Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    31. Ožujak 2020. 17:24

Dora žaj mi je šta prognoze nisu optimističnije, ali kako je Kolacic rekla bebe su super i lipo napreduju, to je najbitnije. Ti sve šta možeš je i dalje odmarat i ležat i nadat se da ćete dogurat šta dalje. Nemoj se živcirat jer da možeš nešto drugo napravit sigurno bi to već učinila. 💓

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• indy34
    31. Ožujak 2020. 17:24

Dora4

Dr. mi zeli i nada se da cu izdrzat jos nekako mjesec dana, a kao voljela bi i vise, a naravno svaki dan nam puno znaci jer su dvije bebice i sve je jako krhko i rizicno, napomenula je da je trenutno rizik i za mene velik, ne samo bebe..a ja pak samo nad njima strepim.
    Za to otvaranje je i ona(kao i moj dr.) rekla da je to i ocekivano u viseplodnoj trudnoci jer je veci pritisak, a kod mene jos dodatno zbog niske i krhke gradje tijela i tih operacija koje sam imala i sve to u kombinaciji nazalost rezultira otvaranjem..
    Ne znam drage moje, nekako sam i ocekivala da nece sad zauvijek cerviks bit na 3.5 kako je bio, pogotovo s tim skakanjem prosli vikend..ali zapravo me skenjalo ovo da se nada da cu izdrzat mjesec dana..znala sam to i svjesna sam toga cijelo vrijeme, ali kad tako cujes od nekog u bijeloj kuti, na glas, kao neku opomenu…evo opet se javio strah od odlaska na pisanje, a nikad ni nestao..ccc
    Oprostite na preeeedugackim postovima, satrala sam vas sad, znam, a izludila bi da vas nema, tocno bi uzela ovu torbu sta imam spakiranu za hitnu i otisla se prijavit na vrapce!!

I Dr.grjese kad to kazem,mislim u nasem slucaju znas nas cilj 34 nedelje.Meni je jednom takodje receno da je olaksavajuca okolnost jel nisam pre radjala,tako da smatram zaista da ce nasi misici i nas trbusni zid izdrzati sad to sve .Ti si nas uvjek sve uveseljavala i davala podrzsku i dizala nedaj se uz tebe smo sve u mislima i molitvama ..zamisli iza nas je 28 nedelja i 6 nedelja je takva sitnica ..A sto se tice gramaze svaka cast naravno dace curica biti manja pa mora da se zna ko je straiji i ko je zastitnik al to ne znaci daje slabija samo zato sto je curica ..vidi nas ???Nemoj dame demotiviras,tu smo uz tebe sve ,idemo sve skupa ..saljem ti mnogo pusa i zagrljala nas sve troje ..Samo jako ne zaboravi 😘

m_maaree
    31. Ožujak 2020. 17:26

Dora draga drzi se,bit ce to sve uredu. Samo.miruj i misli na bebe i sebe.. Jaka si ti zena ❤❤

Dora4
    31. Ožujak 2020. 17:27

Pojela sam onaj kornetic koji sam cuvala za ulazak u 7.mj., pokusavam ostat pozitivna i imat vjere da cemo i dalje nas troje to mic po mic dogurat u pristojne tjedne i bolje nego li nam prognoziraju jer vjerujem da psiha jako utjece na nasa fizicka stanja! 💙💜💝
    Od prvog dana su strah, nesigurnost i stres, ali i silna zelja, ljubav i sreca i moram ostat u tim pozitivnim emocijama koje me guraju i motiviraju 🥰💞 moram, za njih dvoje!!
    Premda jos vise isprepadana, poslije rucka sam sjela i narucila krevetice, madrace, zastite za madrace, dekice i posteljinu iz ikee i autosjedalice maxi cosi pebble iz babycentra..stalno se zderem da se ne ucopram, a s druge strane si kidam zivce jer gledam nekoliko puta dnevno stanje na zalihama kako se smanjuje..
    Do vikenda cu slozit popis za bolnicu i porod i za prvih mjesec dana robicu i potrepstine..i ponarucivat i to gdje sto ulovim..
    Molim dragog Boga za milost da ne placem nad tim stvarima nego ih s veseljem koristimo kad dodje trenutak..🙏🏼 
    Haha malo je rec da danas imam lunapark emocija 😂 istrpite me malo, bit cu dobro vec sutra! 😘

• indy34
    31. Ožujak 2020. 17:27

Kolacic

Hvala cure i bilo je jako dobro.
    Ali na stranu sad klopa. Upravo mi se srce rastopilo 😍😍😍💗💗💗💗
    Dosla mi prva oblekica koju sam narucila za bebicu 💗💗💗💗
    https://ibb.co/pX7hgrQ
    Mogla bi plakati od srece 💗💗💗
    Stvarno smo blagoslovljene.
    I samo da prijavim. Danas sam bez sumnje prvi puta osjetila svoju curicu. Ujutro sam mislila da umisljam, ali sada popodne sam bas osjetila lagano micanje, ko udarac. Iako je bilo jako blago ali je trajalo..bilo ih je nekoliko i osjecaj je predivan. 🥰🥰🥰 I sigurno nisu bila crijeve jer je osjecaj bio skroz na neobicnom mjestu i ni najmanje ko da mi zeludac kruli. Skroz drugaciji osjecaj 😍
    Mora da joj se jako dopalo sve sto sam danas u sebe utrpala ahahhaahhaa

Tako je sladko ,samo ovaj body gdje pise Born 2020 fali Corona time 😂.Drago mi je dasi osjetila udarce,to je ono sto svi kazu najljepsi osjecaj i ne moze dase opise mora da se osjeti 😘

Dora4
    31. Ožujak 2020. 17:30

Cure sve redom, HVALA VAM 💝💝💝💝💝
    Najbolje ste stvarno 🥰🥰🥰

• Bebac24
    31. Ožujak 2020. 17:30

Dora draga 🌹🐞🌹🌹🌹evo saljem dobre vibrice 🐞🌹🐞🌹ako si sad tuzna, placi, ako si ljuta vici, odboluj te ne bas lijepe vijesti i vidit ces da je sutra novi dan❤️
    Bitno je da su ivica i marica dobro, bitno je da si i ti dobro, a ovo drugo ce bit kako mora. 
    Na neke stvari ne mozemo utjecati. 
    Miruj stalno, zaokupi misli necim lijepim, ti si nas dobri duh ❤️
    Bit ce to sve u redu, jake su te tvoje bebice od prvog dana, oni ce biti nasi mali heroji u grupi ❤️

Dora4
    31. Ožujak 2020. 17:32

indy34

Kolacic

Hvala cure i bilo je jako dobro.
    Ali na stranu sad klopa. Upravo mi se srce rastopilo 😍😍😍💗💗💗💗
    Dosla mi prva oblekica koju sam narucila za bebicu 💗💗💗💗
    https://ibb.co/pX7hgrQ
    Mogla bi plakati od srece 💗💗💗
    Stvarno smo blagoslovljene.
    I samo da prijavim. Danas sam bez sumnje prvi puta osjetila svoju curicu. Ujutro sam mislila da umisljam, ali sada popodne sam bas osjetila lagano micanje, ko udarac. Iako je bilo jako blago ali je trajalo..bilo ih je nekoliko i osjecaj je predivan. 🥰🥰🥰 I sigurno nisu bila crijeve jer je osjecaj bio skroz na neobicnom mjestu i ni najmanje ko da mi zeludac kruli. Skroz drugaciji osjecaj 😍
    Mora da joj se jako dopalo sve sto sam danas u sebe utrpala ahahhaahhaa

Tako je sladko ,samo ovaj body gdje pise Born 2020 fali Corona time 😂.Drago mi je dasi osjetila udarce,to je ono sto svi kazu najljepsi osjecaj i ne moze dase opise mora da se osjeti 😘

Hahahaha 🤣🤣

• Bebac24
    31. Ožujak 2020. 17:32

Dora4

Pojela sam onaj kornetic koji sam cuvala za ulazak u 7.mj., pokusavam ostat pozitivna i imat vjere da cemo i dalje nas troje to mic po mic dogurat u pristojne tjedne i bolje nego li nam prognoziraju jer vjerujem da psiha jako utjece na nasa fizicka stanja! 💙💜💝
    Od prvog dana su strah, nesigurnost i stres, ali i silna zelja, ljubav i sreca i moram ostat u tim pozitivnim emocijama koje me guraju i motiviraju 🥰💞 moram, za njih dvoje!!
    Premda jos vise isprepadana, poslije rucka sam sjela i narucila krevetice, madrace, zastite za madrace, dekice i posteljinu iz ikee i autosjedalice maxi cosi pebble iz babycentra..stalno se zderem da se ne ucopram, a s druge strane si kidam zivce jer gledam nekoliko puta dnevno stanje na zalihama kako se smanjuje..
    Do vikenda cu slozit popis za bolnicu i porod i za prvih mjesec dana robicu i potrepstine..i ponarucivat i to gdje sto ulovim..
    Molim dragog Boga za milost da ne placem nad tim stvarima nego ih s veseljem koristimo kad dodje trenutak..🙏🏼
    Haha malo je rec da danas imam lunapark emocija 😂 istrpite me malo, bit cu dobro vec sutra! 😘

Bas sam ti to pocela pisati u postu gore da narucis bas sve, ali sam obrisala jer to vi morate sami odluciti ❤️❤️bravo tako treba, samo pozitivno draga 😊😊

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 17:35

Dora draga, prvo bih odmah rekla da mi je jako drago da su bebe dobro i da je s njima sve ok. Što se tiče mjera, tu smo već svi, pa i ti sama kada si mene umirillvala nakon moje velike bebe, tako i kod tebe, vjerujem da su te sve mjere ok, a obzirom da te gledala ta poprilično direktna doktorica sigurno tako bi da tu nešto ne štima rekla da nešto nije ok, tako da što se beba tiče budi bez brige 💙❤️
    Što se tiče ovog ne tako dobrog dijela, ja sam sigurna da ćeš se ti maksimalno paziti i da ćete izdržati do odgovarajućih tjedana i da će sve proći ok. Hvala Bogu u današnje doba je zbilja medicina napredovala i znamo i da se bebe rode ranije će biti sve ok. Evo moje sestrične blizanke rodile se nešto sitnije i ranije također, sad su potpuno normalne visine, jakoo inteligentne i pametne cure i lijepe, tako da sam sigurna da će tako i tvoji mališani biti jaki, zdravi, pametni i lijepi 💞💞 Vidjet ćeš, jaki ste vi troje, snažan ste trio 💜💙❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.