Kaktusice ne brini, okrenula se i to je to, bude se vratila pa ces opet osjetit intenzivnije! Sigurno je sve dobro 💝💞 hm iskreno, moja bolnica je sablasno prazna i takva trijaza ispred da sam se bas zapravo osjecala sigurno jer vidim da nema samse da prime i puste nekog bzvz tko nema vrlo dobar razlog bit tamo, neka zena (NE trudnica) rekla da ce bit iskrena i da je kasljala, al kao popila je antibiotik i vamo tamo, bome je nisu pustili, zvali dr. i procijenili da nije hitan slucaj za tu neku pretragu sta je imala..realno, ides pod maskom, rukavicama, napucana trudnickim hormonima, ne vjerujem da se sto moze dogodit, a tamo ti mogu na licu mjesta odradit i pretrage i sve ako je potrebno!
Yvette e ja se ne usudim izvana narucivat jer sam misla da mi mozda nece doc..znaci tebi normalno sve prolazi?
Znaci ja trenutno u h&m kosarici imam 500€ na 30ak artikala i ne znam sta bi izbacila jer realno stvarno smijesno malo stvari zapravo, paketic po 3 bodija njoj, 3 njemu, hlacice, pidjamice, baverini, sebi gace (jer nosim samo tange pa da imam bar nakon poroda ako ce trebat koji dan gace haha) i 3 spavacice..jel treba uopce rec da to nije ni priblizno dovoljno niceg hahahahah
Vrapcic pogledam kad ustanem iduci put pa ti javim, nisam citala 🙈🙈🙈🙈 biottinu ciklu imam, a brusnica onaj bio dm
Aaaaaa, 500eura, jao, bankrot zesci, sve me strah kad krenem
Jucer laganih 10 somica baj baj na namjestaj, madrace, posteljinu i sjedalice, a vjeruj mi kad krenes tu robicu trpat i shvatis sto ti sve treba mislim da isto jako brzo dodjes na 10, sve ce to prerast za par tjedana..a jesam li spomenula da su kolica koja zelim 15 hahahahahahhaahhahahhahahahahahahahahahah (vrlo nervozno smijanje)
Moram da te ispravim oprosti ti ne zelis ta kolica ti trebas ta kolica ..ja imam sve argumente ako helis napisem ti ..Kad sam rekla sve argumente mom muzu ostao je otvorenih usta i rekao ..zaista ne dolazi u obzir ni jedna druga .jel svaka druga kolica su samo opasnost za bebe 😂😂😂
Leonie to se točno zove Naknada za duže bolovanje. Dakle nakon 90 dana se ta naknada dobije od poslodavca. Imaš na to pravo, jedino ako vam po kolektivnim ugovorom nije drukčije propisano. I slobodno im naglasi su komplikacije također bolovanje, neki to brkaju malo.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica upravo sam u bio & bio gledala ovaj sok i razmišljala si ga naručiti. To je skroz čista brusnica koliko sam shvatila, je li tako? Ja se nadam da sada kada budem vadila krv i urin da će te beštije nestati 🤞🤞🤞
Da da, 100% cista brusnica, ekoloski uzgoj. Kod nas jako brzo nestane, jja narucim svako malo po 3 boce.
Ok. Hvala draga! 😘
Rose, Leonie, meni je po cl. 62 TKU-a, al spadam pod javnu sluzbu. Provjerite kod svog poslodavca imate li TKU i sto pod njim pise.
Leonie to se točno zove Naknada za duže bolovanje. Dakle nakon 90 dana se ta naknada dobije od poslodavca. Imaš na to pravo, jedino ako vam po kolektivnim ugovorom nije drukčije propisano. I slobodno im naglasi su komplikacije također bolovanje, neki to brkaju malo.
Hvala🤗tako cu i ja reci
💙
I kaktusica 😊
Nakon 42 dana ide se na teret hzzo, a ne vise poslodavca, no to nema veze, sve spada pod dugotrajno bolovanje i komplikacije su dijagnoza po MKD ako to vasi u racunovodstvu ne znaju... 😉
Samo provjeri kolektivni ako ga imate jer poslodavac to nije duzan dat osim ako nije upisao kao clanak u kolektivnom.
Kaktusica joj slabo mi od tih pametnjakovića, nego što je nego bolovanje, pa nisi na godišnjem odmoru nego doma čuvaš trudnoću kako bi se beba rodila zdrava. Joj dobim mlade od takvih glupih izjava... Ma to se samo oni izvlače da trudnicama ne moraju isplatiti taj iznos... A znaju oni itekako da je i to bolovanje.
Fluffy smatram da je dobro da si detaljno obavila sve pretrage prije trudnoće. Barem si mirna i znaš da je po tom pitanju sve ok. A vjerujem da će ti ova trudnoća lijepo uredno završiti sa zdravom bebom 💞 Zbilja mi je žao da si morala to proći... 😔 A ovo mislim da si u pravu, dok nisu neki baš jaki bolovi, vjerujem nekako da ne može biti nešto fatalno. Tog se i ja nekako držim. 🤞🤞🤞
Hvala vam cure na odgovorima, nemam ug kod sebe.. Budem im javila to, a ako opet kazu ne, necu dalje nista ni pitati. Kako je rekla rose, glupo mi je u ovoj situaciji sad. Ali barem znam da sam pitala.
Curly Sue ma provjerila ja to odavno zvala i sindikat ali mi nemamo ma to pravo, sad cu ti stavit dio naseg famoznog kolektivnog
https://ibb.co/xCH9nbG Evo ovako stoji u nasen kolektivnom a ja tu ne spadan jer imam cihelu osnovicu od HZZO-A
Sortiraj odgovore
Najstariji