Ridam ko budala, muz se prepao, a ja vicem Dobro je, dobro je, tjese me krafnice pa cmoljim od emocija, volim krafnice…
Mislim da sam ga prepala, cinilo se u jednom trenu da misli da mora ic negdje po krafnice 😋🙈 (hm nelosa ideja)
Hvala vam, zene moje drage, nema te korone i novih drustvenih standarda - kad se vidimo sve vas grlim najjace ikad!! 💝🥰😘😘😘😘
Jooooj, bit ce dobro, mora, ne pristajem na drugo! 🦸🏻♀️
Renata, draga, cestitam na zaokruzenom tjednu i sretan ti ulazak u 6.mjesec! 🥰
Dora uz sve što su ti cure već rekle mogu još samo dodati da si stvarno apsolutna kraljica pozitive. Tko bi drugi cijelu ovu situaciju zaključio tako da nas ostale još nasmiješ: "Cmoljim od emocija, volim krafnice..činilo se u jednom trenu da misli da mora ic negdje po krafnice".?! 😂😂 Sve će ovo završiti sretnim završetkom, ti ćeš roditi svoje bebice tek kad bude trebalo i imati će najbolju mamu ikad. ♥️♥️ Šaljem puno, puno pusa, tebi i tvojim bebicama. 😘😘
Dora draga, cure su ti sve tako lijepo sve rekle. Svaka čast medicinarima i trebamo slušati struku i složiti se s njihovim dijagnozama. S prognozama, s druge strane, ne moramo, jer one ne uzimaju u obzir moć naše vlastite mentalne snage koja je u tvom slučaju nevjerojatno jaka. Koliko si puta to već dokazala! Ako postoji barem jedan slučaj da je netko s tvojom dijagnozom dogurao do željenog termina, zašto bi ti bila drukčija!
Vizualiziraj željeni ishod i svoje velike lijepe bebe!
Sve će biti kako treba!🌈🤰🐣🐣❤️
Hej curke, super su vam slike rucka, meni je danas dragi kuhao, tako sam odspavala kao klada nakon rucka.. Odlicno nesto 🤗
Kolacic ja bebu osjetim nekih 2 tjedna i udarci su sve jaci i na vise vise razlicitih mjesta i tako sam jako sretna, svakim danom moja bebolina sve jace lupa. ♥️
Dora drzi se, bebe su super i svida im se unutra pa vjerujem da ce se zadrzati malo duze unutra nego sto ostali misle! 0Pa nece njima nitko govorit kad ce se rodit, ne brini! Da, mjesec dana zvuci tako brzo, morat ces smisliti neka originalnija imena od Ivice i Marice uskoro 😂🤭
Pojela sam onaj kornetic koji sam cuvala za ulazak u 7.mj., pokusavam ostat pozitivna i imat vjere da cemo i dalje nas troje to mic po mic dogurat u pristojne tjedne i bolje nego li nam prognoziraju jer vjerujem da psiha jako utjece na nasa fizicka stanja! 💙💜💝
Od prvog dana su strah, nesigurnost i stres, ali i silna zelja, ljubav i sreca i moram ostat u tim pozitivnim emocijama koje me guraju i motiviraju 🥰💞 moram, za njih dvoje!!
Premda jos vise isprepadana, poslije rucka sam sjela i narucila krevetice, madrace, zastite za madrace, dekice i posteljinu iz ikee i autosjedalice maxi cosi pebble iz babycentra..stalno se zderem da se ne ucopram, a s druge strane si kidam zivce jer gledam nekoliko puta dnevno stanje na zalihama kako se smanjuje..
Do vikenda cu slozit popis za bolnicu i porod i za prvih mjesec dana robicu i potrepstine..i ponarucivat i to gdje sto ulovim..
Molim dragog Boga za milost da ne placem nad tim stvarima nego ih s veseljem koristimo kad dodje trenutak..🙏🏼
Haha malo je rec da danas imam lunapark emocija 😂 istrpite me malo, bit cu dobro vec sutra! 😘
Sigurno sad posle narudzbe dace dati bude lakse ..i ja sam danas zvala da pitam imaju li kolica na stanju i jel moze dase naruci ???jel sam se uplasila da cu morati da cekam jako dugo,na kraju me utjesila prodavacica i rekla ne brini za 2 nedelje dolazi nova tura 😀tako da cu da sacekam do 5 mjeseca ..
Mare zao mi je ali evo, kako curke kazu beba je najvaznija 😊
Jao blago vam se na ruckovima danas. Moj je danas stvarno bljak.
Sveki radila neke njoke od kruha i sira kuhane u juhi sa sirom. Znaci u jednoj teci imam juhu od sira, a u drugoj ciste te njoke bez iceg. Kako sam otklopila tako sam poklopila😂danas dijeta ahahah
Ahahahahaha, moram priznati da nisam jos čula za navedenu kombinaciju😅
Ali, pristojno si poklopila, svaka cast😊
Ja sam danas radila oslića u bijelom vinu i blitvu.
Nisam ni ja. Ajd da je bar kakav umak al ovo 🤮🤮
Zato sutra radim ja pasticio. Ako budem ok.
Ja u trgovine idem ono sta sam u cetv isla to je to.
Ide muz, evo upravo bio.
Al vjerujte mi da sam ljuta na njega toliko da bim mu jednu poli uho dala.
Samo cekam da ga njegovi operu.
Umjesto da sta manje bude u kontaktima sa drugima on radi normalno 😠😠
On jenosoba koja u kuci ne moze biti ni kad je bolestan i to me ljuti.
Nedaj bog da pokupi virus on uopce nije svjestan da ce bit zatvoren saam u 4 zida, a jos moze i nas zaraziti. Bas sam zalosna. Svaki dan pricam i pricam. Svekar isto, onda jedan dan bude ok i onda ga zas.. Sa izvinjenjem.
Uf
E tako ti je moj tata, mama je luda, samo čekam da me nazove da ga je vezala😅😂
Nadam se da neće pokupiti ništa...
E ovako moj pregled..ha ono, kako se uzme..ne znam jel mi casa na pola puna il prazna, na pola je, to jedino znam🙈
Nije bilo mog divnog doktora koji ima umirujuci ucinak na mene i kad je najzesce sranje, bila je doktorica koja isto otvoreno i u glavu sve kaze, bez umotavanja, ali i bez nekih crnih prognoza..ali moj sveukupni dojam je da mi uzasno fali makar mali osmijeh mog doktora jer on valjda da mi kaze Sad cemo Vas porodit ja bi ostala smirena..no dobro, tako je kako je!
Ne znam jel od trcanja na 2.kat 2x i stajanja na nogama skoro 2h na hladnom ono oko potresa ili je bilo neminovno da ce do toga doci, ali cervix mi je na 15mm 😥 vani prohodna i sve omeksano, a unutra zasad zatvorena..dr. je bila direktna i iskrena, rekla da bi me sigurno ostavila u bolnici (kako je i bio plan prije potresa i ovog sve veceg s**nja s korom) na mirovanju, ali trudnice vise nisu na odjelu gdje su bile i smatra s obzirom na tu cijelu epidemiolosku situaciju da sam sigurnija doma i daleko manje izlozena, sto se i ja slazem..jbg, stvari su se promijenile za 180° zadnjih dana/tjedana!
U slucaju bilo kakvog krvarenja, zatezanja, cudnih bolova odmah se javit na hitnu pa ce vidjet sto dalje..
Bebe rastu i napreduju, ona je i dalje manja, ali oboje se razvijaju i iz pregleda u pregled rastu pa smo s tim zadovoljni kao, on je sad 1300g, ona 1000g. Zapravo on kao da je napredniji za 10ak dana, a ona manja za tjedan..eh, jel se nisu mogli nac na sredini i oboje uredno odgovarat mjerama pa da se stvarno ne brinem 🙈
Smatra da trebam preskocit odlazak na pretrage i kontrolu endokrinologici jer ionako uzimam minimalnu dozu eutyroxa i svi prijasnji nalazi su bili odlicni i da je sve to sporedno u cijeloj mojoj trudnoci koju sad treba maksimalno cuvat i odmirovat, a i u cijeloj prici oko korone! Tako da, pokusat cu opet dobit vinogradsku da im se bar javim ili da vidim da se i endokrinologica slaze (premda necu na pretrage sigurno, ionako sam se dvoumila) s ginickom. ….
Huh, bome koliko info.
Što se tiče štitnjače, tako sam i ka, na 25 mg s odgodjenim pregledom, obzirom na sve tako da nemoj brinuti, i moja gin. misli isto tako.
Zao mi je da nije bilo tvog doktora, i meni znaci pino kada neke ljude vidis i sve sto oni predstavlju, bude ti lakse. Bitno da je sve ok, miruj kako ti je rekla i izdrži. Moja poznanica je s blizancima isto tako cijeli zadnji mjesec, rodila u 36.tjednu i sve ok.
Bit ce to sve dobro, ne brini, mora❤❤
Moram vam ovo poslati ❤️ bas nekako jedva cekam strucu koja ce biti unutra ❤️
https://ibb.co/3dwS6kf
https://ibb.co/0qBNkwL
Taman danas tiglo i ovo za velikog i malog ❤️
Weee😊😊😊
Drage cure, trudnoća je istinsko drugo stanje i svaka od nas prolazi kroz pravi vrtlog emocija. Od onih superlijepih i dobrodošlih do pretjeranog straha, brige i tjeskobe. Ova odvratna situacija nam strašno odmaže jer ne možemo do kraja uživati u svom blaženom stanju, s prijateljima i obitelji, u prirodi, na kolačima s frendicama... već smo danima zarobljeni u svoja 4 zida i pretjerano razmišljamo o svemu i na sve reagiramo još i burnije.
Dora, ako sam nešto o liječnicima naučila, onda je to da se vole ograditi i pripremiti osobu na sve opcije (oa i radost je veća kada na kraju ispadne dobro). Moć duha i volja, koje ti definitivno imaš, jače su od svega, i od najcrnjih prognoza. I zato - diši duboko, misli pozitivno i vjeruj sebi ♥️
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Dora drzi se, vjerujem da se pazis najbolje sto mozes i svaki dan a kamoli tjedan sto progurate puno znaci.
Ja sam jucer bila na kontroli nakon 10 dana mirovanja i mali je dobio 400 g u tih 10 dana (ja 3kg ali o tome necemo 🤫)... Tako da bebice rastu i debljaju se svakim danom i sve si blize nekoj sigurnosti, a postoji puuuuuno prica gdje su zene koje su cijelu trudnocu cuvale i brinule na kraju prenijele 😘
Dora, lezi na kauc, stavi jastuk pod guzu, narucuj robicu za bebe i kuliraj tako jos bar 5-6 tjedana. Pusti dr i njenu prognozu. Izdrzat cete vi dugo u jednom komadu. Vrijeme je za ljencarenje i debljanje 😁😍
Sortiraj odgovore
Najstariji