Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina29
    31. Ožujak 2020. 18:41

Bok cure,oprostite sto upadam i gnjavim vas ali ako moze koja pomoci i umirit me,naime sinoc i danas u 2 navrata sam primjetila malo mokro na gacicama..e sad ne znam dali mi je pobjegla koja kap mokrace naknadno ili nesto drugo..naravno odmah mi je pala na pamet plodna voda i panika nastila,sinoc nisam nista panicarila stvarno sam mislila da je mokraca ili neka vlaznost iznutra ali sad se vec brinem,nije nista obilno jednostavno malo mokro na gacicama ali dovoljno da se moze opipati rukom. Da li se koja od vas susrela s necim takvim i da li je moguce uopce da je stvarnk plodna voda  u ovim tjednima? Inace nemam nikakve tegibe i probleme tokom cijele trudnoce. Danas sam 25+6. Hvala na svakoj pomoci i odgovoru . Sutra svakako planiram nazvat gin 

mimoza
    31. Ožujak 2020. 18:41

Kolacic joj sto nisi blize, obozavam pilece salate 😬
    Bebac super su kolica. Jos malo pa ce i tenisice na nogice 🥰
    Vrapcic sve je njam njam i ukusno izgleda. Nadam se da ste se fino narucali oboje.
    Maare za tebe vrijedi isto kao za Doru. Odmaraj, izlezavaj se i sto manje kretanja. Sa serklazom si puno sigurnija. 
    Cure na nekim setovima od Twistshake imate 70% popust. Meni dosao mejl da mi sutra stige dostava, jedva cekam.
    Ne znam sta sam jos htjela pisati 😬

kaktusica
    31. Ožujak 2020. 18:45

Dorice krafnice, pozitivo nasa ❤❤ Bebice du dobro, napreduju i to je najvaznije, nista njima ne smeta, ni korone ni potresi ni snijeg dok god imaju tako pozitivnu mamu... Sad shvati dr. za ozbiljno i lezi, ne mrdaj, do wc-a i nazad u krevet, ni papir nemoj dignuti, kao da si u bolnici. Zaboravi na pranje kose, depilaciju...nista to sad nije bitno. Mi smo tu da te odvratimo od losih misli i raspolozenja, glavu gore , danas je vec punih 28❤

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 18:48

Curke molim vas savjet. Krevetić mi je 120x60 cm, koliku dimenziju posteljinice da uzmem i koliko nam treba setova? Vidim da je svuda različito.. U Ikei jedno (110x125 cm recimo navlaka za poplun, 35x55 cm navlaka za jastuk ), a u Magic baby opet druge dimenzije (120x80, 56x36cm), Ethereal recimo 120x90, 30x40... Molim pomoć, ne znam što da uzmem? Svaka firma svoju politiku vodi... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    31. Ožujak 2020. 18:53

Vrapčić123

Curke molim vas savjet. Krevetić mi je 120x60 cm, koliku dimenziju posteljinice da uzmem i koliko nam treba setova? Vidim da je svuda različito.. U Ikei jedno (110x125 cm recimo navlaka za poplun, 35x55 cm navlaka za jastuk ), a u Magic baby opet druge dimenzije (120x80, 56x36cm), Ethereal recimo 120x90, 30x40… Molim pomoć, ne znam što da uzmem? Svaka firma svoju politiku vodi…

Imas u Ikei bas 120x60, posteljina za krevetić se zove, i nju koliko ja znam kupuješ za tu dimenziju krevetića🙂

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Ožujak 2020. 19:01

Dora samo pozitivno! Ti znas sto ti je ciniti odmaraj noge u zrak i izdrzati cete jos dugooo sigurna sam! 

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Ožujak 2020. 19:03

Vidim da ste na posteljinama. Pa jel koja od vas kupila vec poplun i jastucic i gdje?
    Ja sam dobila 2 posteljine 120×60 ali nisam jos poplun i jastuk kupila..

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 19:05

Hvala curke! Evo sestra mi kaže da joj mala od rođenja spava u vrećama za spavanje i kaže da je pre zadovoljna.. ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tea1401
    31. Ožujak 2020. 19:05

Dora, draga bit ce sve dobro❤ ne mrdaj i odmaraj i budi i dalje pozitivna i bit ce sve kako treba vidjet ces🥰🥰
    Mi smo tu uz tebe😘😘

Anja🌸🌸

Dora4
    31. Ožujak 2020. 19:22

Hvala svakoj od vas na silnoj pozitivi, rijecima ohrabrenja i primjerima gdje je sve ispalo odlicno!! 🥰💝
    Svakoj saljem pusicu i krafnicu, a anavo prsutic 🤭
    Nema vas svemir!! 
    Posteljina ja sam u ovom naletu shoppinga popodne uzela 2 ikeina popluna 110x125, za 70kn/kom jer su bagatela, mislim da su to oni vrlo lagani proljetni poplunici..jastuke nisam uzela jer ih sigurno necu stavljat, planiram debelu knjigu ispod madraca..i uzela sam samo 2 presvlake, za tu dimenziju  onu sa flamingosima(90kn) i onu sa kornjacicama(60kn) i dvije dekice! Zato jer cu mozda za zimu uzimat standardne dimenzije popluna kojih ima po svim ducanima, ikea ima bas te svoje specificne mjere pa ti nis nece pasat osim njihove posteljine..
    Uzela sam samo 2 jer imam program koji pere i susi za 1h, a imam koje kakvih dekica i gluposti za prokrit dok se to ne opere/osusi, ovo je bas za prvu ruku shopping..
    Planiram i za ljeto i za zimu uzet vrece za spavanje da ne brinem jesu li se otkrili i jel im dovoljno toplo..
    Indy kolica se jos ne usudim stvarno jer ocemo bugaboo, a kostaju ko suho zlato, mislim da dok dodje do toga da mi idemo van u setnje ce vec prestat ovo ludilo s koronom i znam da se kod nas dobiju za max 2 tjedna jer su ludilo skupa i realno si ih ne moze svatko priustit pa ih nekako uvijek ima negdje..bitne su mi top.kvalitetne i sigurne sjedalice da ih mogu prevest iz bolnice do doma i ako idemo negdje, a onda taman i da ne bude kolica koja zelimo, bit ce nekih drugih il ce bit nosiljki onih, ne brinem sad oko toga! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.