Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    31. Ožujak 2020. 14:23

m_maaree

Cure evo i mene dok sam se pribrala malo.. Ugl bila sam na pregledu.. Beba je super,620 grama,dobila 250 g za 2 tjedna.. Ja se udebljla 3 kile od 24.2… Ali cerviks mi je razmkesan i uloziva za clanak tj.1 prst pa podlala drugom doktoru odmah na pregled da vidimo jel strogo mirovanje il podvezivanje.. Jer je rano za toliko otvaranje.. Ugl odem na dr.peegled i da moram na podvezivanje.. U petak cu bit primljena,taj dan samo pripreme nalazi i to pa ce u subotu jjutro do odradit..u nedjelju kuci.. Malo me sve izbacilo iz takta al bitno fa je beba ok i da ce to pomoc da sve bude uredu do kraja trudnoce…

Sigurno da ri nije jednostavno al je positivno to sto ima rjesenje i dok god za sve postoji rjesenje sve je uredu .Pokusaj na bilo koji nacin dase opsutis dotad da nebi od mnogo razmiljanja pogorsala sebi stanje ,a ne treba dati kazem da treba sa mirujes ..Sve mi se super osjecamo dok lezimo i dok malo pocnemo sa kretanjem osjetimo promjene ..Tesko je mirovati ,ja iskreno mirujem od pocetka evo vec 28 nedelja,al ne smem dase opustim i mislim se izdrzacu jos ovo malo ...Tako da samo mirovanje i isplatice nam se za nase male ljubavi 🥰🥰

• indy34
    31. Ožujak 2020. 14:24

marmar

Evo i mene da se pohvalim 20tj, napokon sam i ja došla do polovice 😀 Čestitke svima na okruglim tjednima, pogotovo curama koje su ušle u treće tromjesečje 🎉😍. Nisam nešto aktivna na forumu, tu i tamo se ulogiram da vidim kako ste mi, nadam se da ću jednom s odlaskom na mirovanje biti puunoo aktivnija. Drago mi je da ste sve dobro i da traume od potresa polako iščezavaju ♥️

Cestitke na polovici sad samo napred i idemo do kraja 😍

• indy34
    31. Ožujak 2020. 14:26

Dora cekamo te sa lijepim vjestima..Da saznamo koliko su nase bebice porasle ?jel ono bjese Ivica i Marica ??😘😘😘

m_maaree
    31. Ožujak 2020. 14:47

mrvičak

Svea, drago mi je da si doma. Sada liepo miruj i bit ce to sve super
    pcelice, imas ga uvijek u bio bio ali i u dm
    bebac, odi tamo gdje ti je bolje
    mareezao mi je sto su te poslali na serklazu. Ali nije mi jasno kako svi imaju drugacija mjerila, Ja sam uloziva skoro dva prsta, usce T oblika i terapija samo mirovanje, Kakvog ti je oblika cerviks? Je li to jedina indikacija za to?
    kaktusice, tako mi je drago da ti je bolje, mi smo uvijek tu za sve

Kod mene pise samo uloziva za 1 clanak do uu koje je zatvorenoi cerviks razmeksan  i kaze malo skracen,nije nista govorila za oblik..nikad mi to se nije spominjalo..al jer sam tek 24 tjedan da ne riskiramo za dalje..

m_maaree
    31. Ožujak 2020. 14:49

Hvala vam svima na podrsci ❤❤ Sve ce to biti ok,nek su nam bebace dobro 😊😊

Mila7
    31. Ožujak 2020. 14:53

Svea super da si doma dosla doma, ipak je doma najljepše!! 
    maree drzi se hrabro, tu smo za podršku 👍
    kaktusice,  drago mi je  da ti je bolje i da te umirio doktor, ipak oni najvise iskustva i znanja imaju ♥️
    Sto se tice voća, prvi put cujem da nesto ne bi smjeli od voca jesti. Ja ga jedem i ne odricem ga se :)

Moj pregled je zavrsio, sve je ok, moram piti zeljezo jer sam slabokrvna a i uvela ni je duphastone zbog cescih kontrakcija. Bebac super napreduje, ima preko 1600g i kaze dr da cemo planirati porod pocetkom 6.mj 🥰

Trancie
    31. Ožujak 2020. 14:54

Bebac super su kolica, svakoga koga znam da ima peg perego si bas zadovoljni modelima!!!! Tako da uzivat cete u setnjama!!! 
    Kaktusice bas mi je drago da si se brzo vratila i da si dobro ❤️
    Svea super vjesti da si kuci, cuvaj se i odmaraj !!!
    Mare bas mi je zao za otvaranje , ali kako cure kazu dok ima rjesenje super, glavno da je beba dobro🙏❤️

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 14:54

Evo što danas muž jede za ručak, samoborske krvavice i mladi krumpir, ja to ne jedem i ne volim al on evo jedva čeka https://ibb.co/fdfbmSy

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    31. Ožujak 2020. 14:58

Mare zao mi je ali evo, kako curke kazu beba je najvaznija 😊
    Jao blago vam se na ruckovima danas. Moj je danas stvarno bljak. 
    Sveki radila neke njoke od kruha i sira kuhane u juhi sa sirom. Znaci u jednoj teci imam juhu od sira, a u drugoj ciste te njoke bez iceg. Kako sam otklopila tako sam poklopila😂danas dijeta ahahah

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 15:00

Marmar čestitam na 20.tjednu, 💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.