Jutro ekipa 😁
Sretno svima na pregledima danas ,javljajte nam lijepe vijesti ❤️❤️❤️🙏
Grudnjak/negrudnjak - ja sam s malom nosila potkosulje iz hm, one imaju kao top stegnut pa sam tu stavila blazinice pa mi nije curilo nigdje, a imala sam grudnjake h&m bez punjenja ikakvog; vani bi obukla normlani jer mi je sve blizu pa nisam dojila vani nikad!!
Tako da vi koje ne nosite grudnjak mozete tako snpotkosuljom za dojenje kombinirat 😁meni osobno nije nesto posebno curilo, najvise bi islo kad bi dojila pa na drugu 🤣🤣🤣
Curly presladak je oni na krafnice 🥰🥰🥰
Ja sam jucer tako lose bila,il mi je tlak nizak bio ili ne znam sta je , cijelo popodne sam prelezala i isla prije 10 u krevet, mantalo me, neki umor ... valjda danas nece bit tako 😍
Opet sam pozaboravljala sto sam sve procitala ❤️🤭
Dora, Indy, Trudy, Vucica, Zuza, Barby, Dana, sveacestitam nam punim tjednima ❤😍
Ako sam koga zaboravila soriii.
Kako ste?
Ja iman filing da su mi se sa ulaskom u trece tromjesjece vratile sve tegobe.
Od sinoc me ponovo mucnina pocela vatat, zeludac boli, podrigujen ko luda, noge me bole, nekako san sebi teska, priko dana spavan ko zaklana, navecer brojin ovcice, neman apetita, poceo mi se dizat zeludac, stalno iden na wc piskit, a probava se zablokirala. Osjecan se ko na pocetku trudnoce 😑
Danas mi je prvi dan proslo kroz glavu jedva cekam rodit (naravno odma sam maloj zapritila, stoj tu bar do 36 tjedna)!
Jutro 🌞🌞🌞 ajde polako da do kraja tjedna zatopli više, roštilj se sprema za vikend 🐷. E tako bi i ja, neka stoji tu bar dovoljno tjedana, pa dubi na glavi i bude spremno za "carinjenje" 😂 nervoza me hvata iz dana u dan, bliži se sutrašnji pregled, nisam 2 mjeseca bebu vidjela, možda spol saznam. Ne znam kako vi, ali hvata me neki filing da zbog tolike želje da imam prvog dečkića neću biti dovoljno hmm vesela ili da necu davati dovoljno curici. Čitala sam da taj osjecaj nestane pri porodu. Morat ću se u tom slucaju preprogramirat. Mislit na sve lijepo što bi moglo biti u majka-kcer odnosu. Frizure, konjići, jahanje, gimnastika ili ples... 🤔😍 Ja sam starija sestra (više sam bila ko brat haha) , ali priznam da bih poludjela da imam sestru, jedva sam našla kroz život par "normalnih" prijateljica koje nisu problematicne i narcisoidne. Otud valjda moj strah od odgajanja curice 😱
Jutro curke!
Leonie a da, svakako je bolje mirovanje. I reci mi boli li te manje otkako tako paziš malo manje?
Rose draga još me zezeaju ti menstrualni bolovi, jedva čekam pregled i vađenje krvi da se uvjerim da je infekcija otišla. I da mi opet provjere od čega je to.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke koje imaju danas preglede sretnoo vam bilo i javite nam dobre vijesti. 🤞
Dora, tek sam procitala zaostatke pa vidjela i kako je prodao tvoj pregled. Stvarno nije lako nositi blizance, i zaista mi je zao sto te je sve snaslo bas u najgore moguce vrijeme...medutim vjerujem da ce sve biti ok, i da ces svojom pozitivom izgurati tu trudnocu sto duze moguce unatoc problemima. Bebe super napreduju i to je najbitnije trenutno. 🥰🥰👼👼
Vrapcic, jos traju bolovi? 😔 kad ti je iduca kontrola? Moguce lako i da je to od rastezanja ligamenata. Ja inace primjetim da meni bas od duzeg stajanja na nogama se jave bolovi u trbuhu...s donje strane i s lijeve i desne...najcesce kad kuham rucak ili peglam.
BlackLioness ja sam imala obrnut problem- sta i kako cu s deckom. Necu lagat kad kazem da sam bila razocarana sto je decko (i sad jos jedan), ali iskreno, sad mi je nekako tesko curu zamislit 😁
Haha, nisam se nesto za ginekologa sredila, nadam se da nece vaginalno gledat 😂 situacija je pristojna koliko moze bit kad nis ne vidim 😂
Jutro svima 🙈 ovih se dana budim sve kasnije. Jutros rano sam dozivjela prvu zabranu okretanja na desni bok 😂 valjda sam se cijela pokocila cijelu noc na lijevom i taman sto sam se okrenula, malisa se budi i BAM u slezenu😮 od divote sam se odmah ustala i prosetala i nije mi poslije bilo svejedno nastavit spavat 😂
Sretno danas na pregledima.
Rose, kakve ti to snove sanjas? 🙈😂
Mene napaljenost prati cijelu trudnocu, onaj dio mirovanja u pocetku je bio neizdrziv, kasnije je bila klasicna muska faza 'sta ako bebi nesto napravim' 😂 sad je samo pitanje jel spava il je budan 😂😂😂😂😂
Grudnjaci... Ja ih po doma izbjegavam nosit jer mi je tesko pogodit velicinu, a rast ce jos, imam osjecaj da sve steze😒 od svih svojih cura sam dobila savjet da ne kupujem neke ekstra skupe jer ce ih trebat, a ovi tipa h&m su i vise nego ok (inace volim potrosit na dobar grudnjak).
Leonie htjedoh napisati od kad paziš malo više, ne manje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Fluffy boli li te onako kao menstrualni bolovi, nisko dolje u području jajnika? Ili više kao napor / pritisak od stajanja u području trbuha u ovom dijelu gdje su nam bebe otprilike? Mene isto zna od stajanja zaboliti, odnosno kao neki pritisak se stvori, legnem i bude ok, primiri se. No ovi menstrualni su evo recimo sada kada sam pokrivena, ležim u krevetu i mirujem potpuno. Idem na pregled sutra ili prekosutra, mora mi sestra još javiti kad će me primiti na pregled.
Kako si ti inače?
Mocho hahahahaaha pa zeno!!! Vristim od smijeha pobresita dorita i pekenja mamasita
BlackLioness ja cijeli zivot u muskom drustvu, ali imam divan odnos s mamom i zbog toga me posebno raduje imati kcer, nadam se da cu bit bar upola divna ko moja mamica! 🥰 a frajercicu se posebno veselim jer ima nesto u tom odnosu sin-mama..nekako mislim da je zbilja svaka prica posebna za sebe 😊
Fluffy hvala ti, bit cemo dobro, nema nam druge, idemo dalje jako!! 💪🏼 tebi cestitam na punom tjednu! 😘
Trudy Glavno da je pristojn!
Sortiraj odgovore
Najstariji