Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    01. Travanj 2020. 13:55

Dora uhh 500€samo za to je meni oaobno puno previse.
    Ima i drugih stranicansa mozda malo nizim cijenama bar za bebace koji to tako brzo prerastu. 
    Ja ni za prvog a ni sad ne kupujem nista sta je skupo jer znam da nema smisla. 
    Niti cu ga za doma oblaciti u tutu od 100-200 kn a ako di idemo moci ce je nosit jednom dvaput i prerasti ce.
    A pogotovo tebi x2.
    Ajmee koje cifre uhhh 😕ali zato je sreca duplo veca 🥰🥰🥰
    Kako si nam danas?
    Evo ja jos malo odbrojavam do pregleda 😊 najela se ko prasica, strah me tamo stati na vagu 😭bit cu u plusu 15kg sigurno. 

kaktusica
    01. Travanj 2020. 13:56

Vrapčić123

Kaktusica upravo sam u bio & bio gledala ovaj sok i razmišljala si ga naručiti. To je skroz čista brusnica koliko sam shvatila, je li tako? Ja se nadam da sada kada budem vadila krv i urin da će te beštije nestati 🤞🤞🤞

Da da, 100% cista brusnica, ekoloski uzgoj. Kod nas jako brzo nestane, jja narucim svako malo po 3 boce.

Rose1
    01. Travanj 2020. 13:56

Fluffy

Meni za PAI insercijsko delecijski genotip (4G/5G) i kod ACE delecijski genotip DD…ostalo sve normalno. Ma i ja sam za izbjegavanje lijekova u trudnoci koliko je god moguce. Ako se mora to je druga stvar. Nije ni meni bas bilo drago cuti da cu uzimati andol, ali eto s druge strane tako mala kolicina nema utjecaja na bebu. Ipak cu sad ulaskom u 3.tromjesecje prestati skroz.

A da, a sto cemo kad moramo, bar tako kazu, ali meni dali 100😱 I ja cu prestati piti do 30.

💙

Fluffy
    01. Travanj 2020. 13:57

Vrapcic, da...pijesak vjerojatno jer u sedimentu je bilo ponesto i tih kristala koji ukazuju na tu mogucnost. I onda ako su malo ostetili koju kapilaricu prilikom prolaska, meni radi andola se sve to sporije zaustavlja krvarenje, pa su zato eritrociti ludovali. Ja sam to tako nekako sebi objasnila, kako nitko drugi od internista preko ginekologa mi nije znao dati bolji odgovor od “mozda je ovo..mozda je ono..” 🤣. Nekako racunam da sve dok nam nisu ti bolovi jaki i problematicni da su zapravo normalni...posebno ako smo napravile sve potrebne pretrage. Inace nisam IVF trudnica. Prirodno sam zacela u oba slucaja...medutim eto taj prvi pokusaj je zavrsio lose. PHD nalaz je ukazivao na to da je vjerojatno neka kromosomska greska bila u pitanju, ali svakako sam zeljela obaviti i sve druge pretrage prije iduce trudnoce da smanjim sanse da mi se to gorko iskustvo ponovi ako postoji neki drugi uzrok😓

kaktusica

Rose, Leonie to je jednokratna potpora u proajeku 3 hrvatske place ili cesto manje koja se dobiva nakon 3 mj. neprekidnog bolovanja. Neke firme imaju to neke ne, nazalost moja ne jer komplikacije ne smatraju bolovanjem.

• Bebac24

https://ibb.co/jHYtmjM ❤️ 

Fluffy
    01. Travanj 2020. 14:01

Rose, izdrzat cemo onda jos koji tjedan kad smo i do sad s tim andolom💪. Sve ce biti dobro 😀🤗

Rose1
    01. Travanj 2020. 14:04

Fluffy

Rose, izdrzat cemo onda jos koji tjedan kad smo i do sad s tim andolom💪. Sve ce biti dobro 😀🤗

Hvala ti, bit ce sve dobro ko sto kazes❤🤗

💙

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 14:07

Ancy vjerujem da će sve biti ok, javi nam se nakon pregleda! 😘😘😘
    Fluffy prijateljici je dijagnosticirana trombofiija nakon 5 spontanih.  Ona si mora svaki dan davati neke injekcije. I sve super sa trudnoćom. Trudna je kao i ja točno. Beba zdrava, sve ok. No možda je ipak kod nje to teži neki slučaj obzirom da si mora injekcije davati svaki dan... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    01. Travanj 2020. 14:08

Kaktusica draga to kuzim, ali kaze Leonie da u to ne ulazi jer nas placa drzava pa mi nije jasno???🤷‍♀️

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.