Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    31. Ožujak 2020. 15:02

Cure, vi ste se toliko jucer raspisale, cijeli dan sam vas citala, ali pomalo u pauzama, otkrila sam nove igrice neke na mobitelu 😂 i prala prozore.. 
    i nisam dosla do kraja, imam jos 15-ak stranica.. sada cu to dovrsiti. Nadam se da ce kaktusica sto prije izaci iz krize ove- iako pomislim da cemo prije mi sve ostale zapasti u isto.. ja si ne mogu zamisliti da ce ovako biti do 6-og mj.
    Nova curka- suzi- dobrodosla. 
    Sada nastavljam dalje 🥰

dana130
    31. Ožujak 2020. 15:06

marmar čestitke na pola puta :*
    kaktusice, doslovno ko piknik, za čas sve gotovo, nema zeznacije oko ničeg, još ovaj topljeni sir, baš sam se najela ko prasica 
    Ja pijuckam kavu i rješavam posao, kako je muž ovaj tjedan popodnevna smjena, pa ni ja ujutro ne radim ništa vezano za posao, već kad on ode, pa sad usput malo i forum listam :D
    vrapčić i ručak od tvog muža mi se jako sviđa 
    Zadnjih dana samo o hrani razmišljam 

Baby girl 💜

Suzi3025

Samo da kazem,trebat ce meni bome da vas sve pohvatam🙈 al do poroda budem uspjela 🤣🤣🤣
    Prekasno sam se ukljucila 🤦‍♀️🤣🤣🤣

Vrapčić123

Dana Mmm, sve izgleda finooo 😋😋😋
    Kaktusica kako mi je drago čuti pozitivne riječi i misli, tako da će sigurno biti sve super. Tako je, piješ odgovarajuću terapiju i riješit ćeš se ubrzo te gamadi 💪💪💪 A eto, ove  trudnoće nam neke lude skroz, al zato će nam biti milina sa našim bebicama kada nam se zdrave rode poslije ovog svega 💖💖💖
    I imati ćemo im što za pričati, djeca nam neće vjerovati 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya

m_maaree

Hvala vam svima na podrsci ❤❤ Sve ce to biti ok,nek su nam bebace dobro 😊😊

Zeno sve su ti curke rekle. Neka je beba dobro, ti koliko mozes gledaj sve s vedrije strane, sigurno da ti nije lako al drzi se! Bit ce sve u redu!

Ja to domace voce sve jedem, bobicasto obozavam, imam borivnica domacih sto divljih sto onih americkih, maline sam strusila, kupine sve to znjopam, nisam evo ni slutila da nebi bilo dobro, obicno su bobe pune vit C i zdrave.. 
    za ruckic smo juhu od brokule, puretinu i batat i sad ja malo slajica sa nesquikom preko. 
    Sad dalje delat.. 🙈

Suzi3025
    31. Ožujak 2020. 15:10

Ja sutra idem kod svoje gin u dom zdravlja a jucer bila u Petrovoj..moram joj samo donesti papire da vidi od jucer al da mi ide iskreno sad u ovo vrijeme bas mi se i neda izlagat..
    Jel vi uopce idete u ducane u kupnju ili za to posaljete nekog drugog? Kod mene ode mama jer mi neda da izlazim iz kuce bespotrebno da se izlazem.

31. Ožujak 2020. 15:15

m_maaree

mrvičak

Svea, drago mi je da si doma. Sada liepo miruj i bit ce to sve super
    pcelice, imas ga uvijek u bio bio ali i u dm
    bebac, odi tamo gdje ti je bolje
    mareezao mi je sto su te poslali na serklazu. Ali nije mi jasno kako svi imaju drugacija mjerila, Ja sam uloziva skoro dva prsta, usce T oblika i terapija samo mirovanje, Kakvog ti je oblika cerviks? Je li to jedina indikacija za to?
    kaktusice, tako mi je drago da ti je bolje, mi smo uvijek tu za sve

Kod mene pise samo uloziva za 1 clanak do uu koje je zatvorenoi cerviks razmeksan i kaze malo skracen,nije nista govorila za oblik..nikad mi to se nije spominjalo..al jer sam tek 24 tjedan da ne riskiramo za dalje..

Pitam jer ne bas zanima na koji način oni to određuju za daljnju obradu tj. serklaž. Ja sam u 21.tjednu dobila dijagnozu otvaranja, uloživa 1.5 prst, cerviks ok ali razmekšan skroz i T oblik. Kao to je bitno. Zato pitam koji ti je oblik. A uz to stalne bh kontrakcije i menstrualni grčevi. 

31. Ožujak 2020. 15:19

Suzi3025

Ja sutra idem kod svoje gin u dom zdravlja a jucer bila u Petrovoj..moram joj samo donesti papire da vidi od jucer al da mi ide iskreno sad u ovo vrijeme bas mi se i neda izlagat..
    Jel vi uopce idete u ducane u kupnju ili za to posaljete nekog drugog? Kod mene ode mama jer mi neda da izlazim iz kuce bespotrebno da se izlazem.

Ja nisam. Meni muž sve obavlja. Ja sam na relaciji stan - balkon. 

• anav05
    31. Ožujak 2020. 15:19

Bebac24

Mare zao mi je ali evo, kako curke kazu beba je najvaznija 😊
    Jao blago vam se na ruckovima danas. Moj je danas stvarno bljak.
    Sveki radila neke njoke od kruha i sira kuhane u juhi sa sirom. Znaci u jednoj teci imam juhu od sira, a u drugoj ciste te njoke bez iceg. Kako sam otklopila tako sam poklopila😂danas dijeta ahahah

Ahahahahaha, moram priznati da nisam jos čula za navedenu kombinaciju😅
    Ali, pristojno si poklopila, svaka cast😊
    Ja sam danas radila oslića u bijelom vinu i blitvu.

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 15:21

Moj ručak današnji, varivo od poriluka i krumpira https://ibb.co/yRXWmqY

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.