Eh, ipak smo jos sutra u samoizolaciji, tako je u sustavu uneseno, pa ce setnja i vadenje krvi cekati cetvrtak :(
Izvadila sam višnje za napravit mramorni za ubit tugu
Danas ima stvarno puno slavljenica. 🤗 Curke čestitke svima na punim tjednima te na ulascima u treće tromjesečje! 🎉🍾🥂
Kaktusica drago mi je da si nam se brzo vratila i da te ginekolog uspio smiriti. Sad samo pozitivno naprijed, ne daj mjesta negativi. 😘
Što se tiče voća, jedem i kivi i maline otkako su mi prestale mučnine. Jedino voće za koje sam čitala da nije dobro jesti je ananas, ali samo u većim količinama jer može izazvati krvarenje.
Svea samo odmaraj, muž neka preuzme kuhinju do poroda i dobro. 😉
Mare žao mi je što se ne javljaš sa potpuno dobrim vijestima, no i to će sve biti ok, samo lezi i odmaraj, bitno da je bebica dobro. 🤗
Mila čestitke na uspješnom pregledu 🎉
Suzi kod mene kupovinu obavlja muž, ne da mi ni prismrditi trgovini. Sad već lagano postajem ljubomorna na njega radi toga, jedva čekam da ovo sve prođe, prvo što ću napraviti je otići u trgovinu. 🙈😁
Mi smo danas radili varivo sa grahom i zeljem, najela sam se ko mala prasica, ali bih još s guštom smazala salatu od kolacic, izgleda baš mljac mljac.
I ne znam jeste li primijetile, ali curke su stigle dečkiće, sad nas je točno 50:50. 🎉🌸💙
Uh ove krvavice ili čurke kak ih mi zovemo 🔝🤩
Ja to bas volim.
Ali danas malo zdravije…salatica sa pohanim pilecim medaljonimahttps://ibb.co/93KXRBy
Finooo, njami
Uuu Kolacicu strava izgleda salatica
Eh, ipak smo jos sutra u samoizolaciji, tako je u sustavu uneseno, pa ce setnja i vadenje krvi cekati cetvrtak :(
Izvadila sam višnje za napravit mramorni za ubit tugu
Joooj, bas mi zao, ali ajde sve zlo s tim...kolacic ce te oraspoloziti😉
💙
Nisam radila biljeske sa strane pa ovako zbrda zdola!
Bebac super su ti kolica i jako mi je drago nakon toliko cekanja i iscekivanja kako ce doc i sto ce bit, napokon su kod vas!! 😎🤗
Maaree najbitnije da bebica dobro napreduje! Nemoj se bojat sivanja, ocito su procijenili da je to za tvoje/vase najbolje dobro! Svejedno nakon toga pokusaj sto vise mirovat jer za ta prerana otvaranja mirovanje je najsigurniji i najpouzdaniji lijek i terapija! 😘
Mislim da izvodjenje sekrlaze ovisi ponajvise o politici bolnice, dakle pouzdano znam da neke bolnice to rade, a druge ne, ove u kojima ne ce ti rec da su previsoki tjedni il tako nesto, a u drugoj bolnici u istim i visim tjednima bi ti to napravili, dakle politika bolnice, a ne znanstveno nesto, vise ljudi, vise pristupa..ja bi iskreno bila mirnija da su me zasili kad su vidjeli da se otvaram (24+3), cak sam i pitala zasto ne pa sam tu dobila odg da su previsoki tjedni, a zapravo znam da to naprosto ne rade u bolnici u kojoj sam bila bez obzira na tjedne!
Svea drago mi je da ste dosli doma draga, pokusaj zbilja maksimalno mirovat! Curke ja i jedem polulezeci, prevelik mi je pritisak i zbilja se drzim strogo strogo kao da sam na bolnickom krevetu! 💗😘
Panj sam, ne mogu upravo sjetit koja je jos bila na pregledu, ali cestitam svima kojima su uredno prosli pregledi..
Stalno mislim o onoj salati s paniranim mesom!!! 🙈 Kolacic jesi to ti poslala? Grrr!!
Marmar cestitam na polovici! 🥳
Evo ja sam docekala muzica sa domacom pizzom 😉
https://ibb.co/6XMNVN
Prvi put sam tijesto sama radila (inace ga kupim u pekari) i stvarno mi je top ispalo 😊
Mokvica nisam skuzila da je doslo do izjednacenja😂🤣💙🌸
Da, daaa, ne daju se naše curke! Bore se za ravnopravnost od malih nogu. 😜😂
Mila!! Pa tebi cestitam na dobrom pregledu!!😘
Vrapcic ni ja ne volim krvavice, al pojela bi vam danas oba rucka 🤭
Evo panjina i pol, ostavila bockavicu za kraj kao slag na tortu i na kraju se jedino njoj ne obratim🙈🙈
Kaktusica nemas pojma koliko me razveselilo kad sam vidjela da si nam se vec vratila i to ohrabrena i pozitivna!! Grlim te tisucu!!!!! 🥰 i sama sam u nekoliko navrata bila da cu smanjit mobitel i forum, kao da ne budem party pooper i sta ja znam, ali toliko me dizu ove nase ljetne krafnice da cak i kad jesam 🍌 brzo me prodje!
Maline…ajme ja jedem maline/borovnice/sumsko voce svaki dan zdjelicu? 😮 Nadam se da ne stete i da mi nije od njih ovo dolje sve skupa, majko mila...a ne mogu prestat..
Hahah vi ste mi dusevna hrana lijepe moje 🍩!!
Sortiraj odgovore
Najstariji