Svea, drago mi je da si doma. Sada liepo miruj i bit ce to sve super
pcelice, imas ga uvijek u bio bio ali i u dm
bebac, odi tamo gdje ti je bolje
mareezao mi je sto su te poslali na serklazu. Ali nije mi jasno kako svi imaju drugacija mjerila, Ja sam uloziva skoro dva prsta, usce T oblika i terapija samo mirovanje, Kakvog ti je oblika cerviks? Je li to jedina indikacija za to?
kaktusice, tako mi je drago da ti je bolje, mi smo uvijek tu za sve
Kod mene pise samo uloziva za 1 clanak do uu koje je zatvorenoi cerviks razmeksan i kaze malo skracen,nije nista govorila za oblik..nikad mi to se nije spominjalo..al jer sam tek 24 tjedan da ne riskiramo za dalje..
Zaista se svim doktorima misljenja razlikuju. Kod mene je u 20.tjednu situacija bila takva da se cerviks skratio na 3.2cm, pocela se otvarati i unutarnje usce U oblika (navodno najgori oblik), gin mi dao utrogestane 3x2, magnezij obavezno i strogo mirovanje! Nije mi niti spomenuo serklaz. Ali evo mirovanjem sam dogurala do 27.tjedna, pa se nadam i dalje bar do tog famoznog 36/37.tjedna!
..
Mare drz se, nedaj se.. ti to mozes..💪
Svea drago mi je da si doma i da je sve u redu, doma je ipak najlipše, odmaraj i čuvaj se
Maaree nisan ni čula do sada za podvezivanje...mislim da do sada ni jedna cura odi nije imala to iskustvo. Ali budući da tako kratko traje vjerovatno nije ništa komplicirano. Drži se 💪
Mrvičak moj je sljedeći pregled 21.4. pa kad budeš bilježila još nekog ubaci me
Kaktusice Dalmatinko moja, drago mi je da si bolje i vedrije 💓
Dori je pregled bio tokom jutra, jel da? Nadan se da če nam se brzo javit..
Sve cure koje ste zaokružile tjedne, čestitan 💓
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dana superrr ruckic, uzivate vi🍽🥂🥓🥩🍗🍟
Vrapcic ni ja to bas ne volim papati, ali moj decko voli. Tvoj mi ruckic drazi. Ja sam krem juhu od brokule, karfiola i mrkve i rizoto s piletinom
Suzi decko ide u ducan zadnja 2tj ili njegovi ili moji
Bebac i ja istu borbu vodim s mojim, od sutra hvala Bogu radi od doma
Lina znam kako ti je, i ja sam vec luda od dezinfekcije
Ogtt - dogovorils da idem u uto privatno, ali rade od 8, a ne 7, ima da umrem od gladi jer se rano budim
Dora cekamo te❤
💙
Ja sam jucer ujutro obavila ogtt u medicu i danas ujutro vađenje krvi na poliklinici za stistnjacu.. ssd sam na miru do 15.4 kad mi je pregled telefonski ce mi nalaze krvi endokrinolog rijesit ne mislim ici jer su mi ova dva dana bila stresna samo gledam sta diram dezinficiram sve zivo na sebi i sebe.sad ne mrdam iz kuce 3 dana.. dok sam doma ok sam a cim izadjem malo me strah virusa..
Lina nadan se da će rezultsti bit super. Posebno za ogtt 👌
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ja vjerujem da zavisi jel prva ili kasnije trudnoce, jer se to u 2 trudnoci ave prije moze dogadjati i oni labavije gledaju na to!
Bebac nasmija me s ruckom , postupila bi isto ko i ti 🤣🤣🤣🤣
Uh ove krvavice ili čurke kak ih mi zovemo 🔝🤩
Ja to bas volim.
Ali danas malo zdravije...salatica sa pohanim pilecim medaljonima https://ibb.co/93KXRBy
Svea, drago mi je da si doma. Sada liepo miruj i bit ce to sve super
pcelice, imas ga uvijek u bio bio ali i u dm
bebac, odi tamo gdje ti je bolje
mareezao mi je sto su te poslali na serklazu. Ali nije mi jasno kako svi imaju drugacija mjerila, Ja sam uloziva skoro dva prsta, usce T oblika i terapija samo mirovanje, Kakvog ti je oblika cerviks? Je li to jedina indikacija za to?
kaktusice, tako mi je drago da ti je bolje, mi smo uvijek tu za sve
Kod mene pise samo uloziva za 1 clanak do uu koje je zatvorenoi cerviks razmeksan i kaze malo skracen,nije nista govorila za oblik..nikad mi to se nije spominjalo..al jer sam tek 24 tjedan da ne riskiramo za dalje..
Zaista se svim doktorima misljenja razlikuju. Kod mene je u 20.tjednu situacija bila takva da se cerviks skratio na 3.2cm, pocela se otvarati i unutarnje usce U oblika (navodno najgori oblik), gin mi dao utrogestane 3x2, magnezij obavezno i strogo mirovanje! Nije mi niti spomenuo serklaz. Ali evo mirovanjem sam dogurala do 27.tjedna, pa se nadam i dalje bar do tog famoznog 36/37.tjedna!
..
Mare drz se, nedaj se.. ti to mozes..💪
Da, odmah sam se sjetila i tebe. Znam da si još u goroj situaciji od mene, a tu je i Dora. Mislim da nas ima još, ali nitko nije trebao na serklaž. 🤔
Kaktusice, da nisam na mirovanju vjerojatno bi maraton i otrčala 😂😂🙈
Evo sve sam iscitala i bome ima svega novoga.
Ja sam za serklaz prvi put uopce cula prije jedno pola godine.. ako smatraju da je tako najbolje, obavis to pa si mirna, kazu nije nista strasno.
Ja sam danas jela mahune i sad pojela kinder pingui i dvije jabuke. Cestitke svima na okruglim tjednima i cekamo vijesti s pregleda.
Macke moje najdraze, tu sam, sorry sto sam vas zabrinula, citam zaostatke od jutra i kad god se priblizim kraju evo jos par novih stranica 🙈
Uh ove krvavice ili čurke kak ih mi zovemo 🔝🤩
Ja to bas volim.
Ali danas malo zdravije…salatica sa pohanim pilecim medaljonimahttps://ibb.co/93KXRBy
Finooo, njami
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji