko objasnjenja🤷🏻♀️. Ja uzimam andol pro 75, jer mi je nakon prvog spontanog napravljena pretraga di je pokazano da imam blagu sklonost trombofiliji…pa uzimam tu minimalnu dozu. S obzirom na te jako povisene eritrocite pocetno u nalazu urina ja sam pretpostavila da je mozda i to razlog zasto mi i eritrociti divljaju u urinu iako neka ni traga upali, bas kao i proteini. Onda sam na svoju ruku prestala uzimati andol 3 dana pa napravila opet urin da vidim stanje s eritrocitima i bili su ok. Isto kao i proteini taj put. Kad bi to rekla doktorima, svi su rekli kak “vidis..moguce da je to”. Ali ono svi su mi i dalje djelovali zbunjeno🤷🏻♀️
I ja pijem andol i nisam najsretnija zbog toga. Jedan doktor mi nedavno rekao da ga nema smisla i da mi to ne treba pa ti sad znaj...mozda stvarno od andola🤷♀️
💙
Kaktusice i meni se mali ne javlja zadnjih dana. Bas pratim u 29tt sam. Do prije tjedan i pol se premetao osjetila sam ga i vidjela a muzic isto kad je stavio ruku. I onda odjednom slabi udarci za koje nisam ni sigurna dal su crijeva ili on. I tako vec 3 dana. Osjetim ga mozda 2x dnevno.
Malo sam se usrala iako nisam panicar pa sam gin poslala e mail. Rekla mi je da dodem danas samo da provjerimo...ja sam ocekivala da ce reci da sam luda da je to ok samo da pratim..malo mi je bilo i glupo pisati joj o tome. A sad kad je rekla da dodem ne mogu docekati 17h da odem tamo,i nije mi svejedno.
Nisam ga od jucer oko 6 popodne osjetila a i tad je bilo tako slabo da vise ni sama ne znam sto je to bilo.
Rose, jesu i tebi nalazi pokazali nekakvu sklonost trombofiliji od prije ili se u trudnoci nesto dogodilo zbog cega je uvela? Meni je rekla do 30.tjedna no ja evo iskreno planiram i prije prestati. To je toliko blag poremecaj da par drugih ginekologa je reklo da je nalaz uredan. Razog zasto ipak uzimam je sto obiteljski imam osobe koje su patile od duboke venske tromboze, pa racunam svakako da ako postoji i najmanja sansa za necim da je bolje sprijeciti. Obzirom da znam o lijekovima, osobno sam misljenja da kad je u pitanju nekakav poremecaj koji moze biti za trudnocu poguban, da bi definitivno jedino heparinske injekcije bile od pomoci.
Kaktusicei meni se mali ne javlja zadnjih dana. Bas pratim u 29tt sam. Do prije tjedan i pol se premetao osjetila sam ga i vidjela a muzic isto kad je stavio ruku. I onda odjednom slabi udarci za koje nisam ni sigurna dal su crijeva ili on. I tako vec 3 dana. Osjetim ga mozda 2x dnevno.
Malo sam se usrala iako nisam panicar pa sam gin poslala e mail. Rekla mi je da dodem danas samo da provjerimo…ja sam ocekivala da ce reci da sam luda da je to ok samo da pratim..malo mi je bilo i glupo pisati joj o tome. A sad kad je rekla da dodem ne mogu docekati 17h da odem tamo,i nije mi svejedno.
Nisam ga od jucer oko 6 popodne osjetila a i tad je bilo tako slabo da vise ni sama ne znam sto je to bilo.
I ja bih bila izvan sebe jer sam panicar, ali sigurna sam da je sve ok...događa se to, nisu svakii dan jednako aktivni. Bolje da ti je ginek.oprezna pa ces bar biti na miru nakon pregleda
💙
Kaktusica ajmeee i ja bi!!!!! 🤤🤤
Ancy sretno draga i cekamo da nam javis da je sve super!! 😘😘
Rose da samo najosnovnije i bome 😯😯 ahahaha a nece mi nitko ni u babine moc doc jer ce me bit strah da nas ne zaraze..hahah a nista, prvo cu poslat broj racuna pa kad uplate uspostavim video call i nek gledaju bebe! 😂😂😋
Ancy, javi nam se nakon pregleda..vjerujem da ce sve biti ok iako bih i ja bila zabrinuta u toj situaciji. Bolje da se reagira na svaku promjenu nego da se odmahne rukom.
I ja se nadam da je sve ok i da se samo lijepo namjestio pa nema potrebu mrdati se! Bolje da provjerimo bar cu mirno spavati.
Javim vam svakako 😊
Leonie mislim oko 6 € postarine, uglavnom 3 spavacice s postarinom 380 kn
Dora meni je do sada sve ok stizalo iz vana. Cak mi je brze dolazilo nego recimo iz babycentra.
Rucnik za bebe s kapuljacom sam nasla u Ikei za 70 kn, 100 posto pamuk. To sam cvrsto odlucila da necu placati 150, 200 kn koliko je na nekim drugim mjestima.
Rose, jesu i tebi nalazi pokazali nekakvu sklonost trombofiliji od prije ili se u trudnoci nesto dogodilo zbog cega je uvela? Meni je rekla do 30.tjedna no ja evo iskreno planiram i prije prestati. To je toliko blag poremecaj da par drugih ginekologa je reklo da je nalaz uredan. Razog zasto ipak uzimam je sto obiteljski imam osobe koje su patile od duboke venske tromboze, pa racunam svakako da ako postoji i najmanja sansa za necim da je bolje sprijeciti. Obzirom da znam o lijekovima, osobno sam misljenja da kad je u pitanju nekakav poremecaj koji moze biti za trudnocu poguban, da bi definitivno jedino heparinske injekcije bile od pomoci.
Ja ti ne volim lijekove i cijelu trudnocu brinem o utjecaju na bebicu. Nitko nije imao venske tromboze. Ja sam ti mpo trudnica i radili mi pretrage.
Heterozigot pai i MTHFR 1238 homozigot. Sve one druge pretrage su ok, proteini c,s, leiden 5, MTHFR 677. I ja sam cula da samo heparin pomaze. Meni kazu da je to blago i da je mutacija 1238 puno blazs od 677.
💙
Fluffy vadila sam i d-dimere u trudnoci i ful niski bili, sad nisam dugo...nadam se da je ok🙏
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji