Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    31. Ožujak 2020. 15:22

Suzi3025

Ja sutra idem kod svoje gin u dom zdravlja a jucer bila u Petrovoj..moram joj samo donesti papire da vidi od jucer al da mi ide iskreno sad u ovo vrijeme bas mi se i neda izlagat..
    Jel vi uopce idete u ducane u kupnju ili za to posaljete nekog drugog? Kod mene ode mama jer mi neda da izlazim iz kuce bespotrebno da se izlazem.

Ja odem do dm-a tipa, otisli smo u veliku nabavku skupa muž i ja.
    Maska, rukavice i idem.
    Kad se vratim, luftanje jakne i dezinf. cipela na balkonu, roba na pranje, a ja na tuširanje.
    Malo samo da svijeta vidim😊

m_maaree
    31. Ožujak 2020. 15:26

mrvičak

m_maaree

mrvičak

Svea, drago mi je da si doma. Sada liepo miruj i bit ce to sve super
    pcelice, imas ga uvijek u bio bio ali i u dm
    bebac, odi tamo gdje ti je bolje
    mareezao mi je sto su te poslali na serklazu. Ali nije mi jasno kako svi imaju drugacija mjerila, Ja sam uloziva skoro dva prsta, usce T oblika i terapija samo mirovanje, Kakvog ti je oblika cerviks? Je li to jedina indikacija za to?
    kaktusice, tako mi je drago da ti je bolje, mi smo uvijek tu za sve

Kod mene pise samo uloziva za 1 clanak do uu koje je zatvorenoi cerviks razmeksan i kaze malo skracen,nije nista govorila za oblik..nikad mi to se nije spominjalo..al jer sam tek 24 tjedan da ne riskiramo za dalje..

Pitam jer ne bas zanima na koji način oni to određuju za daljnju obradu tj. serklaž. Ja sam u 21.tjednu dobila dijagnozu otvaranja, uloživa 1.5 prst, cerviks ok ali razmekšan skroz i T oblik. Kao to je bitno. Zato pitam koji ti je oblik. A uz to stalne bh kontrakcije i menstrualni grčevi.

Eto vjeruj da nije rekla nista za oblik..vec me poslala odmah na drugi pregled,i tu je doktor potvrdio serklaz.. Meni je prva trudnoca pa nista ne znam.. Valjda njoh dvoje znaji svoj posao,kad vise nije ni svaki doktor isti..Ali ako cu tako bit mirnija nek se to obavi..

dana130
    31. Ožujak 2020. 15:29

suzi kod mene isto u dućan i sve obavlja muž, pokušavamo to smanjiti na jednom tjedno.
     ja sam kao i mrvičak, stan - balkon 
    vrapčić sviđa se meni i tvoj ručak, očito mi je trenutno primamljiva bilo koja hrana 

Baby girl 💜

31. Ožujak 2020. 15:39

m_maaree

mrvičak

m_maaree

mrvičak

Svea, drago mi je da si doma. Sada liepo miruj i bit ce to sve super
    pcelice, imas ga uvijek u bio bio ali i u dm
    bebac, odi tamo gdje ti je bolje
    mareezao mi je sto su te poslali na serklazu. Ali nije mi jasno kako svi imaju drugacija mjerila, Ja sam uloziva skoro dva prsta, usce T oblika i terapija samo mirovanje, Kakvog ti je oblika cerviks? Je li to jedina indikacija za to?
    kaktusice, tako mi je drago da ti je bolje, mi smo uvijek tu za sve

Kod mene pise samo uloziva za 1 clanak do uu koje je zatvorenoi cerviks razmeksan i kaze malo skracen,nije nista govorila za oblik..nikad mi to se nije spominjalo..al jer sam tek 24 tjedan da ne riskiramo za dalje..

Pitam jer ne bas zanima na koji način oni to određuju za daljnju obradu tj. serklaž. Ja sam u 21.tjednu dobila dijagnozu otvaranja, uloživa 1.5 prst, cerviks ok ali razmekšan skroz i T oblik. Kao to je bitno. Zato pitam koji ti je oblik. A uz to stalne bh kontrakcije i menstrualni grčevi.

Eto vjeruj da nije rekla nista za oblik..vec me poslala odmah na drugi pregled,i tu je doktor potvrdio serklaz.. Meni je prva trudnoca pa nista ne znam.. Valjda njoh dvoje znaji svoj posao,kad vise nije ni svaki doktor isti..Ali ako cu tako bit mirnija nek se to obavi..

Ma naravno, neka sve bude u redu s bebicom,  ti ces sve prezivjeti. Drzi se

kaktusica
    31. Ožujak 2020. 15:41

Mrvicak i meni je to relacija, ma samo nek prodje vise nikad na balkonu necu sjedit 😆 Gledam na nekim portalima ekipu koja je otrcala polumaraton po balkonima, mogle bi i mi 😆😆😆
    Vrapcic mmmmljac mi je tvoj rucak, volim poriluk ali onaj od tvog muza...oci su mi ispale, koliko dugo samo nisam jela krvavice, bome si mu ih lijepo pripremila, svaka ti cast 😍
    Suzi dobronam dosla, ma zacas ces sve pohvatati 🤗😘
    Gdje nam je Dora, nadam se da je pregled bio uspjesan 🥰

31. Ožujak 2020. 15:41

doraaaaaa, gdje si??

• CurlySue
    31. Ožujak 2020. 15:42

Vrapcic, i meni danas poriluk na meniju i onda nazove muz da ce po  povratku s posla donjet cevape 😂 pa tko bi to odbio 😂🙈

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 15:44

Dana nisi jedina, meni ti je isto samo hrana na pameti. Kad idem na spavanje mislim što bih mogla za ručak kuhati, za doručkom razmišljam već o ručku, za ručak što ću za večeru 😂😂😂 I tako u krug 😂😂😂
    Kaktusica hehe, uf ubio se u krvavicama 😋 Mama nabavila domaće.. 😋😋😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    31. Ožujak 2020. 15:45

anav05

Bebac24

Mare zao mi je ali evo, kako curke kazu beba je najvaznija 😊
    Jao blago vam se na ruckovima danas. Moj je danas stvarno bljak.
    Sveki radila neke njoke od kruha i sira kuhane u juhi sa sirom. Znaci u jednoj teci imam juhu od sira, a u drugoj ciste te njoke bez iceg. Kako sam otklopila tako sam poklopila😂danas dijeta ahahah

Ahahahahaha, moram priznati da nisam jos čula za navedenu kombinaciju😅
    Ali, pristojno si poklopila, svaka cast😊
    Ja sam danas radila oslića u bijelom vinu i blitvu.

Nisam ni ja. Ajd da je bar kakav umak al ovo 🤮🤮
    Zato sutra radim ja pasticio. Ako budem ok. 

Ja u trgovine idem ono sta sam u cetv isla to je to. 
    Ide muz, evo upravo bio. 
    Al vjerujte mi da sam ljuta na njega toliko da bim mu jednu poli uho dala.
    Samo cekam da ga njegovi operu. 
    Umjesto da sta manje bude u kontaktima sa drugima on radi normalno 😠😠
    On jenosoba koja u kuci ne moze biti ni kad je bolestan i to me ljuti. 
    Nedaj bog da pokupi virus on uopce nije svjestan da ce bit zatvoren saam u 4 zida, a jos moze i nas zaraziti. Bas sam zalosna. Svaki dan pricam i pricam. Svekar isto, onda jedan dan bude ok i onda ga zas.. Sa izvinjenjem.
    Uf

• lina27
    31. Ožujak 2020. 15:46

Ja sam jucer ujutro obavila ogtt u medicu i danas ujutro vađenje krvi na poliklinici za stistnjacu.. ssd sam na miru do 15.4 kad mi je pregled telefonski ce mi nalaze krvi endokrinolog rijesit ne mislim ici jer su mi ova dva dana bila stresna samo gledam sta diram dezinficiram sve zivo na sebi i sebe.sad ne mrdam iz kuce 3 dana.. dok sam doma ok sam a cim izadjem malo me strah virusa..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.