Dora a sto su tebi rekli na pregledu?
Dora kakav je bia pregled?
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dora što su rekli na pregledu? 😘
Rose i tvoj ručak zvuči super 😋
Kolačić uf jako fino izgleda 😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kod nas ja idem u ducan, jer kad posaljem muza muza do 4782 poziva i onda mi to ide na zivce 😁 ali smanjila sam maksimalno. Evo bila prosli pon i sad planiram sutra. Ja napravila meni za rucak za cijeli mjesec 😂 tako da sutra planiram nakrcat kolica, a muz nek vuce poslije sve to doma 😁
Ja bi preskocila krvavice 😁 nije to za mene 😳 tek sam nedavno kobasice pocela jest, al i to nisam bas fan. Al ova salata s pohancima izgleda slasno 🤤 ja obavezno moram salatu neku uz rucak, sto god jedemo. Danas me mali gleda, kaze puuuno (puna zdjelica salate) 😁
Mmare zao mi je za pregled da je tako prosao, al bolje da obave sto moraju pa da si sigurna 😘
Dora, nadam se da je pregled bio uspjesan. A cim ce komentiras previse, vjerujem da je 😘😘
E ovako moj pregled..ha ono, kako se uzme..ne znam jel mi casa na pola puna il prazna, na pola je, to jedino znam🙈
Nije bilo mog divnog doktora koji ima umirujuci ucinak na mene i kad je najzesce sranje, bila je doktorica koja isto otvoreno i u glavu sve kaze, bez umotavanja, ali i bez nekih crnih prognoza..ali moj sveukupni dojam je da mi uzasno fali makar mali osmijeh mog doktora jer on valjda da mi kaze Sad cemo Vas porodit ja bi ostala smirena..no dobro, tako je kako je!
Ne znam jel od trcanja na 2.kat 2x i stajanja na nogama skoro 2h na hladnom ono oko potresa ili je bilo neminovno da ce do toga doci, ali cervix mi je na 15mm 😥 vani prohodna i sve omeksano, a unutra zasad zatvorena..dr. je bila direktna i iskrena, rekla da bi me sigurno ostavila u bolnici (kako je i bio plan prije potresa i ovog sve veceg s**nja s korom) na mirovanju, ali trudnice vise nisu na odjelu gdje su bile i smatra s obzirom na tu cijelu epidemiolosku situaciju da sam sigurnija doma i daleko manje izlozena, sto se i ja slazem..jbg, stvari su se promijenile za 180° zadnjih dana/tjedana!
U slucaju bilo kakvog krvarenja, zatezanja, cudnih bolova odmah se javit na hitnu pa ce vidjet sto dalje..
Bebe rastu i napreduju, ona je i dalje manja, ali oboje se razvijaju i iz pregleda u pregled rastu pa smo s tim zadovoljni kao, on je sad 1300g, ona 1000g. Zapravo on kao da je napredniji za 10ak dana, a ona manja za tjedan..eh, jel se nisu mogli nac na sredini i oboje uredno odgovarat mjerama pa da se stvarno ne brinem 🙈
Smatra da trebam preskocit odlazak na pretrage i kontrolu endokrinologici jer ionako uzimam minimalnu dozu eutyroxa i svi prijasnji nalazi su bili odlicni i da je sve to sporedno u cijeloj mojoj trudnoci koju sad treba maksimalno cuvat i odmirovat, a i u cijeloj prici oko korone! Tako da, pokusat cu opet dobit vinogradsku da im se bar javim ili da vidim da se i endokrinologica slaze (premda necu na pretrage sigurno, ionako sam se dvoumila) s ginickom.
Dr. mi zeli i nada se da cu izdrzat jos nekako mjesec dana, a kao voljela bi i vise, a naravno svaki dan nam puno znaci jer su dvije bebice i sve je jako krhko i rizicno, napomenula je da je trenutno rizik i za mene velik, ne samo bebe..a ja pak samo nad njima strepim.
Hvala cure i bilo je jako dobro.
Ali na stranu sad klopa. Upravo mi se srce rastopilo 😍😍😍💗💗💗💗
Dosla mi prva oblekica koju sam narucila za bebicu 💗💗💗💗
https://ibb.co/pX7hgrQ
Mogla bi plakati od srece 💗💗💗
Stvarno smo blagoslovljene.
I samo da prijavim. Danas sam bez sumnje prvi puta osjetila svoju curicu. Ujutro sam mislila da umisljam, ali sada popodne sam bas osjetila lagano micanje, ko udarac. Iako je bilo jako blago ali je trajalo..bilo ih je nekoliko i osjecaj je predivan. 🥰🥰🥰 I sigurno nisu bila crijeve jer je osjecaj bio skroz na neobicnom mjestu i ni najmanje ko da mi zeludac kruli. Skroz drugaciji osjecaj 😍
Mora da joj se jako dopalo sve sto sam danas u sebe utrpala ahahhaahhaa
Dr. mi zeli i nada se da cu izdrzat jos nekako mjesec dana, a kao voljela bi i vise, a naravno svaki dan nam puno znaci jer su dvije bebice i sve je jako krhko i rizicno, napomenula je da je trenutno rizik i za mene velik, ne samo bebe..a ja pak samo nad njima strepim.
Za to otvaranje je i ona(kao i moj dr.) rekla da je to i ocekivano u viseplodnoj trudnoci jer je veci pritisak, a kod mene jos dodatno zbog niske i krhke gradje tijela i tih operacija koje sam imala i sve to u kombinaciji nazalost rezultira otvaranjem..
Ne znam drage moje, nekako sam i ocekivala da nece sad zauvijek cerviks bit na 3.5 kako je bio, pogotovo s tim skakanjem prosli vikend..ali zapravo me skenjalo ovo da se nada da cu izdrzat mjesec dana..znala sam to i svjesna sam toga cijelo vrijeme, ali kad tako cujes od nekog u bijeloj kuti, na glas, kao neku opomenu...evo opet se javio strah od odlaska na pisanje, a nikad ni nestao..ccc
Oprostite na preeeedugackim postovima, satrala sam vas sad, znam, a izludila bi da vas nema, tocno bi uzela ovu torbu sta imam spakiranu za hitnu i otisla se prijavit na vrapce!!
E ovako moj pregled..ha ono, kako se uzme..ne znam jel mi casa na pola puna il prazna, na pola je, to jedino znam🙈
Nije bilo mog divnog doktora koji ima umirujuci ucinak na mene i kad je najzesce sranje, bila je doktorica koja isto otvoreno i u glavu sve kaze, bez umotavanja, ali i bez nekih crnih prognoza..ali moj sveukupni dojam je da mi uzasno fali makar mali osmijeh mog doktora jer on valjda da mi kaze Sad cemo Vas porodit ja bi ostala smirena..no dobro, tako je kako je!
Ne znam jel od trcanja na 2.kat 2x i stajanja na nogama skoro 2h na hladnom ono oko potresa ili je bilo neminovno da ce do toga doci, ali cervix mi je na 15mm 😥 vani prohodna i sve omeksano, a unutra zasad zatvorena..dr. je bila direktna i iskrena, rekla da bi me sigurno ostavila u bolnici (kako je i bio plan prije potresa i ovog sve veceg s**nja s korom) na mirovanju, ali trudnice vise nisu na odjelu gdje su bile i smatra s obzirom na tu cijelu epidemiolosku situaciju da sam sigurnija doma i daleko manje izlozena, sto se i ja slazem..jbg, stvari su se promijenile za 180° zadnjih dana/tjedana!
U slucaju bilo kakvog krvarenja, zatezanja, cudnih bolova odmah se javit na hitnu pa ce vidjet sto dalje..
Bebe rastu i napreduju, ona je i dalje manja, ali oboje se razvijaju i iz pregleda u pregled rastu pa smo s tim zadovoljni kao, on je sad 1300g, ona 1000g. Zapravo on kao da je napredniji za 10ak dana, a ona manja za tjedan..eh, jel se nisu mogli nac na sredini i oboje uredno odgovarat mjerama pa da se stvarno ne brinem 🙈
Smatra da trebam preskocit odlazak na pretrage i kontrolu endokrinologici jer ionako uzimam minimalnu dozu eutyroxa i svi prijasnji nalazi su bili odlicni i da je sve to sporedno u cijeloj mojoj trudnoci koju sad treba maksimalno cuvat i odmirovat, a i u cijeloj prici oko korone! Tako da, pokusat cu opet dobit vinogradsku da im se bar javim ili da vidim da se i endokrinologica slaze (premda necu na pretrage sigurno, ionako sam se dvoumila) s ginickom.
Dora, jako mi je zao sto citam takve stvari, ali probaj se skoncentrirati na ono pozitivno a to je da su bebice dobro 🥰🥰
Joj Dora ma izdrzat ces ti to sigurno, ti si disciplinirana i cuvas sebe i tu ekipu ❤️ Voljela bi da su ti bolji nalazi naravno! Ali svaki dan je sve blize kraju 🙏🙏
Hvala cure i bilo je jako dobro.
Ali na stranu sad klopa. Upravo mi se srce rastopilo 😍😍😍💗💗💗💗
Dosla mi prva oblekica koju sam narucila za bebicu 💗💗💗💗
https://ibb.co/pX7hgrQ
Mogla bi plakati od srece 💗💗💗
Stvarno smo blagoslovljene.
I samo da prijavim. Danas sam bez sumnje prvi puta osjetila svoju curicu. Ujutro sam mislila da umisljam, ali sada popodne sam bas osjetila lagano micanje, ko udarac. Iako je bilo jako blago ali je trajalo..bilo ih je nekoliko i osjecaj je predivan. 🥰🥰🥰 I sigurno nisu bila crijeve jer je osjecaj bio skroz na neobicnom mjestu i ni najmanje ko da mi zeludac kruli. Skroz drugaciji osjecaj 😍
Mora da joj se jako dopalo sve sto sam danas u sebe utrpala ahahhaahhaa
Evo zivim za ove vase pozitivne emocije koje prenosimo jedna na drugu!!! Robica je divna, od kud si narucila?
Preekrasno mi je procitat srecu i i ljubav jer znas da si osjetila bebicu, evo toliko da mi suze naviru jer se sjetim svojih prvih leptirica i toliko zahvalnosti sto smo odabrane biti mame 🥰
Ne znam moze li ista pricinjavati vecu srecu od tih javljanja, od toga kad cujes srceka na ctgu i uopce ne mogu zamisliti puninu i silinu emocija koje ce doci s njihovim rodjenjem jer vec sad imam osjecaj da ce mi srce iskocit 💗🥰🥰
Joj Dora ma izdrzat ces ti to sigurno, ti si disciplinirana i cuvas sebe i tu ekipu ❤️ Voljela bi da su ti bolji nalazi naravno! Ali svaki dan je sve blize kraju 🙏🙏
Naravno! Ti sad pogotovo samo lezi i odmaraj, ovih mjesec dana bebe stignu se poduplat na kilazi, cuvaj se, sve si dosad napravila dobro i dalje samo pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji